Syksyn värit – Merijoogan joogaviikonloppu Hanko 5.-7.10.

Ilmoittautuminen on käynnissä! Olet tervetullut mukaan matkalle lämpimään tunnelmaamme ihanaan Hankoon.

Syksyn voimaannuttava viikonloppu joogan, läsnäolohetkien ja hengittelyiden äärellä Suomen etelässä Hangossa. 
Hangossa vietetään Itämeren viikonloppua ja huomioimme vahvasti meren ja luonnon viikonlopussa.
Merijoogan viikonloput ovat laadukkaita hengähdyksiä merellisissä  teemoissa hyvätunnelmaisessa porukassa Suomen etelässä Hangossa. Jokaisen viikonlopun ohjelma on räätälöity vuodenaikaan ja teemaan sekä ryhmän tunnelmaan sopivaksi. Viikonloppuja on järjestetty vuodesta 2013. 
Harjoitteet ovat monipuolisesti kehoa helliviä ja voimaannuttavia:  syvävenyttävää ja liikkuvaa joogaa (Yin&Yang Flow),  luonnollista hengitystä aktivoivia hengitysharjoituksia. Lauantaina on mahdollisuus myös valita aerialjoogaa.

Kenelle

Viikonloppumme sopii sinulle niin aloittelevampi kuin kokenut joogan harrastaja, jota meren läheisyys ja sen yhdistäminen joogaharjoitukseen kiehtoo hyvätunnelmaisessa ja rennossa porukassa.

Joogataustallasi tai iälläsi ei ole merkitystä. Jokainen löytää harjoituksen omaa kehoaan ja mieltään kuunnellen turvallisessa kahden ohjaajan ohjauksessa. Voit saapua yksin, ystävän kanssa tai pariskuntana. Jos haluat lisätietoa viikonlopun harjoitteista, ota yhteyttä info@merijooga.fi

Viikonlopun kapteenittaret Jutta Janhonen ja Johanna Pawli 

Viikonlopun kokonaisuudessa pääasiallisesti kanssasi Merijoogasta Jutta Janhonen  rinnallaan Johanna Pawli  (äänimaljat, Yin).


Aikataulu
(pienet muutokset mahdollisia)

Lopullinen aikataulu lähetetään infokirjeessä noin viikko ennen tapahtumaa.

Perjantai klo 18.30-20.30 Saavun, hellitän, laskeudun

Tervetuloa viikonloppuun!

Viikonlopun aloitus  – Saapuminen omalle matolle, kehon ja mielen kuunteluun. Puhdistava ja rauhoittava yinjoogaharjoitus.

Lauantai klo 8.30-17.30

Hyvää huomenta Merijooga ja hengittelyt, Merijoogan studio

Aamiaisaikaa omassa majoituspaikassasi harjoituksen jälkeen.

Aamupäivä jatkuu Merijoogan studiolla.

Joogaharjoituksemme (Yin&Yang Flow) teemana on  vuodenaikaajattelun mukaisesti syksy.  Mahdollisuus valita myös dynaaminen Aerialjoogan eli lentojoogan harjoitus. Kysymme lauantain aamupäivän harjoituksen väyläsi ilmoittautumisen yhteydessä. 

Yhteinen lounas, aamupäivän tunnelmat tässä ja nyt. Ennen iltapäivän osuutta omaa aikaa Hangossa, rannoilla, kylpylässä, kaupoissa, päiväunilla – nautit Hangosta omalla tavallasi <3

Lempeästi  hellivä ja chakroja eli energiakeskuksia avaava pitkä Yinjoogaharjoitus päättää lauantain yhteisen matkamme. Yin- matkan loppuosassa kehon avautumisen ja mielen rauhoittumisen saattelemana pysähdymme kuuntelemaan ja kuulemaan, mikä nyt juuri on syksyn äärellä merkityksellistä. Lauantain päivä päättyy sointukylpyyn, jossa soivat gongi, äänimaljat ja erilaiset tuulikellot.

Harjoituksen jälkeen ehdit hyvin halutessasi nauttimaan Regatta Span altaista ja saunoista. Ilta on omaa Hanko-aikaa tai klo 19.30 kurssilaisten kesken järjestetään mahdollisuus yhteisillalliseen. Kysymme halukkuutta osallistua illalliselle lähempänä viikonloppua.

Sunnuntai klo 8.30-14.00

Hyvää huomenta – mitä minulle tässä aamussa kuuluu. Energisoiva aamuherättely keholle ja mielelle. 

Aamiaisaikaa majoituspaikassasi

Aamupäivä jatkuu studiolla: Viikonlopun päättävä joogamatka. Syksyn värit Yin&Yang, rentoutus ja äänimaljakylpy.

Kasvislounas ja tunnelmat tässä ja nyt.

Kaunis kiitos  ja hyvää kotimatkaa. Viikonloppu päättyy noin 14.00 lounaan jälkeen.

Viikonlopun paikka


Viikonloppumme laivana toimii Merijoogan merellinen ja valossa kylpevä sekä avara hyvinvointistudio osoitteessa Satamakatu 2, Hangon rannat (säävarauksella) sekä upea Hangon miljö. Regatta Span altaista pääset nauttimaan esimerkiksi lauantaina ohjelman jälkeen.

Studiossa kaikki odottaa valmiina joogamatosta ja apuvälineistä lähtien. Tuot vain itsesi paikalle ja heittäydyt matkaamme.

Majoituksen viikonloppuun varaat itse.Suosittelemme majoitukseen ihastuttavaa vanhaa Hangon huvilatunnelmaa edustavaa Villa Maijaa, Hotel Regattaa tai Hotel Bulevardia. Kaikki sijaitsevat Hangon keskustassa lähellä merta ja noin 5 minuutin kävelymatkan päässä Merijoogan studiosta. 

Etu: Viikonloppupaketti Hotel Regatassa Merijoogan viikonloppuun  osallistujille: – 2 henkilön Superior Huone aamiaisella – € 115,00/yö. Huoneen varaus:  info@hotelregatta.fi ja mainitse koodi Merijooga varauksesi yhteyteen. Huomaathan, että huonevaraus Hotel Regattaan on tehtävä viimeistään  2kk ennen viikonloppua saadaksesi kiintiöhinnan. Huoneita on rajoitetusti

Jos haluat aistia vanhaa villatunnelmaa, valintasi on Villa Maija. Huoneet alkaen 110 € /yö 2 hlö sis erittäin runsaan aamiaisen.

Mikäli oman villan tai puutaloasunnon varaus muualta Hangosta kiinnostaa, kurkkaa mahdollisuuksia lomahanko.fi sivustolta tai kysy lisää vaihtoehtoja: info@merijooga.fi

Viikonlopun hinta 

Viikonlopun kokonaisuuden hinta 290 € (sis alv) sisältäen: 

Kaikki aikataulussa mainitut ohjelmaosuudet kahden ohjaajan opastuksella läpi viikonlopun pe-su. korupajan  ja sekä  lauantain ja sunnuntain yhteisen lounaan.

Jos haluat osallistua pelkkään ohjelmaan ilman lounaita, ota yhteyttä ennen varausta: info@merijooga.fi.

Lauantain MeriMind illallinen on omakustanteinen ja kysymme halukkuuttasi osallistua lähempänä viikonloppua. 

Loppumaksu suoritetaan 1 kk ennen viikonloppua ja maksutiedot saat emailitse noin 5 viikkoa ennen ajankohtaa.

HUOM! Mikäli tarvitset majoituksen, suosittelemme varaamista heti ilmoittautumisen jälkeen.

Näin ilmoittaudut:


Varaat paikkasi maksamalla viikonlopun varausmaksun 100 € Merijoogan webshopin Holvin kautta täältä. Paikkoja on tarjolla niin kauan, kuin varausmaksun voi webshopista maksaa.

Majoituksen varaat ja maksat itse paikan päällä. Lauantain illallinen on vapaaehtoinen ja omakustanteinen.Loppuosa viikonlopusta erääntyy maksettavaksi 30 vrk ennen tapahtumaa (lasku emailitse).

Jos haluat maksaa viikonloppua liikuntaseteleillä tai korteilla, ilmoittaudu info@merijooga.fi. 

Lisätiedot

Merijoogan toimisto: info@merijooga.fi. 

Peruutusehdot
Ilmoittautuminen on sitova, ja sen yhteydessä peritään varausmaksu 100 €. 30 päivää ennen kurssin alkua on suoritettava kurssimaksun loppuosa. Maksutiedot lähetetään emailitse varausvaiheessa ilmoittamaasi osoitteeseen.
Jos osallistuja peruu osallistumisensa, varausmaksua ei palauteta. 1 kk tai vähemmän ennen kurssia tulleesta peruutuksesta veloitetaan täysi kurssimaksu. Tilalle on mahdollista vaihtaa toinen osallistuja osallistujan nimeämänä. Huolehdithan omasta matkavakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen sairastumisen.

Pidätämme oikeuden muutoksiin ja mahdollisiin ohjaajamuutoksiin mm. akuuttien sairastapauksien tilanteissa.