Marraskuun joogaviikonloppu 23.-25.11. keskellä vuoden pimeintä aikaa kutsuu voimaan hyvin Hankoon Merijoogan perustajaäitien ja joogaopettajien Johanna Pawlin ja Charlotta Savanderin johdolla.

MeriMind joogaviikonloput ovat laadukkaita hengähdyksiä merellisissä hyvinvoinnin teemoissa hyvätunnelmaisessa porukassa Suomen etelässä Hangossa. Viikonloppuja on järjestetty vuodesta 2013.

Marraskuun joogaviikonloppu on loppusyksyn ainut viikonloppu, jossa tarjoamme vaihtoehtona  mattoväylän (Yin&Yang) rinnalle Aerial- eli lentojoogan väylän kahden pitkän harjoituksen verran (lauantai ja sunnuntai aamupäivä, jolloin jakaannumme kahteen osaan). Viikonlopussa on myös paljon yhteisiä harjoituksia ja hetkiä myös kummankin väylän kesken.

Kenelle?  

Merimind viikonloppumme on sinulle, jota kiinnostaa joogaharjoitus ja hengittelyt  merellisessä miljössä. Teemme monipuolisesti harjoitteita, joista löydät varmasti omasi. Viikonlopussa näkyy vahvasti ajatuksemme kehomieli-yhteyden vahvistamisesta  monipuolisten harjoitteiden kautta –  Hyvällä tavalla haastaen ja samalla rennosti ja hellitellen.

Viikonloput ovat saaneet palautteen erittäin myönteisestä ja sallivasta ilmapiiristä, jossa jokainen löytää oman tapansa voimaantua kulloisestaan tilanteestaan lähtien. Toisinaan tarvitsemme enemmän ”olemista ja hellittämistä asanoiden avulla  ” ja toisinaan taas voimakkaampaa  harjoitusta ja haastamista saadaksemme kehomme ehkä ”liikkeelle” kohti uutta voimaa.

Lähestymme viikonlopuissa joogan kautta kehollisuutta hyvin käytännönläheisesti ja selkokielellä. Emme kumpikaan viikonlopun vetäjistä usko ehdottomuuksiin, joko-tai asetelmiin, vaan lempeää ja sallivaa otetta tarkastella ja vahvistaa viikonlopussa omaa hyvinvointia. Otat mukaasi arkeen sen, mikä jää viikonlopusta kokemuksen kautta elämään <3. 

 

Valitse Yin&Yang tai Aerial&Flow -väylä 

Sinulle, joka haluat hitaasti etenevää Yinjoogapainotteista harjoitusta,  jossa yhdistyy asanoiden rinnalla hengitys- ja läsnäoloharjoitukset, sopii Johannan väylä Yin&Yang. Hellitämme ja hengitämme. Väylälle ovat tervetulleita myös kokeneet joogaajat, jotka haluavat rauhallisemman kehomieliyhteyttä läsnäoloharjoitteilla asanatyöskentelyn rinnalla vahvistavan harjoituksen.

Sinulle, joka halut lähteä mattojoogan lisäksi myös dynaamisempaan jooga  harjoitukseen ja syventää aerialjoogan kautta joogamatkaasi, valitset la ja su aamupäivälle Charlotan väylän Aerial (lentojooga). Myös Johannan väylällä on lempeän dynaamista asanatyöskentelyä, mutta kaikki tehdään matolta käsin.

Pyydämme sinua valitsemaan alustavasti väyläsi ilmoittautumisen yhteydessä. Väylien vaihto keskenään on jälkikäteen mahdollista, jos tarpeesi viikonlopulle muuttuvat. Näin joskus käy ja sitten menemme tilanteen mukaan :).

 

Merimind ohjelma (pienet muutokset mahdollisia)

Perjantai klo 18.30-20.30

Tervetuloa, alustus  syksyn MeriMind-teemaan, yinjoogaa ja laskeutumista viikonloppuun. Studiossamme sinua odottavat kaikki tarvittava joogamatosta lähtien. Harjoituksen jälkeen iltateetä ym tai voit hipsiä omaan rauhaasi unten maille.

Lauantai klo 9.30-17.00

Hyvää huomenta Marraskuu aamuharjoitus rannalla.

Jakaannumme kahteen väylään loppuaamupäiväksi jatkamaan syksyn teemaa Johannan tai Charlotan johdolla.

Viikonlopun harjoitteita tukeva MeriMind-lounas.

Omaa aikaa Hangossa. 

Iltapäivämme käynnistyy Marraskuun viikonlopun teemaan yhä  syvemmälle kuljettavalla Yinjoogan harjoituksella ja äänimaljakylvyllä. Iltapäivä päättyy smoothiehetkeen ”Green smoothie for Vitality”.

Harjoituksen jälkeen on varattu runsaasti aikaa esim Regatta Span kylpylässä nautiskelemiselle tai hoidoille (saat Span hoitomenun meiltä emailitse).

Ilta on omaa aikaasi ja voit viettää sen tavalla, joka parhaiten voimaannuttaa sinua. Tarjoamme mahdollisuuden lämmintunnelmaiseen yhteisillalliseen kynttilänvalossa ravintola Origossa viikonlopun vetäjien johdolla klo 19.00 (omakustanteinen).

Sunnuntai 8.00-14.00

Marraskuun meri, luonto ja heräävä aamu . Hyvää huomenta -kävelyhengittelyt ja meditaatio Regatan rannalla/Regatta Spassa, aisteja avaava aamuhetki tarjotaan aamuvirkuille klo 8 ennen aamiaista.

Varsinainen joogaohjelma alkaa klo 10 studiolla.

Sunnuntai käynnistyy yhteisellä kokoontumisella studiossa, jossa teemme hengitysharjoituksia ja kuuntelemme ja kuulemme kehon ja mielen tuntemuksia meditaation keinoin. 

Ennen harjoitusta lyhyt alustus pohjautuen vetäjien kokemukseen ja tutkittuun tietoon meditaation ja hengittämisen vaikutuksista hyvinvointiin.

Viikonlopun päättävä asanamatka kummallekin väylälle.

Harjoituksen jälkeen siirrymme päätöslounaalle yhdessä vaihtamaan vielä ajatuksia ja tunnelmia noin klo 13.00

Viikonloppumme päättyy yhteisen lounaan jälkeen klo 14.00.

Viikonlopun oppaat ja paikkaMerijoogan perustajat  Johanna Pawli ja Charlotta Savander.

Ystäväkaksikko on pitänyt retriittejä yhdessä useita vuosia ja kummallakin on taustallaan pitkä ja säännöllinen oma joogaharjoitus  sekä erittäin vankka ohjaajatausta pohjautuen useisiin koulutuksiin.

Viikonloppumme laivana toimii Merijoogan meren äärellä aivan Hangon keskustan tuntumassa sijaitseva kaunis hyvinvointistudio (Satamakatu 2). 

Kurkkaa Hangon studiomme tunnelmaa täältä.

Majoitusvaihtoehtoja

Majoituksen viikonloppuun varaat itse. Suosittelemme majoitukseen kumppaniamme Hotel Regattaa noin 5 minuutin päässä joogastudiostamme.

Viikonloppuhinta  Hotel Regatassa Merijoogan viikonloppukurssin osallistujille: – 2 henkilön Superiortason huone aamiaisella – € 115,00/yö info@hotelregatta.fi ja mainitse koodi Merijooga varauksesi yhteyteen. Hotellivaraus tulee tehdä 2 kk ennen viikonloppua saadaksesi Merijoogan kiintiöhinnan.

Hangosta löytyy myös kattavasti yksityismajoituksia www.lomahanko,fi. Hotelleista Marraskuussa myös Hotel Bulevardi sijaitsee lähellä studiota ja tarjoaa niin huoneita kuin huoneistoja.

Hinta ja ilmoittautuminen


Viikonlopun kokonaisuuden hinta on 299 € sisältäen kaikki harjoitukset Merijoogan perustajien Johanna Pawlin ja Charlotta Savanderin opastuksessa  (pe–su) sekä kaksi viikonloppua tukevaa runsasta lounasta  (lauantai ja sunnuntai) ja välipalaa.

Jokainen harjoitus on räätälöity tätä viikonloppua varten. Majoitusvarauksen hoidat itse.

Varaat paikkasi maksamalla varausmaksun 100 € täältä.

Viikonlopusta voi maksaa suurimman osan myös liikuntaseteleillä ja -korteilla. Ilmoittaudu tällöin suoraan info@merijooga.fi 

Lauantain illallinen on vapaaehtoinen ja omakustanteinen ja kysymme halukkuuttasi osallistua lähempänä viikonloppua.


Loppuosa viikonlopusta erääntyy maksettavaksi 30 vrk ennen tapahtumaa (lasku emailitse).

Lisätiedot: info@merijooga.fi 

Peruutusehdot

Jos peruutus tehdään viimeistään 30 vrk ennen tapahtumaa, palautamme muun maksun kokonaisuudessaan, mutta pidätämme varaus- ja toimistokulut 100,00 € / varaus. Sitä lyhyemmällä varoitusajalla tulleiden peruutuksien jo maksettuja maksuja emme voi palauttaa, eikä kurssilla ole peruutusmahdollisuutta. Kurssia ei voi myöskään siirtää seuraaviin tapahtumiin. Tilalle on mahdollista vaihtaa toinen osallistuja itse nimeämänä. Huolehdithan omasta matka/sairasvakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen peruuutuksen/sairastumisen.