Merijooga Espoon toiminta jatkuu Syyskuun alusta Otaniemessä


Merijooga  ja Innovation House Finland  löysivät toisensa: 
Merijooga Espoon joogatoiminnalle on löytynyt paras mahdollinen jatko: Aloitamme yhteistyön Innovation House Finlandin kanssa ja syyskauden 2018 ajan tarjoamme avoimet joogatuntimme keskiviikkoisin sekä viikonloppuisin. Tunnit käynnistyvät 5.9. lähtien. On ilo liittyä osaksi IHF:n inspiroivaa yhteisöä, jossa hyvinvointiin halutaan panostaa. Innovation House Finland sijaitsee Otaniemen/Keilaniemen/Tapiolan liitoskohdassa aivan KEHÄ I:n vieressä: Tekniikantie 2.

Avoimet tuntimme ovat ns. kertamaksun Drop-in tunteja eli voit tulla silloin, kuin sinulle sopii ilman pitkiä sarjakortteja, pelkoa sairastumisista tai siitä, jos et pääsekään ja kortti menee vanhaksi. Ymmärrämme nykyajan arjen kiireet ja haluamme muuttaa toimintaamme palvelemaan ajatusta, että rauhoittumaan on voitava tulla joustavasti ja tunnin on oltava riittävän pitkä. Saavut, laskeudut, pysähdyt, voimaannut. 

Rakennamme Merijooga-maailman IHF:n  tilojen suojiin. Tilat ovat rakennuksen ylimmässä kerroksessa ja ikkunoista avautuu maisema merelle päin. PIhalla on vapaa pysäköinti ja metrolta kävellen noin 5-10 min. Löydät myös suihkut tarvittaessa. Tutustu Innovation House FInlandiin  täältä.

Tiloissa pystymme joustavasti ottamaan vastaan yritysasiakkaamme ja kauttamme saa myös varattua Innovation Housen upeat wellnessiä tukevat kokoustilat ja tarjoilut.  Joogastudio keskellä yritysyhteisöä luo huikeat mahdollisuudet kaikelle uudelle ja toimintamme kehittämiselle.

Espoon Merijoogasta löydät mm. keskiviiikoisin Charlotta Savanderin  ja Johanna Pawlin.  Syksymme käynnistyy  eniten pidetyillä Flowjoogan ja YInjoogan sekä yhdistelmä Yin&Yang tunneilla. Yritystunnit tarjoamme aamuisin ja alkuilloin. Aikataulua muokataan toiveiden ja kysynnän perusteella syksyn mittaan.

 

 

Merijooga Espoo/Innovation House, Tekniikantie 2, 02150 Espoo, 4 krs.

Toivomme näkevämme sinut jatkossakin matolla ja myös uudet Merijoogaajat  ja joogasta kiinnostuneet ovat sydämellisesti tervetulleita kokeilemaan tuntejamme!

Ensimmäinen alkeet/tekniikkakurssi järjestetään su 16.9. Kurssin voi varata täältä.

Varaa ensimmäiset tunnit jo täältä: www.varaaheti.fi/merijooga

Ota yhteyttä: info@merijooga.fi 044 766 7556 /Johanna Pawli, Merijoogan perustaja

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.