Lämpimästi tervetuloa tutustumaan lääkinnälliseen MediYogaan lauantaikurssilla Merijoogan Hangon joogastudiossa. 

Merijooga Hanko, Satamakatu 2, 2 krs

Aika: Klo 10.00-12.30 ja 14.00-16.30, välissä tauko.

Kurssin ohjaa Ann-Mari Kraufvelin, joogaopettaja (RYT-200) ja MediYogaohjaaja (2016). Ann-Mari on ohjannut lukuisia MediYogan ryhmiä vuodesta 2016. 

Mitä MediYoga on?

MediYoga on lääkinnällinen jooga, luonteeltaan terapeuttinen ja rentouttava joogamuoto, joka sopii kaikille kehon mahdollisista rajoitteista riippumatta. Punaisena lankana MediYogassa toimii pitkä ja  tietoinen syvähengitys. Liikkeet ovat rauhallisia ja  yksinkertaisia,  mutta samalla  tehokkaita  ilman vaatimusta suorituskykyyn. Liikkeitä yhdistetään hengitykseen, keskittymiseen ja rentoutumiseen. Liikkeet tehdään joogamatolla (maaten, istuen ja seisten) tai tuolilla osallistujista riippuen. MediYoga on tehokas keino vahvistaa vastustuskykyä sairauksia vastaan, luoda sisäistä tasapainoa ja ehkäistä stressiä. Harjoittelussa saa keskittyä itseensä ja työskennellä omista lähtökohdista. MediYogan avulla voidaan hoitaa  mm. kroonista kipua, stressiä ja unettomuutta sekä parannetaan ja ylläpidetään kehon ja nivelien liikkuvuutta. 

Mitä kurssi sisältää?

MediYoga johdanto ja kaksi pitkää harjoitusta. Tutustutaan kahteen eri MediYoga -ohjelmaan ja opitaan yhdistämään hengitys hitaasti tehtyihin liikkeisiin. Sekä aamupäivä-  että iltapäiväharjoitukseen kuuluu syvähengitysharjoituksia, yksinkertaisia hitaasti tehtäviä liikkeitä oman toimintakyvyn mukaan, rentoutusta sekä  meditaatioharjoituksia. Lopuksi on varattu aikaa keskustelulle ja yhteiselle  teehetkelle.

Kenelle?

Tämä joogakurssi sopii  kaikille omasta hyvinvoinnista kiinnostuneille. Aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvitse olla! Kokeneet joogaajat ovat myös erittäin tervetulleita mukaan tai vaikkapa ohjaaja, joka haluaa tietää, mistä MediYogassa on kyse. Varaa laatuaikaa itsellesi Hangon Merijoogan rauhaisassa tunnelmassa. 

Hinta ja ilmoittautuminen

Kurssipäivän hinta on  85 €.

Ilmoittautuminen tapahtuu Merijoogan webshopin kautta täältä. Kurssin voi myös maksaa liikuntaseteleillä. Ilmoittaudu silloin info@merijooga.fi


Kurssihintaan sisältyy kurssin ajaksi käyttöösi joogamatto, joogatiilet, joogatyyny ja peittoja. Kurssille otetaan max 14 osallistujaa. Varaa oma paikkasi ajoissa.

Paikka

Kurssi pidetään tunnelmallisessa Merijoogan joogastudiossa aivan Hangon keskustan tuntumassa, os Satamakatu 2, 2 krs.

Peruutusehdot ja kurssin toteutuminen:

Maksuton peruutus on mahdollista 7 vrk ennen kurssin alkua, jolloin peritään toimistomaksu 10 €.  Tätä myöhemmin kurssia ei voi peruuttaa, mutta voit maksutta vaihtaa toisen osallistujan tilallesi. Kurssi toteutuu, kun min 6 ilmoittautumista 7 vrk ennen sen ajankohtaa.

Lisätiedot: info@merijooga.fi