MeriMind joogaviikonloppu 28.-30.9.

MeriMind Joogaviikonloppu – Johanna Pawli ja Charlotta Savander 

Syksyn suuren joogaviikonlopun teema: Hengittävä hyvinvointi.

ILMOITTAUTUMINEN AVATTU! Syksyn suuri joogaviikonloppumme hellii kehoa ja mieltä ihanassa Hangossa. 


MeriMind joogaviikonloput ovat laadukkaita hengähdyksiä merellisissä hyvinvoinnin teemoissa hyvätunnelmaisessa porukassa Suomen etelässä Hangossa. Viikonloppuja on järjestetty vuodesta 2013. Syyskuun matka on Johannan ja Charlotan ainut syksyllä  yhdessä luotsaama lämminhenkinen kokonaisuus.
Valitse Johannan väylä Yin&Yang tai Charlotan Aerial&Flow väylä. Myös jälkimmäisellä väylällä on Yinjoogan harjoitteita perjantain ja lauantain iltapäivällä. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet ja sen joogakokemuksen kautta, joka sinulla on. Tarkoitamme tätä todella <3.
Syksyn viikonloppumme kantava teema rakentuu vahvasti asanaharjoituksen rinnalla tutkimusmatkalle omaan hengitykseen – Hengittävä hyvinvointi. Jaamme omia kokemuksiamme,  tutkittua tietoa ja sen jälkeen annamme aikaa pysähtyä kokeilemaan, miltä harjoitukset juuri sinulle tuntuvat. Harjoitteemme pohjautuvat psykofyysiseen hengitysterapiaan  (Johanna) pranamayaan (Charlotta)  sekä mediaatiotapoihin (molemmat vetäjät). 

Kenelle?  Merimind viikonloppu on sinulle, jota kiinnostaa harjoitus merellisessä miljössä. Teemme monipuolisesti harjoitteita, joista löydät varmasti omasi. Viikonlopussa näkyy vahvasti ajatuksemme kehomieli-yhteyden vahvistamisesta  monipuolisten harjoitteiden kautta –  Hyvällä tavalla haastaen ja samalla rennosti ja hellitellen.

Viikonloput ovat saaneet palautteen erittäin myönteisestä ja sallivasta ilmapiiristä, jossa jokainen löytää oman tapansa voimaantua kulloisestaan tilanteestaan lähtien. Toisinaan tarvitsemme enemmän ”olemista” ja kierrosten laskemista ja toisinaan taas voimakasta harjoitusta ja haastamista saadaksemme kehomme ”liikkeelle” kohti uutta. Lähestymme joogan kautta kehollisuutta hyvin käytännönläheisesti ja selkokielellä. Emme usko ehdottomuuksiin, joko-tai asetelmiin, vaan lempeää ja sallivaa otetta tarkastella ja vahvistaa viikonlopussa omaa hyvinvointia. Otat mukaasi arkeen sen, mikä jää viikonlopusta kokemuksen kautta elämään.

Valitse Yin&Yang tai Aerial&Flow -väylä 


Sinulle, joka haluat hitaasti etenevää ja hengitykseen keskittyvää Yinjoogapainotteista harjoitusta,  jossa yhdistyy asanoiden rinnalla hengitys- ja läsnäoloharjoitukset, sopii Johannan väylä Yin&Yang. Hellitämme ja hengitämme. Väylälle ovat tervetulleita myös kokeneet joogaajat, jotka haluavat rauhallisemman kehomieliyhteyttä läsnäoloharjoitteilla asanatyöskentelyn rinnalla vahvistavan harjoituksen.

Sinulle, joka halut lähteä mattojoogan lisäksi myös dynaamisempaan harjoitukseen ja syventää aerialjoogan ja dynaamisen ja virtaavan Flowjoogan kautta joogamatkaasi, valitset la ja su aamupäivälle Charlotan väylän Aerial&Flow. 

Pyydämme sinua valitsemaan alustavasti väyläsi ilmoittautumisen yhteydessä. Väylien vaihto keskenään on jälkikäteen mahdollista, jos tarpeesi viikonlopulle muuttuvat! Jos haluat apuamme väylän valitsemassa, voit ottaa yhteyttä suoraan Johannaan: johanna@meriwellness.fi

Ohjelma

Perjantai klo 18.30-20.30

Viikonloppu alkaa! Tervetuloa, alustus  syksyn MeriMind-teemaan, yinjoogaa ja laskeutumista viikonloppuun. Studiossamme sinua odottavat kaikki tarvittava joogamatosta lähtien. Tarvitset vain oman vesipullon ja rennot joustavat vaatteet. Iltaharjoitus on rauhallinen, pukeudu lämpimästi ja ota esimerkiksi omat villasukat mukaan. 

Lauantai klo 8.00-17.00


Energisoiva aamujooga ja päivään avaavat hengittelyharjoitukset upeassa Regatta Span merellisessä miljössä.

Aamiaisaikaa aamuharjoituksen jälkeen.

Matka jatkuu Merijoogan studiolla. Jakaannumme kahteen väylään.

Viikonlopun harjoitteita tukeva MeriMind-lounas ravintola Brasserie, Hotel Regatta; tarjolla lounaalla vege- ja kanavaihtoehdon sekä runsaan salaattipöydän.

Omaa aikaa Hangossa lounaan jälkeen.

Iltapäivämme käynnistyy lyhyellä alustuksella, jossa vetäjät jakavat sinulle omaa harjoitustapaansa ja vapaa keskustelumahdollisuus yhdessä tai hiljaisesti kuunnellen.

Yinjoogan hellittävä harjoitus yhdistettynä äänimaljoilla toteutettuun sointukylpyyn. Hellitä hengittäen syksylle tilaa.

Ilta on omaa aikaasi tai voit valita kurssilaisten kesken yhteisen illallisen klo 19.30 (omakustanteinen).

Sunnuntai 8.00-14.00

Kävelymeditaatio Hyvää huomenta. Aamiaisaikaa.

Varsinainen päivämme studiolla käynnistyy yhteisellä pysähtymisellä, jossa teemme hengitysharjoituksia ja kuuntelemme ja kuulemme kehon ja mielen tuntemuksia meditaation keinoin. Ennen harjoitusta lyhyt alustus pohjautuen vetäjien kokemukseen ja tutkittuun tietoon meditaation hyödyistä.

Viikonlopun päättävä asanamatka kummallekin väylälle ja yhteinen loppumeditaatio (kiitollisuus).

Harjoituksen jälkeen siirrymme päätöslounaalle yhdessä.

Viikonloppumme päättyy lounaan jälkeen (Origo) noin klo 14.00.

Viikonlopun oppaat ja paikka


Merijoogan perustajat Johanna Pawli ja Charlotta Savander 

Viikonloppumme laivana toimii Merijoogan hyvinvointistudio osoitteessa Satamakatu 2. Lauantainen aamuharjoitus Regatta Span upealla allasalueella. Kurkkaa Hangon studiomme tunnelmaa täältä: https://www.facebook.com/merijooga/videos/1395527880566023/

Majoitusvaihtoehtoja

Majoituksen viikonloppuun varaat itse. Suosittelemme majoitukseen Hotel Regattaa (www.hotelregatta.fi) tai Villa Maijaa (www.villamaija.fi). Hieman edullisemmin voit majoittautua Hotel Bulevardiin tai Park Inniin.

Viikonloppuhinta  Hotel Regatassa Merijoogan viikonloppukurssin osallistujille: – 2 henkilön Superiortason huone aamiaisella – € 115,00/yö info@hotelregatta.fi ja mainitse koodi Merijooga varauksesi yhteyteen. Hotellivaraus tulee tehdä 2 kk ennen viikonloppua saadaksesi Merijoogan kiintiöhinnan ja sinun tulee osallistua viikonloppuumme.

Hinta ja ilmoittautuminen
Viikonlopun kokonaisuuden hinta on 299 € sisältäen kaikki harjoitukset Merijoogan Johanna Pawlin ja Charlotta Savanderin opastuksessa  (pe–su) sekä kaksi viikonloppua tukevaa runsasta lounasta  (lauantai ja sunnuntai). Jokainen harjoitus on yksilöity tätä viikonloppua varten.

Varaat paikkasi maksamalla varausmaksun 100 € täältä.

Majoituksen varaat ja maksat itse paikan päällä. Lauantain illallinen on vapaaehtoinen ja omakustanteinen.
Loppuosa viikonlopusta erääntyy maksettavaksi 30 vrk ennen tapahtumaa (lasku emailitse).
Lisätiedot Merijoogan toimistosta: info@merijooga.fi 

Peruutusehdot

Jos peruutus tehdään viimeistään 30 vrk ennen tapahtumaa, palautamme muun maksun kokonaisuudessaan, mutta pidätämme varaus- ja toimistokulut 100,00 € / varaus. Sitä lyhyemmällä varoitusajalla tulleiden peruutuksien jo maksettuja maksuja emme voi palauttaa, eikä kurssilla ole peruutusmahdollisuutta. Kurssia ei voi myöskään siirtää seuraaviin tapahtumiin Tilalle on mahdollista vaihtaa toinen osallistuja itse nimeämänä Huolehdithan omasta matka/sairasvakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen peruuutuksen/sairastumisen.