Joogaopettajakoulutukset

Meillä ei ole Merijoogassa omia joogaopettajakoulutuksia, mutta teemme läheistä yhteistyötä ISHTA YOGAn kanssa, jonka koulutuksia voimme suositella joogaopettajaksi haluavalle.

Lue ISHTA Yogasta lisää täältä.

ISHTA Yoga tarjoaa nykyaikaisen, yksilöllistetyn ja yhtenäistetyn lähestymistavan joogan ikiaikaiseen tieteeseen. ISHTA-perinne tarjoaa kokonaisvaltaisen perustan kaikille joogan osa-alueille. Koulutus kattaa asanan, fyysisen ja energiakehon anatomian, pranayaman, kriya-tekniikat, meditaation, tantrisen filosofian sekä ayurvedan.

Päivittäisen asanaharjoituksen, asana-labien, opetusharjoittelun, anatomian ja muuan muassa energiakehoon ja neurofysiologiaan perehdyttävien luentojen kautta ISHTA-koulutettu opettaja pystyy lähestymään ja omaksumaan joogan sen kaikissa muodoissaan.

Tulevat ISHTA -joogaopettajakoulutukset Suomessa: RYT 200 ja RYT 300 alkavat kesällä 2020

>> Kolmas RYT 200 ISHTA-joogaopettajakoulutus alkaa kesällä 2020 Helsingissä! Lue lisää täältä.

>> 2020-2021 aikana järjestetään myös ensikertaa RYT 300 ISHTA-joogaopettajakoulutus, joka on tarkoitettu joogeille ja ohjaajille, jotka ovat suorittaneet ISHTAn 200 tunnin koulutuksen tai jonkin muun 200 tunnin koulutuksen ja ISHTAn Bridge-ohjelman.

Jos haluat mukaan koulutukseen, mutta et ole käynyt ISHTAN 200 tunnin koulutusta, voit suorittaa Bridge-ohjelman 300 tunnin koulutuksen rinnalla, jolloin saat koulutuksien päätteeksi ISHTA-opettajan virallisen pätevyyden.

RYT 300-Koulutus alkaa elokuussa 2020 Helsingissä. Lue lisää täältä.

Perhejoogan koulutukset Hietsun Paviljongilla

Tiloissamme Hietsun Paviljongilla  koulutetaan myös säännöllisesti perhejoogan pariin ohjaajia.

Anne Slåenin luotsaama Perhejooga on Suomen ensimmäinen joogakoulu, joka tarjoaa kansainväliselle Yoga Alliancelle rekisteröityä koulutusta lasten, nuorten ja perheiden joogan ohjaamiseen.  Voimme lämmöllä suositella näitä koulutuksia.

Tulevat vuoden 2020 koulutukset näet täältä.