Hanko 4.7.2018 klo 14.00-17.00 MediYoga tutuksi – iltapäivä

Lämpimästi tervetuloa Heinäkuun rentouttavaan iltapäivään merelliseen Hangon studioomme. Iltapäivän aikana tutustumme monipuolisesti Medijoogaan MediYoga-ohjaajan ja joogaopettaja Ann-Mari Kraufvelinin johdolla.

Paikka:

Merijooga Hanko, Satamakatu 2, 2 krs. Ovet auki studioon 10-15 min ennen kurssin alkua.

Mitä MediYoga on?

MediYoga on Ruotsissa kehitetty  lääkinnällinen joogamuoto, joka sopii kaikenikäisille toimintakyvystä riippumatta. MediYogan perusta on kundaliinijoogassa, josta on vuodesta 1995 rakennettu erilaisia soveltavia harjoitteita (kehittäjä Göran Boll).

Punaisena lankana MediYogassa toimii pitkä ja tietoinen syvähengitys. Liikkeet ovat rauhallisia ja  yksinkertaisia ja ovat mahdollisia kaikille. Niitä yhdistetään hengitykseen, keskittymiseen ja rentoutumiseen. Harjoitukset tehdään joogamatolla (maaten, istuen ja seisten) tai tuolilla. 

Jokaisessa harjoituksessa saa keskittyä itseensä ja työskennellä omista lähtökohdista toimintakyvystä tai joogakokemuksesta riippumatta. MediYogan avulla voidaan saada hellitystä mm. krooniseen kipuun, stressiin ja parantaa unenlaatua. Kehon ja nivelten liikkuvuus paranee monipuolisilla harjoitteilla ja säännöllisesti tehtynä. 

MediYogasta on tehty useita kliinisiä tutkimuksia Ruotsin eri sairaaloissa, joiden tuloksissa on pystytty näyttämään sen positiivisia vaikutuksia terveyteen. MediYogan avulla hoidetaan täydentävänä hoitomuotona  mm. sydänsairauksia ja verenpainetta, selkävaivoja, migreeniä ja jännityspäänsärkyä, unettomuutta, kroonista kipua sekä neurologisia sairauksia, kuten Parkinsonin ja Alzheimerin tautia. 


Mitä kurssi sisältää?

Aloitamme iltapäivän alustuksella siitä, mitä MediYoga on ja mihin sillä pyritään.

Tämän jälkeen tutustutaan rauhassa pienryhmässä MediYogaan ja opitaan yhdistämään hengitys hitaasti tehtyihin liikkeisiin. MediYogaan  kuuluu syvähengitysharjoituksia, yksinkertaisia hitaasti tehtäviä liikkeitä oman toimintakyvyn mukaan, rentoutusta sekä  meditaatioharjoituksia ja näitä kaikkia pääset kokeilemaan.

Lopuksi on varattu vielä kunnolla aikaa (noin 30 min) vapaamuotoiselle keskustelulle ja yhteiselle teehetkelle niin halutessasi. 

Kenelle?

Kurssi sopii kaikille omasta hyvinvoinnista kiinnostuneille. Aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvitse olla tai sitä voi olla paljonkin. Kokeneet joogaajat ovat myös erittäin tervetulleita mukaan tai vaikkapa joogaohjaaja, joka haluaa tietää ja kokea , mistä MediYogassa on kyse.

Varaa aikaa itsellesi Hangon Merijoogan rauhaisassa tunnelmassa Heinäkuussa.

Ohjaaja

Kurssin ohjaa Ann-Mari Kraufvelin, joogaopettaja (RYT-200) ja MediYogaohjaaja (2016). Ann-Mari on ohjannut lukuisia MediYogan ryhmiä ja kursseja Suomessa vuodesta 2016.

Hinta ja ilmoittautuminen

Iltapäiväkurssin hinta on 45 €.

Ilmoittautuminen tapahtuu suoraan Merijoogan webshopin kautta täältä. Kurssin voi myös maksaa liikuntaseteleillä. Ilmoittaudu silloin info@merijooga.fi

Kurssihintaan sisältyy kurssin ajaksi käyttöösi joogamatto, joogatiilet, joogatyyny ja peittoja. Kurssille otetaan max 14 osallistujaa. 

Paikka

Kurssi pidetään Merijoogan joogastudiossa aivan Hangon keskustan tuntumassa, os Satamakatu 2, 2 krs.

Peruutusehdot ja kurssin toteutuminen:

Maksuton peruutus on mahdollista 7 vrk ennen kurssin alkua, jolloin peritään toimistomaksu 10 €.  Tätä myöhemmin kurssia ei voi peruuttaa, mutta voit maksutta vaihtaa toisen osallistujan tilallesi. Kurssi toteutuu, kun min 6 ilmoittautumista 5 vrk ennen sen ajankohtaa.

Lisätiedot: info@merijooga.fi