MeriMind joogaviikonloppu 28.-30.9.

MeriMind Joogaviikonloppu – Johanna Pawli ja Charlotta Savander 

TÄYNNÄ! Viikonloppu täyttyi nopeasti. Voit tiedutella peruutuspaikkoja info@merijooga.fi. 


MeriMind joogaviikonloput ovat laadukkaita hengähdyksiä merellisissä hyvinvoinnin teemoissa hyvätunnelmaisessa porukassa Suomen etelässä Hangossa. Viikonloppuja on järjestetty vuodesta 2013.
Valitse Johannan väylä Yin&Yang tai Charlotan Aerial&Flow väylä. Myös jälkimmäisellä väylällä on Yinjoogan harjoitteita perjantain ja lauantain iltapäivällä.
Syksyn viikonloppumme kantava teema rakentuu asanaharjoituksen rinnalla tutkimusmatkalle omaan luonnolliseen hengitykseen ja tapoihin, joilla voimme laskeutua ja pysähtyä sen äärelle.

Kenelle?  Merimind viikonloppu on sinulle, jota kiinnostaa harjoitus merellisessä miljössä. Teemme monipuolisesti harjoitteita, joista löydät varmasti omasi. Viikonlopussa näkyy vahvasti ajatuksemme kehomieli-yhteyden vahvistamisesta  monipuolisten harjoitteiden kautta –  Hyvällä tavalla haastaen ja samalla rennosti ja hellitellen.

Viikonloput ovat saaneet palautteen erittäin myönteisestä ja sallivasta ilmapiiristä, jossa jokainen löytää oman tapansa voimaantua kulloisestaan tilanteestaan lähtien. Toisinaan tarvitsemme enemmän ”olemista” ja kierrosten laskemista ja toisinaan taas voimakasta harjoitusta ja haastamista saadaksemme kehomme ”liikkeelle” kohti uutta. Lähestymme joogan kautta kehollisuutta hyvin käytännönläheisesti ja selkokielellä. Emme usko ehdottomuuksiin, joko-tai asetelmiin, vaan lempeää ja sallivaa otetta tarkastella ja vahvistaa viikonlopussa omaa hyvinvointia. Otat mukaasi arkeen sen, mikä jää viikonlopusta kokemuksen kautta elämään.

Valitse Yin&Yang tai Aerial&Flow -väylä 


Sinulle, joka haluat hitaasti etenevää Yinjoogapainotteista harjoitusta,  jossa yhdistyy asanoiden rinnalla hengitys- ja läsnäoloharjoitukset, sopii Johannan väylä Yin&Yang. Hellitämme ja hengitämme. Väylälle ovat tervetulleita myös kokeneet joogaajat, jotka haluavat rauhallisemman kehomieliyhteyttä läsnäoloharjoitteilla asanatyöskentelyn rinnalla vahvistavan harjoituksen.

Sinulle, joka halut lähteä mattojoogan lisäksi myös dynaamisempaan harjoitukseen ja syventää aerialjoogan ja dynaamisen ja virtaavan Flowjoogan kautta joogamatkaasi, valitset la ja su aamupäivälle Charlotan väylän Aerial&Flow. 

Pyydämme sinua valitsemaan alustavasti väyläsi ilmoittautumisen yhteydessä. Väylien vaihto keskenään on jälkikäteen mahdollista, jos tarpeesi viikonlopulle muuttuvat! Jos haluat apuamme väylän valitsemassa, voit ottaa yhteyttä suoraan Johannaan: johanna@meriwellness.fi

Ohjelma

Perjantai klo 18.30-20.30

Viikonloppu alkaa! Tervetuloa, alustus  syksyn MeriMind-teemaan, yinjoogaa ja laskeutumista viikonloppuun. Studiossamme sinua odottavat kaikki tarvittava joogamatosta lähtien. Tarvitset vain oman vesipullon ja rennot joustavat vaatteet. Iltaharjoitus on rauhallinen, pukeudu lämpimästi ja ota esimerkiksi omat villasukat mukaan. 

Lauantai klo 8.00-17.00

Hyvää huomenta Hanko aamujooga ja päivään avaavat hengittelyharjoitukset Casinonrannalla/sateella sisätiloissa.

Aamiaisaikaa aamuharjoituksen jälkeen.

Matka jatkuu Merijoogan studiolla. Jakaannumme kahteen väylään Johannan ja Charlotan johdolla.

Viikonlopun harjoitteita tukeva MeriMind-lounas.

Iltapäivämme käynnistyy syksyn teemaan yhä syvemmälle kuljettavalla alustuksella (hengitys ja hyvinvointi) ja Yinjoogan harjoituksella. Kapteenittarena Johanna.

Ilta on omaa aikaasi tai voit valita yhteisen illallisen vetäjien johdolla klo 19.30 (omakustanteinen).

Sunnuntai 8.00-14.00

Hyvää huomenta -kävelyhengittelyt Regatan rannalla

Aamiaisaikaa majoituspaikassasi 

Varsinainen päivämme studiolla käynnistyy yhteisellä kokoontumisella studiossa , jossa teemme hengitysharjoituksia ja kuuntelemme ja kuulemme kehon ja mielen tuntemuksia meditaation keinoin. Ennen harjoitusta lyhyt alustus pohjautuen vetäjien kokemukseen ja tutkittuun tietoon meditaation ja hengittämisen vaikutuksista hyvinvointiin.

Viikonlopun päättävä asanamatka kummallekin väylälle.

Harjoituksen jälkeen siirrymme lämminhenkiselle  päätöslounaalle yhdessä vaihtamaan vielä ajatuksia ja tunnelmia,

Viikonloppumme päättyy lounaan jälkeen noin klo 14.00.

Viikonlopun oppaat ja paikka


Merijoogan Johanna Pawli ja Charlotta Savander 

Viikonloppumme laivana toimii Merijoogan hyvinvointistudio osoitteessa Satamakatu 2. Lauantainen aamuharjoitus Regatta Span upealla allasalueella. Kurkkaa Hangon studiomme tunnelmaa täältä: https://www.facebook.com/merijooga/videos/1395527880566023/

Majoitusvaihtoehtoja

Majoituksen viikonloppuun varaat itse. Suosittelemme majoitukseen Hotel Regattaa (www.hotelregatta.fi) tai Villa Maijaa (www.villamaija.fi). Hieman edullisemmin voit majoittautua Hotel Bulevardiin tai Park Inniin.

Viikonloppuhinta  Hotel Regatassa Merijoogan viikonloppukurssin osallistujille: – 2 henkilön Superiortason huone aamiaisella – € 115,00/yö info@hotelregatta.fi ja mainitse koodi Merijooga varauksesi yhteyteen. Hotellivaraus tulee tehdä 2 kk ennen viikonloppua saadaksesi Merijoogan kiintiöhinnan ja sinun tulee osallistua viikonloppuumme.

Villa Maija alkaen 120 € /yö.

Hinta ja ilmoittautuminen
Viikonlopun kokonaisuuden hinta on 299 € sisältäen kaikki harjoitukset Merijoogan Johanna Pawlin ja Charlotta Savanderin opastuksessa  (pe–su) sekä kaksi viikonloppua tukevaa runsasta lounasta  (lauantai ja sunnuntai). Jokainen harjoitus on räätälöity tätä viikonloppua varten.

Varaat paikkasi maksamalla varausmaksun 100 € täältä.

Majoituksen varaat ja maksat itse paikan päällä. Lauantain illallinen on vapaaehtoinen ja omakustanteinen.
Loppuosa viikonlopusta erääntyy maksettavaksi 30 vrk ennen tapahtumaa (lasku emailitse).
Lisätiedot Merijoogan toimistosta: info@merijooga.fi 

Peruutusehdot

Jos peruutus tehdään viimeistään 30 vrk ennen tapahtumaa, palautamme muun maksun kokonaisuudessaan, mutta pidätämme varaus- ja toimistokulut 100,00 € / varaus. Sitä lyhyemmällä varoitusajalla tulleiden peruutuksien jo maksettuja maksuja emme voi palauttaa, eikä kurssilla ole peruutusmahdollisuutta. Kurssia ei voi myöskään siirtää seuraaviin tapahtumiin Tilalle on mahdollista vaihtaa toinen osallistuja itse nimeämänä Huolehdithan omasta matka/sairasvakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen peruuutuksen/sairastumisen.