MeriMind joogaviikonloppu 9-11.3.

MeriMind Joogaviikonloppu – Johanna Pawli ja Charlotta Savander 

Viikonloppu on täyttynyt. Peruutuspaikkoja voi tiedustella info@merijooga.fi, Seuraavat MERIMIND matkat toukokuussa ja syyskuun lopussa.  Ilmoittautuminen Toukokuulle käynnissä: http://merijooga.fi/merimindhanko/


MeriMind joogaviikonloput ovat laadukkaita hengähdyksiä merellisissä hyvinvoinnin teemoissa hyvätunnelmaisessa porukassa Suomen etelässä Hangossa. Viikonloppuja on järjestetty vuodesta 2013. Maaliskuun matka on Johannan ja Charlotan ainut keväällä yhdessä luotsaama kokonaisuus.
Merijoogan kevään  MERIMIND  joogaviikonloppu – Valitse Johannan väylä Yin&Yang tai Charlotan Aerial&Flow väylä. Myös jälkimmäisellä väylällä on Yinjoogan harjoitteita pe ilta ja la iltapäivällä. 

Kiinalaisen lääketieteen mukaan heräävän kevään elementti on puu. Pimeyden jälkeen saapuu lämpö ja valo. Uusiutuvan energian tunne herättää kehon ja mielen, usein luonnostaan herättää uudistumisen ja puhdistautumisen tarpeen ja sitä vahvistaen matkaamme viikonlopun harjoitteissamme. Keväisellä matkallemme  korostuu hengitysharjoitteissa sisäänhengitys: uuden imeminen, liike ja virtaus.

Kenelle?  Merimind viikonloppu on sinulle, jota kiinnostaa harjoitus merellisessä miljössä. Teemme monipuolisesti harjoitteita, joista löydät varmasti omasi. Viikonlopussa näkyy vahvasti ajatuksemme kehomieli-yhteyden vahvistamisesta suunnittelemillamme harjoitteilla ja tutkittu tieto harjoitteiden pohjalla. Hyvällä tavalla haastaen ja samalla rennosti ja hellitellen.

Viikonloput ovat saaneet palautteen erittäin myönteisestä ja sallivasta ilmapiiristä, jossa jokainen löytää oman tapansa voimaantua kulloisestaan tilanteestaan lähtien. Toisinaan tarvitsemme enemmän ”olemista” ja kierrosten laskemista ja toisinaan taas voimakasta harjoitusta ja haastamista saadaksemme kehomme ”liikkeelle” kohti uutta. Lähestymme joogan kautta kehollisuutta hyvin käytännönläheisesti ja selkokielellä. Emme usko ehdottomuuksiin, joko-tai asetelmiin, vaan lempeää ja sallivaa otetta tarkastella ja vahvistaa viikonlopussa omaa vointia  ja ottaa mukaasi arkeesi sen, mikä jää viikonlopusta kokemuksen kautta elämään.

Valitse Yin&Yang tai Aerial&Flow -väylä 


Sinulle, joka haluat hitaasti etenevää ja hengitykseen keskittyvää harjoitusta , jossa yhdistyy asanoiden rinnalla hengitys- ja läsnäoloharjoitukset, sopii Johannan väylä Yin&Yang. Hellitämme ja hengitämme. Väylälle ovat tervetulleita myös kokeneet joogaajat, jotka haluavat rauhallisemman kehomieliyhteyttä läsnäoloharjoitteilla asanatyöskentelyn rinnalla vahvistavan harjoituksen.

Sinulle, joka halut lähteä mattojoogan lisäksi myös dynaamisempaan harjoitukseen ja syventää aerialjoogan ja dynaamisen ja virtaavan Flowjoogan kautta joogamatkaasi, valitset la ja su aamupäivälle Charlotan väylän Aerial&Voimakas Flow. 

Pyydämme sinua valitsemaan alustavasti väyläsi ilmoittautumisen yhteydessä. Väylien vaihto keskenään on jälkikäteen mahdollista, jos tarpeesi viikonlopulle muuttuvat! Jos haluat apuamme väylän valitsemassa, voit ottaa yhteyttä suoraan Johannaan: johanna@meriwellness.fi

Ohjelma

Perjantai klo 18.30-20.30

Viikonloppu alkaa! Tervetuloa, alustus teemaan, yinjoogaa ja laskeutumista viikonloppuun. Studiossamme sinua odottavat kaikki tarvittava joogamatosta lähtien. Tarvitset vain oman vesipullon ja rennot joustavat vaatteet. Iltaharjoitus on rauhallinen, pukeudu lämpimästi ja ota esimerkiksi omat villasukat mukaan. 

Lauantai klo 8.30-17.00


Energisoiva aamujooga ja päivään avaavat hengittelyharjoitukset kaikille/ Regatta Spa/allasalue. Huom! Tarvitset oman joogamaton Regatta Span aamujoogaan mukaan.

Aamiaisaikaa aamuharjoituksen jälkeen.

Matka jatkuu Merijoogan studiossa. Jakaannumme kahteen väylään (Yin ja hellitä hengittäen harjoitteet Johanna tai Aerialjooga Charlotta)

Viikonlopun harjoitteita tukeva MeriMind-lounas. Omaa aikaa Hangossa lounaan jälkeen.

Pitkä Yinjoogan harjoitus yhdistettynä äänimaljoilla toteutettuun sointukylpyyn.

Ilta on omaa aikaasi tai voit liittyä vetäjien johdolla yhteiselle illalliselle:

klo 19.00 MeriMind illallinen. Illallinen on omakustanteinen ja vapaaehtoinen. 

Sunnuntai 8.30-14.00

Mindfulness- aamuhetki rannalla ulkona sään salliessa

Aamiaisaikaa majoituspaikassasi

Viikonlopun päättävä pitkä harjoitus: kummallekin väylälle

Harjoituksen jälkeen siirrymme päätöslounaalle yhdessä noin klo 13.00.

Viikonloppumme päättyy lounaan jälkeen noin klo 14.00.

Viikonlopun oppaat ja paikka


Merijoogan perustajat Johanna Pawli ja Charlotta Savander 

Viikonloppumme laivana toimii Merijoogan hyvinvointistudio osoitteessa Satamakatu 2. Lauantainen aamuharjoitus Regatta Span upealla allasalueella. Kurkkaa Hangon studiomme tunnelmaa täältä: https://www.facebook.com/merijooga/videos/1395527880566023/

Majoitusvaihtoehtoja

Majoituksen viikonloppuun varaat itse. Suosittelemme majoitukseen Hotel Regattaa tai Hotel Bulevardia

Viikonloppupaketti Hotel Regatassa Merijoogan viikonloppukurssin osallistujille: – 2 henkilön Superior Huone aamiaisella – € 115,00/yö  (norm alkaen 150 €). info@hotelregatta.fi ja mainitse koodi Merijooga varauksesi yhteyteen. Hotellivaraus tulee tehdä 2 kk ennen viikonloppua saadaksesi Merijoogan kiintiöhinnan.

Perheomisteisessa hyvin lämmintunnelmaisessa Hotel Bulevardissa yö alkaen 70€/2hh. Hotel Bulevardin kautta voi myös vuokrata oman villamajoituksen aivan Merijoogan studion kupeesta (Villa Flora) . Asunnoista löytyy tietoa myös hotellin kotisivuilta. Bulevardi sijaitsee noin 5 minuutin päässä Merijoogan studiolta ja Regatanrantaan matkaa noin 100 m-

Mikäli oman villan tai puutaloasunnon varaus kiinnostaa esim. ystäväporukkaa, kurkkaa vinkkejä yksityismajoitusvaihtoehdoista lomahanko.fi sivustolta.

Hinta ja ilmoittautuminen
Viikonlopun kokonaisuuden hinta on 290 € sisältäen kaikki harjoitukset Merijoogan Johanna Pawlin ja Charlotta Savanderin opastuksessa  (pe–su) sekä kaksi viikonloppua tukevaa runsasta lounasta  (lauantai ja sunnuntai). Jokainen harjoitus on yksilöity tätä kevään viikonloppua varten.

Varaat paikkasi maksamalla varausmaksun 100 € täältä.

Majoituksen varaat ja maksat itse paikan päällä. Lauantain illallinen on vapaaehtoinen ja omakustanteinen.
Loppuosa viikonlopusta erääntyy maksettavaksi 30 vrk ennen tapahtumaa (lasku emailitse).
Lisätiedot Merijoogan toimistosta: info@merijooga.fi 

Peruutusehdot

Jos peruutus tehdään viimeistään 30 vrk ennen tapahtumaa, palautamme muun maksun kokonaisuudessaan, mutta pidätämme varaus- ja toimistokulut 100,00 € / varaus. Sitä lyhyemmällä varoitusajalla tulleiden peruutuksien jo maksettuja maksuja emme voi palauttaa, eikä kurssilla ole peruutusmahdollisuutta. Kurssia ei voi myöskään siirtää seuraaviin tapahtumiin Tilalle on mahdollista vaihtaa toinen osallistuja itse nimeämänä Huolehdithan omasta matka/sairasvakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen peruuutuksen/sairastumisen.

Charlotta Savander

Charlotta Savander

Charlotta Savander on "parhaassa iässä" oleva joogan rakastaja ja opettaja. Joogan kautta Charlotta on löytänyt harmonian ja hyvän olon elämäänsä. Hän toivoo pystyvänsä välittämään samaa fiilistä oppilailleen tunneillaan.
Johanna Pawli

Johanna Pawli

Johannan tunneilla käyvät tietävät hänen suuren rakkautensa mereen, aaltoihin ja opetukseen, jota hän sanoittaa vahvasti mielikuvilla. Johanna tuo myös joogan helposti saavutettavaksi ohjaustavallaan kaikkien ulottuville käytännönläheisesti ja erittäin vahvalla läsnäolollaan...