MeriMind viikonloppu Hanko 18-20.5.


Ilmoittautuminen avattu! Kesän vastaanottava toivottu joogaviikonloppu. Pääkapteenittarena viikonlopussa on  Johanna Pawli. 


Kesäkauden 2018 vastaanottava hyvinvoinnin viikonloppu joogan, läsnäolohetkien ja hengittelyiden äärellä ihanassa Hangossa. MeriMind matka on koko viikonlopun kestävä tarjoten mahdollisuuden rauhassa laskeutumiseen ja sen päälle kehoa ja mieltä hellivien harjoitusten rakentamisen.

Säiden salliessa teemme harjoitteita mahdollisimman paljon ulkona. Toukokuun MeriMind-viikonloppulaiset pääsevät myös halutessaan nauttimaan omalla ajallaan Regatta Span altaista ja upeista näkymistä kauas horisonttiin. 

MeriMind viikonloput ovat laadukkaita hengähdyksiä merellisissä hyvinvoinnin teemoissa hyvätunnelmaisessa porukassa Suomen etelässä Hangossa. Jokaisen viikonlopun ohjelma on räätälöity vuodenaikaan ja teemaan sopivaksi ja on oma ainutlaatuinen kokonaisuutensa. 

Kesän vastaanottavan viikonloppumme työkaluina käytämme joogaa (Yin&Yang) , mindfulness meditaatiota,  erityisen monipuolisesti hengitysharjoituksia sekä luonnon tarjoamia mahdollisuuksia harjoitusten teemojen vahvistamiseen.

Lounaalla nautimme yhdessä kasvispainotteista ruokaa ja nautimme alkukesän raikkaasta meri-ilmasta sekä yhdessä harjoituksien että omien taukojen ajan. 

Ihmettelemme tässä viikonlopussa joogaharjoitteiden lisäksi erityisen paljon hengitystämme, joka on luotsaajan Johannan suuri mielenkiinnon kohde. Missä hengityksesi kulkee, missä se jumittuu? Miten sen saisi auki? Millaisia mielikuvia syntyy harjoituksissa? Näitä kaikkia ihmettelemme omalla matolla asanoiden lomassa.

Kenelle

Viikonloppumme sopii sinulle niin aloittelevampi kuin kokenut joogan harrastaja, jota meren läheisyys ja sen yhdistäminen joogaharjoitukseen kiehtoo. Joogaosuudet ovat syvävenyttävää Yinjoogaa sekä dynaamista, hengityksen virrassa liikkuvaa Yangjoogaa sekä keskikehoa vahvistavia harjoitteita (vaikutteita myös mm Pilateksesta).

Joogataustallasi tai iälläsi ei ole merkitystä. Jokainen löytää harjoituksen omaa kehoaan ja mieltään kuunnellen turvallisessa ohjauksessa. Voit saapua yksin, ystävän kanssa tai pariskuntana.

Aikataulu (pienet muutokset mahdollisia)

 

Perjantai 18.30-20.30

Viikonlopun aloitus – Saapuminen omalle matolle, kehoon ja mieleen. Laskeutuminen viikonlopun teemaan ja puhdistava yinjoogaharjoitus Johannan johdolla. Laskeudun, hellitän, hengitän. ”Saa vaan olla” -teemat ovat kantavia ensimmäisessä harjoituksessamme.

Lauantai 8.30 -17.00

Hyvää huomenta hengittelyt ja meditaatio rannalla.

Aamiaisaikaa omassa majoituspaikassasi.

Aamupäivän toisen harjoituksen teemana on Johannan johdolla voimaantua puhdistavien asanoiden avulla uuden tilan synnyttämiseen.  Kevät on puu-elementin aikaa; luonto herää eloon, uutta syntyy ja keho on valmis luontaisesti puhdistumaan talvesta. Keväällä merkityksellisessä asemassa kehon puhdistautumisessa (detox) ovat maksa ja sappirakko, jotka erityisesti huomioimme asanoissamme.

Yhteinen lounas ja omaa aikaa Hangon rannoilla ja tunnelmissa.

Lempeä ruoansulatuselimistöä hellivä Yinjooga. Matkan loppuosassa kehon avautumisen ja mielen rauhoittumisen saattelemana pysähdymme kuuntelemaan ja kuulemaan, mikä nyt juuri on kesän kynnyksellä merkityksellistä. Matka päättyy kehoa ja mieltä lempeästi huuhtelevaan äänimaljarentoutukseen. 

19.00 Vapaaehtoinen illallinen. Omakustanteinen ja vapaaehtoinen illallismahdollisuus on järjestetty kurssilaisten kesken, kysymme halukkuutta osallistua illalliselle lähempänä ajankohtaa. 

Sunnuntai 8.30-13.00  

Hyvää huomenta hengittelyt ja pilateksesta vaikutteita ottava aamuharjoitus ihanan Sari Vannaksen johdolla.

Aamiaisaikaa majapaikassasi aamuharjoituksen jälkeen.

Päättävä matka Johannan kanssa aamiaisen jälkeen. Hyvällä  ja tuulettomalla säällä olemme ulkona Casinonrannalla/sateella studio. Sunnuntain päättävässä harjoituksessa Johanna saattelee meidät teemoissa tulevaan kesään. Kesälle luontainen elementti tuli on keskiössä, sisäänhengityksen uutta luova voima ja hengitysharjoitukset. 

13.00 Saapuminen satamaan. 

 

Viikonlopun paikka

Viikonloppumme laivana toimii Merijoogan merellinen ja valossa kylpevä sekä avara hyvinvointistudio osoitteessa Satamakatu 2. Ikkunoista aukeaa merellinen näkymä Itäsatamaan. Lisäksi käytössämme on erillinen studiomme aerialjoogaan. Studiossa kaikki odottaa valmiina joogamatosta ja apuvälineistä lähtien.

Majoitusvaihtoehtoja

Majoituksen viikonloppuun varaat itse.Suosittelemme majoitukseen Hotel Regattaa, Villa MaijaaHotel Bulevardia tai Villa Solgårdenia. Kaikki sijaitsevat Hangon keskustassa lähes meren äärellä ja noin 5 minuutin kävelymatkan päässä Merijoogan studiosta. Villa Solgården sijaitsee kylpyläpuistossa noin 15 min kävelymatkan päässä.

Etu: Viikonloppupaketti Hotel Regatassa Merijoogan MeriMind-kurssin osallistujille: – 2 henkilön Superior Huone aamiaisella – € 115,00/yö. Huoneen varaus:  info@hotelregatta.fi ja mainitse koodi Merijooga varauksesi yhteyteen. Huonevaraus on tehtävä viimeistään  2kk ennen viikonloppua saadaksesi kiintiöhinnan. Huoneita on rajoitetusti.

Mikäli oman villan tai puutaloasunnon varaus muualta Hangosta kiinnostaa, kurkkaa mahdollisuuksia lomahanko.fi sivustolta tai kysy lisää vaihtoehtoja: info@merijooga.fi

Viikonlopun hinta


Viikonlopun kokonaisuuden hinta on 270 € (sis alv) sisältäen:

  • Kaikki aikataulussa mainitut ohjelmaosuudet studiolla ja rannoilla
  • Lauantain yhteisen lounaan ja välipalaa studiolla

Lauantain illallinen on omakustanteinen ja vapaaehtoinen. Majoituksen varaat itse.

Jokainen harjoitus on yksilöity ja suunniteltu täysin tätä viikonloppua varten. 

Näin ilmoittaudut:


Varaat paikkasi maksamalla viikonlopun varausmaksun 100 € Merijoogan Webshopin kautta täältä

Majoituksen varaat ja maksat itse paikan päällä. Suosittelemme majoituksen varaamista heti varauksen jälkeen. Lauantain illallinen on vapaaehtoinen ja omakustanteinen.
Loppuosa (170 €) viikonlopusta erääntyy maksettavaksi 30 vrk ennen tapahtumaa (lasku emailitse). Olemme yhteydessä noin 6 viikkoa ennen viikonloppua mailitse infokirjeen kera.

Jos haluat maksaa viikonloppua liikuntaseteleillä tai korteilla, ilmoittaudu info@merijooga.fi. 

Lisätiedot

Merijoogan toimisto: info@merijooga.fi. Jos haluat kysyä lisää viikonlopun sisällöstä, ota yhteys suoraan Johannaan: johanna@meriwellness.fi

Peruutusehdot
Ilmoittautuminen on sitova, ja sen yhteydessä peritään varausmaksu 100 €. 30 päivää ennen kurssin alkua on suoritettava kurssimaksun loppuosa. Maksutiedot lähetetään emailitse varausvaiheessa ilmoittamaasi osoitteeseen-
Jos osallistuja peruu osallistumisensa, varausmaksua ei palauteta. 1 kk tai vähemmän ennen kurssia tulleesta peruutuksesta veloitetaan täysi kurssimaksu. Tilalle on mahdollista vaihtaa toinen osallistuja osallistujan nimeämänä. Huolehdithan omasta matkavakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen sairastumisen.

Pidätämme oikeuden muutoksiin ja mahdollisiin ohjaajamuutoksiin mm. akuuttien sairastapauksien tilanteissa.

Johanna Pawli

Johanna Pawli

Johannan tunneilla käyvät tietävät hänen suuren rakkautensa mereen, aaltoihin ja opetukseen, jota hän sanoittaa vahvasti mielikuvilla. Johanna tuo myös joogan helposti saavutettavaksi ohjaustavallaan kaikkien ulottuville käytännönläheisesti ja erittäin vahvalla läsnäolollaan...