UUSI  vuoden viimeinen joogaviikonlopppu/Ilmoittautuminen avattu.

Marraskuun lopun Hanko. Meri, aallot, hiekka ja kalliot, riisutut puut, tuulen voima, pimeys ja valo. Monipuoliset joogaharjoitteet. Hengitys ja hellittäminen. Elementit vesi, tuli, ilma ja maa. Nämä kaikki kulkevat joogaviikonlopussamme mukana.

Sydämellisesti Tervetuloa Marraskuun lopun joogaviikonloppuumme Merijoogan Hangon rauhaisaan joogastudioon ja rannoille voimaantumaan Jarna Paalanen-Flyktmanin  ja Johanna Pawlin johdolla.

Merijoogan viikonloppu vie sinut kehon ja mielen kuuntelemisen sekä voimaantumisen äärelle ja samalla pääset nauttimaan Hangon rauhaisasta  tunnelmasta keskellä vuoden pimeintä aikaa ja rauhoittumaan usein niin kovin kiireisen vuodenajan keskellä.

Tutustu Hangon Merijoogan kauniin studion tunnelmaan täältä.


Kenelle?

Mukaan voi tulla yksin, ystäväporukalla, pariskuntana. Harjoitteet ovat sellaisia, että sekä aloitteleva että kokeneempi joogaaja löytävät varmasti itselleen sopivan lempeät ja halutessaan haastavat variaatiot.

Ohjaustapamme on erittäin lempeä ja ottaa huomioon jokaisen osallistuja yksilöllisesti. Voit tulla juuri sellaisen kuin olet, sillä voinnilla, joka sinulla on ja joogataustaa voi olla vähän tai erittäin paljon.

Uskomme, että jokainen saa matkalta arvokasta kotiinvietävää.

Kapteenittaret

Matkalla kanssasi Merijoogasta  retriitillä Jarna Paalanen-Flyktman ja Johanna Pawli (pe-la).

Ohjelma

Lopullisen aikataulun saat infokirjeessä noin 1 vko ennen retriittiä.


Perjantai

18.00 -20.00 Tervetuloa Marraskuun tunnelmaan retriitin matkaan Jarnan ja Johannan johdolla

Saapuminen viikonloppuun ja sen teemaan rauhallisen yinjoogaan pohjautuvan harjoituksen kera Merijoogan studiossa aivan Hangon Itäsataman äärellä. Hellität Yinjoogan asanoissa ja autamme sinua yhdessä löytämään sinulle sopivat asanat. Avaamme erityisesti tilaa jaloille ja vatsalle ”huolista pois”.

Saavumme, laskeudumme ja juurrumme – elementti maa. 

Lauantai klo 8-17.30

Aamumme käynnistyy kehoa ja meiltä herättelevän joogaharjoituksen sekä aamuhengittelyiden parissa Regatta Spassa Jarnan johdolla.  Harjoituksen jälkeen n. 9.30 aamiaisaikaa omassa majoituspaikassasi.

11.00 Aamupäivän  joogamatka jatkuu. 

Jakaannumme kahteen väylään:

Voit valita  joko hengityksen voima ja hellittämisen lahja work shop Johannan kanssa  tai dynaamisempi aerialjooga work shop Jarnan johdolla. Teet valintasi ilmoittautumisen yhteydessä.

13.30 Yhteinen Merimind lounas

Omaa aikaa, päiväunet, luonnon äärelle laskeutuminen. Iltapäivän hengittelyt rannalla ennen studiolle takaisin siirtymistä.

Pitkä Sound of Yin ja teemaan sydämen lämpö Johannan johdolla kuljettaa sinut satamaan noin klo 17.30.

Ilta on omaa aikaasi Hangosta nauttien. Regatta Spa palvelee lämmöllään klo 19.00 asti. Jos kiinnostuneita yhteiselle illalliselle löytyy, teemme pöytävarauksen klo 19.00 Jarnan johdolla. Saat lisätietoja emailitse lähempänä viikonloppua.

Sunnuntai klo 9.30-13.30 

Merimind sunnuntain matkaan ja satamaan kuljet kapteenittarmme Jarnan johdolla.

Kaikki viikonlopun elementit yhdistyvät aamupäivän harjoituksessa, joka yhdistää sekä liikettä että pysähtymisen mahdollistavia Yinjoogan asanoita. Lopussa yoganidran jälkeen herkistymme kuuntelemaan, mikä todella on merkityksellistä Joulukuun ensimmäisen päivän tunnelmassa retriitin päättyessä.

Retriitti päättyy  yhteiseen lounaaseen noin klo 13.00-13.30.

Majoitusehdotuksia


Majoituksen varaat itse, jos sitä Hangosta tarvitset.
Majoitus kannattaa varata ja varmistaa heti varauksen yhteydessä.

Majoituspaikkoja marraskuun lopussa ovat Hotel Regatta ja Hotel Bulevardi. Myös lomahanko.fi tai airbnb.fi kautta voi katsella yksityismajoituksia.

Saat viikonlopun osallistujana Hotel Regatan superiorhuoneen hintaan 115 €/yö (1hh tai 2hh). Hotellihuoneen voit varata itse koodilla Merijooga, info@hotelregatta.fi. Kiintiöhinta on voimassa 2 kk ennen viikonloppua tehdyille varauksille. Majoitus kannattaa varata heti ilmoittautumisen jälkeen.

Hangon keskustassa sijaitsee  perheomisteinen ja lämmintunnelmainen  Hotel Bulevardi, josta löytyy erihintaisia huoneita tarpeesi mukaan. 

Kokonaisuuden hinta  ja ilmoittautuminen


Kokonaisuuden hinta on 299 €
sisältäen koko  viikonlopun retriitin ohjelman pe-su ja lounaat (la ja su) . Saat kaikki joogaan tarvittavat välineet kauttamme studiolla. Majoituksesta vastaat itse ja se kannattaa varata suoraan ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittautumislinkki

Paikkoja on rajoitetusti ja viikonloput täyttyvät nopeasti/tilaa on kunnes paikkoja voi webshopista lunastaa.

HUOM! Joogaviikonlopun voi myös maksaa  lukuunottamatta lounasta ja välipaloja liikuntaseteleillä ja -korteilla (max 255 € .Ota tällöin yhteyttä info@merijooga.fi varauksen tekemiseksi

Peruutusehdot

Jos peruutus tehdään 1 kk ennen retriittiä , peritään varausmaksu 100 €. Kurssi muuttuu sitovaksi tämän jälkeen. Voit veloituksetta vaihtaa aina  itse toisen osallistujan tilallesi. Huolehdithan myös matkavakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen äkillisen sairastumisen. Meriwellness Oy ei vastaa matkajärjestelyistä, vastaamme kurssista ja lounaista.

Lisätietoja: Info@merijooga.fi