MeriMind joogaviikonloppu 22.-24.3.2019

Kevään MeriMind joogaviikonloppu 22.-24.3.

Viikonloppu on täyttynyt.

Hengähdä hetki hellitellen ihanassa keväisessä Hangossa. MeriMind joogaviikonloput ovat laadukkaita hengähdyksiä merellisissä hyvinvoinnin teemoissa hyvätunnelmaisessa porukassa Suomen etelässä Hangossa. Viikonloppuja on järjestetty vuodesta 2013. Kevään suuri joogaviikonloppumme lähettää sinut matkaan Merijoogan perustajien Johannan ja Charlotan johdolla.

Kevään Merimind teema rakentuu valon vastaanottamiseen ja kehon puhdistautumiseen asanaharjoituksen sekä hengitysharjoitteiden keinoin. Kevät on kiinalaisessa lääketieteessä puhdistautumisen ajanjakso, joka myös tulee huomioiduksi asanaharjoituksessamme (seasonal yoga; maksa ja sappirakko).  Käytämme työkaluina luonnolista hengitystä aktivoivia hengitysharjoituksia, kävely/istumahetkiä hengittelyyn, liikkuvaa Hatha Flow joogaa, Aerialjoogaa sekä erityisen paljon monipuolisista hyvin tuetuista asanoista rakennettua syvävenyttävää Yinjoogaa.
Lauantaina ja sunnuntaina jakaannumme aamupäiväksi kahteen väylään:  Johannan väylä lempeä YinYang tai Charlotan Aerial väylä. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa aerialjoogan kokemusta tullaksesi Charlotan väylälle.

Kenelle?  Merimind viikonloppu on sinulle, jota kiinnostaa harjoitus merellisessä miljössä. Teemme monipuolisesti harjoitteita, joista löydät varmasti omasi. Viikonlopussa näkyy vahvasti ajatuksemme kehomieli-yhteyden vahvistamisesta  monipuolisten harjoitteiden kautta –  Hyvällä tavalla haastaen ja samalla rennosti ja hellitellen.

Viikonloput ovat saaneet palautteen erittäin myönteisestä ja sallivasta ilmapiiristä, jossa jokainen löytää oman tapansa voimaantua kulloisestaan tilanteestaan lähtien. Toisinaan tarvitsemme enemmän ”olemista” ja kierrosten laskemista ja toisinaan taas voimakasta harjoitusta ja haastamista saadaksemme kehomme ”liikkeelle” kohti uutta. Lähestymme joogan kautta kehollisuutta hyvin käytännönläheisesti ja selkokielellä. Emme usko ehdottomuuksiin, joko-tai asetelmiin, vaan lempeää ja sallivaa otetta tarkastella ja vahvistaa viikonlopussa omaa hyvinvointia. Otat mukaasi arkeen sen, mikä jää viikonlopusta kokemuksen kautta elämään.

Valitse lempeä Yang tai Aerial lentojooga -väylä 


Sinulle, joka haluat hitaasti etenevää harjoitusta,  jossa yhdistyy asanoiden rinnalla hengitysharjoitteet,  sopii Johannan väylä Yang. Hellitämme ja hengitämme. Väylälle ovat tervetulleita myös kokeneet joogaajat, jotka haluavat rauhallisemman kehomieliyhteyttä läsnäoloharjoitteilla asanatyöskentelyn rinnalla vahvistavan harjoituksen.

Sinulle, joka halut lähteä mattojoogan lisäksi myös dynaamisempaan harjoitukseen, ehkä kokeilla jotain aivan uutta ja lempeällä tavalla omia rajojasi, valitset aamupäivälle Charlotan väylän Aerial&Flow. Aikaisempaa lentojoogakokemusta ei tarvitse olla. 

Pyydämme sinua valitsemaan alustavasti väyläsi ilmoittautumisen yhteydessä. Väylien vaihto keskenään on jälkikäteen mahdollista, jos tarpeesi viikonlopulle muuttuvat. Jos haluat apuamme väylän valitsemassa, voit ottaa yhteyttä suoraan Johannaan: johanna@meriwellness.fi

Ohjelma (pienet muutokset mahdollisia, lopullinen aikataulu infokirjeen yhteydessä)

Lähetämme sinulle tarkan ohjelman noin viikkoa ennen tapaamistamme emailitse.

Perjantai klo 18.30-20.30

Tervetuloa kevään MeriMind viikonloppuun. Hellien ja hellitellen laskeudumme tunnelmaan, omaan oloomme ja tuntemuksiin.

Studiossamme sinua odottavat kaikki tarvittavat varusteet joogamatosta lähtien. 

Lauantai klo 8.00-17.00

Hyvää huomenta Hanko -hengittelyt ja herättelyt , ranta. 

Aamiaisaikaa.

10.30 Matka jatkuu Merijoogan studiolla.

Jakaannumme kahteen joogaväylään Johannan (Yin&Yang)  ja Charlotan (Aerial) johdolla. 

Viikonlopun harjoitteita tukeva MeriMind-lounas. Tauko ja omaa aikaa.

Iltapäivämme jatkuu kevään teemassa yhä syvemmälle kuljettavalla harjoituksella. Harjoitus pohjautuu Yinjoogaan ja hengittämiseen. Kevään sointukylpy päättää matkan.

Ilta on omaa aikaasi tai voit valita omakustanteisen yhteisillallisen klo 19.00.

Sunnuntai 8.00-13.30

Hengittelyt rannalla  ja aamiaisaikaa.

Viikonlopun päättävä joogamatka: Kehoa herättelevä Yang&Yin- tai aerialväylä, jotka saattelevat sinut takaisin siitä mistä lähdimme matkaan – maton kannatteluun.

Harjoituksen jälkeen päätöslounas yhdessä. Tunnelmat tässä ja nyt.

Viikonlopun oppaat ja paikka


Merijoogan Johanna Pawli ja Charlotta Savander 

Viikonloppumme laivana toimii Merijoogan hyvinvointistudio osoitteessa Satamakatu 2.  Kurkkaa Hangon studiomme tunnelmaa täältä: https://www.facebook.com/merijooga/videos/1395527880566023/

Majoitusvaihtoehtoja

Majoituksen viikonloppuun varaat itse. Suosittelemme majoitukseen kumppaniamme Hotel Regattaa (www.hotelregatta.fi).  

Viikonloppuhinta  Hotel Regatassa Merijoogan viikonloppukurssin osallistujille: – 2 henkilön Superiortason huone aamiaisella – € 115,00/yö info@hotelregatta.fi ja mainitse koodi Merijooga varauksesi yhteyteen. Hotellivaraus tulee tehdä 2 kk ennen viikonloppua saadaksesi Merijoogan kiintiöhinnan ja sinun tulee osallistua viikonloppuumme. 

Hinta ja ilmoittautuminen


Viikonlopun kokonaisuuden hinta on 299 € sisältäen kaikki retriitin harjoitukset Merijoogan Johanna Pawlin ja Charlotta Savanderin opastuksessa  (pe–su) sekä kaksi viikonloppua tukevaa lounasta. Jokainen harjoitus on räätälöity tätä viikonloppua varten.

Varaat paikkasi maksamalla varausmaksun 100 € täältä.

Majoituksen varaat ja maksat itse paikan päällä. Lauantain illallinen on vapaaehtoinen ja omakustanteinen.
Loppuosa viikonlopusta erääntyy maksettavaksi 30 vrk ennen tapahtumaa (lasku emailitse).
Lisätiedot Merijoogan toimistosta: info@merijooga.fi 

Peruutusehdot

Jos peruutus tehdään viimeistään 30 vrk ennen tapahtumaa, palautamme muun maksun kokonaisuudessaan, mutta pidätämme varaus- ja toimistokulut 100,00 € / varaus. Sitä lyhyemmällä varoitusajalla tulleiden peruutuksien jo maksettuja maksuja emme voi palauttaa, eikä kurssilla ole peruutusmahdollisuutta. Kurssia ei voi myöskään siirtää seuraaviin tapahtumiin Tilalle on mahdollista vaihtaa toinen osallistuja itse nimeämänä Huolehdithan omasta matka/sairasvakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen peruuutuksen/sairastumisen.