MeriMind joogaviikonloppu 27.-29.9.2019

MeriMind joogaviikonloppu 27.-29.9.

Hengähdä hetki hellitellen ja tunnelmoi syksyn Hangossa. MeriMind joogaviikonloput ovat laadukkaita hengähdyksiä merellisissä hyvinvoinnin teemoissa hyvätunnelmaisessa porukassa Suomen etelässä Hangossa. Viikonloppuja on järjestetty vuodesta 2013. Syksyn suuri joogaviikonloppumme lähettää sinut matkaan Merijoogan perustajien Johannan ja Charlotan johdolla. Tämä on kaksikon ainut yhteinen syksyn retriitti.

Viikonloppu on täynnä
Syksyn Merimind teema rakentuu voimaantumisen ja juurruttamisen  teemoihin. Käytämme työkaluina luonnollista hengitystä aktivoivia hengitysharjoituksia, kävely/istumahetkiä hengittelyyn, liikkuvaa Hatha Flow joogaa, Aerialjoogaa sekä erityisen paljon monipuolisista hyvin tuetuista asanoista rakennettua syvävenyttävää Yinjoogaa.

Kenelle?  Merimind viikonloppu on sinulle, jota kiinnostaa harjoitus merellisessä miljössä. Teemme monipuolisesti harjoitteita, joista löydät varmasti omasi. Viikonlopussa näkyy vahvasti ajatuksemme kehomieli-yhteyden vahvistamisesta  monipuolisten harjoitteiden kautta –  Hyvällä tavalla haastaen ja samalla rennosti ja hellitellen.

Viikonloput ovat saaneet palautteen erittäin myönteisestä ja sallivasta ilmapiiristä, jossa jokainen löytää oman tapansa voimaantua kulloisestaan tilanteestaan lähtien. Toisinaan tarvitsemme enemmän ”olemista” ja kierrosten laskemista ja toisinaan taas voimakasta harjoitusta ja haastamista saadaksemme kehomme ”liikkeelle” kohti uutta. Lähestymme joogan kautta kehollisuutta hyvin käytännönläheisesti ja selkokielellä. Emme usko ehdottomuuksiin, joko-tai asetelmiin, vaan lempeää ja sallivaa otetta tarkastella ja vahvistaa viikonlopussa omaa hyvinvointia. Otat mukaasi arkeen sen, mikä jää viikonlopusta kokemuksen kautta elämään.

Valitse mindfulnesspainotteinen Yin&Yang tai Aerial lentojooga -väylä 


Sinulle, joka haluat hitaasti etenevää ja lempeästi läsnäolemiseen ohjaavaa harjoitusta,  jossa yhdistyy asanoiden rinnalla hengitysharjoitteet,  sopii Johannan väylä Yin&Yang. Hellitämme ja hengitämme. Väylälle ovat tervetulleita myös kokeneet joogan ystävät, jotka haluavat rauhallisemman kehomieliyhteyttä läsnäoloharjoitteilla asanatyöskentelyn rinnalla vahvistavan harjoituksen. 

Sinulle, joka halut lähteä mattojoogan lisäksi myös lentojoogaan. valitset Charlotan väylän Aerial. Aikaisempaa lentojoogakokemusta ei välttämättä tarvitse olla,  mutta dynaamisen joogan (hatha, flow, asthanga, power yms) perusteet on hyvä olla hallussa. Meillä on myös yhteisiä harjoitteita pe ja la molemmille väylille.

Ohjelma (pienet muutokset mahdollisia, lopullinen aikataulu infokirjeen yhteydessä)

Lähetämme sinulle tarkan ohjelman noin viikkoa ennen tapaamistamme emailitse.

Perjantai klo 18.00-20.00

Tervetuloa MeriMind viikonloppuun klo 18.00. Hellien ja hellitellen laskeudumme tunnelmaan, omaan oloomme ja tuntemuksiin.

Studiossamme sinua odottavat kaikki tarvittavat varusteet joogamatosta lähtien. 

Lauantai klo 8.00-18.00

Hyvää huomenta Hanko -hengittelyt ja herättelyt , ranta. 

Aamiaisaikaa.

Matka jatkuu Merijoogan studiolla. Jakaannumme kahteen joogaväylään Johannan (Yang lempeä)  ja Charlotan (Aeria voimakas) johdolla. 

Viikonlopun harjoitteita tukeva MeriMind-lounas. Tauko ja omaa aikaa.

Iltapäivämme jatkuu kevään teemassa yhä syvemmälle kuljettavalla harjoituksella. Harjoitus pohjautuu Yinjoogaan ja hengittämiseen. Sointukylpy päättää matkan.

Ilta on omaa aikaasi tai voit valita omakustanteisen yhteisillallisen klo 19.30.

Sunnuntai 8.00-13.30

Auringon nousun hyvää huomenta sunnuntai hengittelyt ja lempeää kehon avaamista. Aamiaisaikaa. 

Viikonlopun päättävä joogamatka: Yin&Yang- tai aerialväylä saattelevat sinut takaisin siitä mistä lähdimme matkaan – maton kannatteluun ja sydämen avaukseen.

Harjoituksen jälkeen kokoonnumme yhteisesti vielä päättävään välipalahetkeen  ja saavumme satamaan.

Viikonlopun oppaat ja paikka


Merijoogan Johanna Pawli ja Charlotta Savander 

Viikonloppumme laivana toimii Merijoogan hyvinvointistudio osoitteessa Satamakatu 2.  Kurkkaa Hangon studiomme tunnelmaa täältä: https://www.facebook.com/merijooga/videos/1395527880566023/

Majoitusvaihtoehtoja

Majoituksen viikonloppuun varaat itse. Hangon majoitusvaihtoehtoja ovat kumppanimme Hotel Regatta, Villa Maija (www.villamaija.fi) sekä Hotel Bulevardi ja lukuisat yksityismajoitukset. Nämä kaikki ovat erinomaisia vaihtoehtoja.

Hotel Regatta tarjoaa viikonloppuretriittiimme osallistuville seuraavan edun: superiorhuone 115 €  2hh /yö (norm alk 160 €) . Sinun tulee osallistua viikonloppuumme saadaksesi kiintiöhintaisen huoneen. Huoneen voit varata itse koodilla MERIJOOGA info@hotelregatta.fi. Kiintiöhuoneita on saatavilla 2 kk ennen retriittiä tehdyille varauksille. Katso : www.hotelregatta.fi.

 

Muita hyviä majoitusvaihtoehtoja ovat Hotel Bulevardi ja Villa Maija.

Hinta ja ilmoittautuminen


Viikonlopun kokonaisuuden hinta on 299 € (sis alv) sisältäen kaikki retriitin harjoitukset Merijoogan Johanna Pawlin ja Charlotta Savanderin opastuksessa  (pe–su) sekä lauantain kattavan lounaan ja sunnuntain päätös Smoothien/välipalan. Jokainen harjoitus on räätälöity tätä viikonloppua varten.

Ilmoittaudut maksamalla varausmaksun (100€) täältä.

Majoituksen varaat ja maksat itse paikan päällä. Lauantain illallinen on vapaaehtoinen ja omakustanteinen.
Loppuosa viikonlopusta erääntyy maksettavaksi 30 vrk ennen tapahtumaa (lasku emailitse).
Lisätiedot Merijoogan toimistosta: info@merijooga.fi 

Peruutusehdot

Jos peruutus tehdään viimeistään 30 vrk ennen tapahtumaa, palautamme muun maksun kokonaisuudessaan, mutta pidätämme varaus- ja toimistokulut 100,00 € / varaus. Sitä lyhyemmällä varoitusajalla tulleiden peruutuksien jo maksettuja maksuja emme voi palauttaa, eikä kurssilla ole peruutusmahdollisuutta. Kurssia ei voi myöskään siirtää seuraaviin tapahtumiin Tilalle on mahdollista vaihtaa toinen osallistuja itse nimeämänä Huolehdithan omasta matka/sairasvakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen peruuutuksen/sairastumisen.