Hangon kesäaikataulu

Merijooga Hangon kuudes kesä on käynnistynyt!


Joogaamme tuttuun tapaan ma-la Casinonrannalla klo 10.00 juhannuksen jälkeisen viikon torstaista velokuun alkuun . Ota oma pyyhe/matto kainaloon ja liity seuraamme. Tunnin hinta 10 € ja maksu paikan päällä (käteinen, liikuntasetelit tai liikuntakorteilla mobiilimaksu ennakkoon ja näytä kuitti ohjaajalle). Jos rannalla sataa, tunti pidetään aina Merijoogan studiolla, os Satamakatu 2, 2 krs. Muutama erikoistunti 75 min/15€.

Iltatunnit löydät studioltamme Satamakadulta ja tiistaisin sekä osassa sunnuntaita Regatta Spasta. Aikataulu ja paikat löytyvät aina ajantasalla täältä. Iltatunneille tee myös tuntivaraus ennakkoon, jotta varmistat paikan. Rannalle voit vain tulla.  Studiolla voi maksaa myös pankkikortilla. Studiotuntien hintaan kuuluu myös aina kaikki varusteet joogamatosta lähtien. Studiotuntien hinta 18-20€ drop in tai Merijoogan sarjakortti.

HUOM! Pienet muutokset aikatauluun ovat mahdollisia mm tapahtumaviikonloppuina ja erikoistunteja tulossa lisää ulos, kun sää näyttää parhaat puolensa Katso aina ajantasainen aikataulu sivuiltamme täältä.

Lisätiedot: info@merijooga.fi

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.