Status 2.5: 2 PERUUTUSPAIKKA VAPAANA .  info@merijooga.fi tai soita 044 766 7556.

Toukokuun MeriMind joogaviikonloppu 3.-5.5. vastaanottaa lähestyvän kesän ja kutsuu voimaan hyvin Hankoon vapun jälkeen joogaopettajiemme ja Merijoogan perustajien Johanna Pawlin ja Charlotta Savanderin johdolla.

MeriMind joogaviikonloput ovat laadukkaita hengähdyksiä merellisissä hyvinvoinnin teemoissa hyvätunnelmaisessa porukassa Suomen etelässä Hangossa. Viikonloppuja on järjestetty jo vuodesta 2013.

Kenelle?  

Merimind viikonloppumme on sinulle, jota kiinnostaa vahvistaa omaa hyvinvointia joogaan ja hengittämiseen pohjautuvilla harjoitteilla merellisellä miljössä. Viikonlopussa näkyy vahvasti ajatuksemme kehomieli-yhteyden vahvistamisesta  monipuolisten joogaharjoitteiden kautta, joiden avulla yhteys itseen vahvistuu. 

Viikonloput ovat saaneet palautteen hyvin myönteisestä ja sallivasta ilmapiiristä, jossa jokainen löytää oman tapansa voimaantua kulloisesta tilanteestaan lähtien. Toisinaan tarvitsemme enemmän olemista ja hellittämistä  ja toisinaan taas voimakkaampaa  harjoitusta ja haastamista saadaksemme kehomme  ”liikkeelle” kohti voimaantumista.

Lähestymme viikonlopuissa joogan kautta kehollisuutta käytännönläheisesti ja selkokielellä. Emme usko ehdottomuuksiin, joko-tai asetelmiin, vaan vaalimme lempeää ja sallivaa otetta tarkastella ja vahvistaa viikonlopussa omaa hyvinvointia. Otat mukaasi arkeen sen, mikä jää viikonlopusta kokemuksen kautta elämään. 

 

Valitse Yin&Yang tai Aerial&Flow -väylä 

Sinulle, joka haluat hitaasti etenevää yinjoogaan ja lempeään hathaan painottuvaa joogaharjoitusta,  jossa yhdistyy asanoiden rinnalla hengitys- ja läsnäoloharjoitukset, sopii Johannan väylä Yin&Yang. Hellitämme ja hengitämme. Väylälle ovat tervetulleita  aloittelijat, rauhallisen joogaan ystävät kuin myös jo paljon jooganneet, jotka haluavat rauhallisen kehomieliyhteyttä läsnäoloharjoitteilla asanatyöskentelyn rinnalla vahvistavan harjoituksen.

Sinulle, joka halut lähteä mattojoogan lisäksi myös hieman voimakkaampaan joogaharjoitukseen liikkeen kautta ja syventää aerialjoogan kautta joogamatkaasi, valitset la ja su aamupäivälle Charlotan väylän Aerial (lento/ilmajooga). Olemme ainut aerialjoogaretriittejä jo vuodesta 2013  tarjoava studio Suomessa. Sinulla ei tarvitse olla aerialjoogasta aiempaa kokemusta, mutta olet käynyt  joillain liikkuvimmilla joogatunneilla aiemmin tai omaat aerialjoogakokemusta. Viikonlopussa on paljon myös yhteisiä harjoitteita molemmille väylille (Yinjooga ja aamuharjoitukset).

Pyydämme sinua valitsemaan väyläsi ilmoittautumisen yhteydessä.  

Merimind ohjelma (pienet muutokset mahdollisia, infokirje noin 1 vko ennen ajankohtaa)

Perjantai klo 18.00-20.00

Retriitti alkaa klo 18.00. Tervetuloa, yinjoogaa ja laskeutumista viikonloppuun. Studiossamme sinua odottavat kaikki tarvittava joogamatosta lähtien.

Lauantai klo 8.00-17.30

Hyvää huomenta Hanko – Aamuharjoitus.

Aamiaisaikaa omassa majoituspaikassasi

10.30-12.30 Matka jatkuu jakaantumalla kahteen väylään Johannan ja Charlotan johdolla.

Yhteinen MeriMind-lounas ja omaa aikaa Hangossa. 

15.00-17.30   Iltapäivä jatkuu kevään  teemaan yhä syvemmälle kuljettavalla Yinjoogan harjoituksella ja sointukylvyllä. Harjoituksen jälkeen on aikaa esimerkiksi Regatta Span kylpylässä nautiskelemiselle tai Hangon alkuillan rannoista nauttimiselle.

Ilta on omaa aikaasi ja voit viettää sen tavalla, joka parhaiten voimaannuttaa sinua. Halutessasi voit liittyä yhteisillalliselle klo 19.30. Teemme pöytävarauksen ennakkoilmoittautuneille ja kysymme kiinnostustasi lähempänä viikonloppua.

Sunnuntai 8.00-13.30

Sunnuntai on viikonloppumme päätöspäivä. Voimaannumme hiekkarannalla päivään ja teemme sisäänhengitystä aktivoivia harjoituksia. Aamiaisen jälkeen klo 10.30  jakaannumme kahteen väylään (yin Johanna, Charlotta aerial)  ja niiden päättäviin pitkiin harjoituksiin sekä tuomme retriitin satamaan.

Matka päättyy yhteiseen lounaaseen ravintola Origossa.

Saavumme satamaan noin 13.30. Namaste ja turvallista kotimatkaa.

 

Viikonlopun oppaat ja paikkaMerijoogan perustajat Johanna Pawli ja Charlotta Savander.

Ystäväkaksikko on pitänyt retriittejä yhdessä useita vuosia ja kummallakin on taustallaan pitkä ja säännöllinen oma joogaharjoitus  sekä erittäin vankka ohjaajatausta pohjautuen useisiin koulutuksiin.

Viikonloppumme laivana toimii Merijoogan meren äärellä aivan Hangon keskustan tuntumassa sijaitseva kaunis hyvinvointistudio (Satamakatu 2). 

Kurkkaa Hangon studiomme tunnelmaa täältä.

Majoitusvaihtoehtoja

Majoituksen viikonloppuun varaat itse, jos sitä tarvitset. Vaihtoehtoja ovat Hotel Regatta, Villa Maija, Hotel Bulevardi sekä lukuisat yksityismajoitukset, joissa tarjolla  myös puutalomajoituksia (www.lomahanko.fi. Voit kysyä meiltä Hangon kattavaa majoituslistaa info@merijooga.fi.

Hinta ja ilmoittautuminen


Viikonlopun kokonaisuuden hinta on 299 € sisältäen kaikki harjoitukset  (pe–su) sekä kaksi viikonloppua tukevaa lounasta  (lauantai ja sunnuntai). 

Jokainen harjoitus on räätälöity tätä viikonloppua varten. Majoitusvarauksen hoidat itse.

Joogaviikonlopusta voi maksaa max 240 € myös liikuntaseteleillä ja -korteilla. Ilmoittaudu tällöin suoraan info@merijooga.fi 

Lauantain illallinen on vapaaehtoinen ja omakustanteinen kurssilaisten kesken ja kysymme halukkuuttasi osallistua lähempänä viikonloppua.

Loppuosa viikonlopusta erääntyy maksettavaksi 30 vrk (1 kk) ennen tapahtumaa (lasku emailitse).

Lisätiedot: info@merijooga.fi 

Peruutusehdot

Jos peruutus tehdään viimeistään 45 vrk ennen tapahtumaa, palautamme muun maksun kokonaisuudessaan, mutta pidätämme varaus- ja toimistokulut 100,00 € / varaus. Sitä lyhyemmällä varoitusajalla tulleiden peruutuksien jo maksettuja maksuja emme voi palauttaa, eikä kurssilla ole peruutusmahdollisuutta. Kurssia ei voi myöskään siirtää seuraaviin tapahtumiin. Tilalle on mahdollista vaihtaa toinen osallistuja itse nimeämänä. Huolehdithan omasta matka/sairasvakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen peruuutuksen/sairastumisen. Kurssin peruuntuessa järjestäjän taholta ”force majeure” –syistä on järjestävän vastuulla palauttaa osallistumismaksut, mutta ei mahdollisia muita ilmoittautuneille aiheutuneita kuluja. Pidätämme oikeuden mahdollisiin ohjaajamuutoksiin sairastapauksissa.