MeriMind joogaviikonloppu 9.-11.10.2020

MeriMind joogaviikonloppu .

MeriMind joogaviikonloput ovat laadukkaita hengähdyksiä merellisissä hyvinvoinnin teemoissa hyvätunnelmaisessa porukassa Suomen etelässä Hangossa. Viikonloppuja on järjestetty vuodesta 2013. Lokakuun alun viikonloppumme lähettää sinut matkaan Merijoogan perustajien Johanna Pawlin ja Charlotta Savanderin johdolla. 

Kenelle?  

Olet tervetullut hengähtämään kanssamme Hankoon, tuttu tai uusi ystävämme.

Tähän viikonloppuun tullessasi sinulla on aiempaa kokemusta sekä liikkuvasta että yinjoogasta  (esim. Hatha, Flow, Hatha, Yin) ja haluat ravita kehoa sekä liikkeellä että viipyilevillä asanoilla.  Liikkuvaan Prana Flow Vinyasaan tarjotaan myös paljon vaihtoehtoja ja valitset harjoituksen omaa oloasi kuunnellen.

Viikonlopussa näkyy vahvasti ajatuksemme kehomieli-yhteyden vahvistamisesta  monipuolisten harjoitteiden kautta –  Hyvällä tavalla haastaen ja samalla rennosti ja hellitellen. 

Otat mukaasi tämän poikkeuksellisen syksyn  arkeesi sen, mikä jää viikonlopusta kokemuksen kautta elämään. Tule vaalimaan hyvää joukkoomme.

Huomioitavaa ennen varausta
Teemme parhaamme taataksemme sinulle turvallisen ja ihanan retriitin, mutta tarvitsemme tukeasi myös eli tulethan vain täysin terveenä paikalle. Sijoitamme mahdollisesti yhdessä saapuvat ystävät/perheet vierekkäin ja mattojen väliin jää noin 1-1.5 m turvaväli. Seuraamme tarkoin syksyn 2020 ohjeistuksia ja sääntöjä ja mikäli kokoontumissäännöt muuttuvat tai retriitti joudutaan perumaan COVID-19 takia, retriittimaksu palautetaan luonnollisesti Sinulle kokonaisuudessaan.

Joogan aikataulu

Lähetämme sinulle tarkan ohjelman noin viikkoa retriittiä emailitse. Pienet muutokset mahdollisia aikaraamien sisällä.

Perjantai klo 18.30-20.00

Saavun, laskeudun ja juurrun.

Tervetuloa MeriMind viikonloppuun. Hellien ja hellitellen laskeudumme tunnelmaan, omaan oloomme ja tuntemuksiin. Viipyilevä  hermostoa rauhottava Yinjooga. 

Lauantai klo 8.30-17.00

Hyvää huomenta lauantai –  Flowjooga upeassa  Regatta Span lämmössä, elementti vesi -teemana. 75 min.

Aamiaisaikaa majoituspaikassasi.

11.00  Jooga Work shop  -lisätietoa infokirjeessä, jakaannumme kahteen väylään

13.00 Viikonlopun harjoitteita tukeva MeriMind-lounas. Omaa aikaa

15.00 Iltapäivämme jatkuu kehomielessä syvemmälle kuljettavalla harjoituksella (Yin).

17.00 Ilta on omaa aikaasi.  Voit varata hemmotteluhoitoja esim Regatta Spasta. www.regattaspa.fi

Sunnuntai 8.30-n. 13.00

Hyvää huomenta Flow – sään salliessa ulkona

Aamiaisaikaa

11.00 Päättävä harjoitus

Harjoituksen jälkeen kokoonnumme yhteisesti vielä lounashetkeen ravintola Origoon, Lämmin kiitos ja hyvää kotimatkaa noin klo 13:00 

Viikonlopun oppaat ja paikka


Merijoogan Johanna Pawli ja Charlotta Savander 

Viikonloppumme laivana toimii Merijoogan kaunis ja rauhoittumiseen kutsuva hyvinvointistudio osoitteessa Satamakatu 2.  

Kurkkaa Hangon studiomme tunnelmaa täältä: https://www.facebook.com/merijooga/videos/1395527880566023/

Majoitusvaihtoehtoja

Majoituksen viikonloppuun varaat itse, jos sitä tarvitset.

Hotel Regatta tarjoaa viikonloppuretriittiimme osallistuville  hyvän edun: superiorhuone 120 €  2hh /yö. Hinta sisältää yöpymisen ja aamiaisen.

Sinun tulee osallistua viikonloppuumme saadaksesi kiintiöhintaisen huoneen. Huoneen voit varata itse koodilla MERIJOOGA info@hotelregatta.fi. Kiintiöhuoneita on saatavilla 9.9. asti. www.hotelregatta.fi.

Ihana majoitusvaihtoehto on myös  Hotel Bulevardi 

Hinta ja ilmoittautuminen

Viikonlopun kokonaisuuden hinta on 299 € (sis alv) sisältäen kaikki retriitin harjoitukset   (pe–su) sekä lauantain ja sunnuntain retriittilounaan.

Ilmoittaudut maksamalla varausmaksun (100€) täältä.

Majoituksen varaat ja maksat itse paikan päällä. Loppuosa viikonlopusta erääntyy maksettavaksi 30 vrk ennen tapahtumaa (lasku lähetetään emailitse).
Lisätiedot Merijoogan toimistosta: info@merijooga.fi 

Peruutusehdot:

Jos peruutus tehdään viimeistään 30 vrk ennen tapahtumaa, palautamme muun maksun kokonaisuudessaan, mutta pidätämme varaus- ja toimistokulut 100,00 € / varaus.  Tämän jälkeen varaus on sitova.  

Jos sairastut 9-11.10, tilalle on mahdollista vaihtaa toinen osallistuja itse nimeämänä. Sairaslomatodistusta vastaan voit  siirtää myös osallistumisen mille tahansa 04/2021 asti vastaavalle retriitille.  Sairaslomatodistus tulee toimittaa viipymättä info@merijooga.fi. Ilman todistusta siirtoa ei  voida tehdä.