4.7.2018 klo  14.00-16.30

MediYoga tutuksi -work shop

Lämpimästi tervetuloa Heinäkuun rentouttavaan joogawork shopiin merelliseen studioomme. Päivän aikana tutustumme ja teemme pitkän lääkinnällisen MediYogan harjoituksen ja hengittelemme tilaa heinäkuun keskellä

Merijooga Hanko, Satamakatu 2, 2 krs

Mitä MediYoga on?

MediYoga on lääkinnällinen jooga, luonteeltaan terapeuttinen ja rentouttava joogamuoto, joka sopii kaikille kehon mahdollisista rajoitteista riippumatta. Punaisena lankana MediYogassa toimii pitkä ja  tietoinen syvähengitys. Liikkeet ovat rauhallisia ja  yksinkertaisia,  mutta samalla  tehokkaita  ilman vaatimusta suorituskykyyn. Liikkeitä yhdistetään hengitykseen, keskittymiseen ja rentoutumiseen. Liikkeet tehdään joogamatolla (maaten, istuen ja seisten) tai tuolilla osallistujista riippuen. MediYoga on tehokas keino vahvistaa vastustuskykyä sairauksia vastaan, luoda sisäistä tasapainoa ja ehkäistä stressiä. Harjoittelussa saa keskittyä itseensä ja työskennellä omista lähtökohdista. MediYogan avulla voidaan hoitaa  mm. kroonista kipua, stressiä ja unettomuutta sekä parannetaan ja ylläpidetään kehon ja nivelien liikkuvuutta. 


Mitä kurssi sisältää?

Aloitamme alustuksella siitä, mitä MediYoga on ja mihin sillä pyritään. Tutustutaan rauhassa pienryhmässä MediYogaan ja opitaan yhdistämään hengitys hitaasti tehtyihin liikkeisiin. MediYogaan  kuuluu syvähengitysharjoituksia, yksinkertaisia hitaasti tehtäviä liikkeitä oman toimintakyvyn mukaan, rentoutusta sekä  meditaatioharjoituksia. Lopuksi on varattu aikaa keskustelulle ja yhteiselle  teehetkelle.

Kenelle?

Tämä joogakurssi sopii  kaikille omasta hyvinvoinnista kiinnostuneille. Aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvitse olla! Kokeneet joogaajat ovat myös erittäin tervetulleita mukaan tai vaikkapa ohjaaja, joka haluaa tietää, mistä MediYogassa on kyse. Varaa laatuaikaa itsellesi Hangon Merijoogan rauhaisassa tunnelmassa Heinäkuussa.

Hinta ja ilmoittautuminen

Iltapäiväkurssin hinta on 45 €.

Ilmoittautuminen tapahtuu Merijoogan webshopin kautta täältä. Kurssin voi myös maksaa liikuntaseteleillä. Ilmoittaudu silloin info@merijooga.fi


Kurssihintaan sisältyy kurssin ajaksi käyttöösi joogamatto, joogatiilet, joogatyyny ja peittoja. Kurssille otetaan max 14 osallistujaa. Varaa oma paikkasi ajoissa.

Paikka

Kurssi pidetään tunnelmallisessa Merijoogan joogastudiossa aivan Hangon keskustan tuntumassa, os Satamakatu 2, 2 krs.

Peruutusehdot ja kurssin toteutuminen:

Maksuton peruutus on mahdollista 7 vrk ennen kurssin alkua, jolloin peritään toimistomaksu 10 €.  Tätä myöhemmin kurssia ei voi peruuttaa, mutta voit maksutta vaihtaa toisen osallistujan tilallesi. Kurssi toteutuu, kun min 6 ilmoittautumista 7 vrk ennen sen ajankohtaa.

Lisätiedot: info@merijooga.fi