Joogaopettajakoulutukset

Meillä ei ole Merijoogassa omia joogaopettajakoulutuksia, vaan luotamme parhaan mahdollisen yhteistyön voimaan ja suosittelemme  ISHTA YOGAN erittäin laadukkaita koulutuksia.

Sinulle, joka haluat opiskella joogaopettajaksi tai syventää ammattitaitoasi, lämmin suosituksemme on ISHTA YOGAN erittäin monipuolinen ja arvostettu koulutus. Teemme läheistä yhteistyötä ISHTA Yoga Suomen Aino Sirenin ja Mikaela Soldanin kanssa. Lue ISHTA Yogasta lisää täältä.

ISHTA Yoga tarjoaa nykyaikaisen, yksilöllistetyn ja yhtenäistetyn lähestymistavan joogan ikiaikaiseen tieteeseen. ISHTA-perinne tarjoaa kokonaisvaltaisen perustan kaikille joogan osa-alueille. Koulutus kattaa asanan, fyysisen ja energiakehon anatomian, pranayaman, kriya-tekniikat, meditaation, tantrisen filosofian sekä ayurvedan.

Päivittäisen asanaharjoituksen, asana-labien, opetusharjoittelun, anatomian ja muuan muassa energiakehoon ja neurofysiologiaan perehdyttävien luentojen kautta ISHTA-koulutettu opettaja pystyy lähestymään ja omaksumaan joogan sen kaikissa muodoissaan.

Tulevat ISHTA -joogaopettajakoulutukset Suomessa: RYT 200 ja RYT 300 alkavat kesällä 2020

>> Kolmas RYT 200 ISHTA-joogaopettajakoulutus alkaa kesällä 2020 Helsingissä! Lue lisää täältä.

>> 2020-2021 aikana järjestetään myös ensikertaa RYT 300 ISHTA-joogaopettajakoulutus, joka on tarkoitettu joogeille ja ohjaajille, jotka ovat suorittaneet ISHTAn 200 tunnin koulutuksen tai jonkin muun 200 tunnin koulutuksen ja ISHTAn Bridge-ohjelman.

Jos haluat mukaan koulutukseen, mutta et ole käynyt ISHTAN 200 tunnin koulutusta, voit suorittaa Bridge-ohjelman 300 tunnin koulutuksen rinnalla, jolloin saat koulutuksien päätteeksi ISHTA-opettajan virallisen pätevyyden.

RYT 300-Koulutus alkaa elokuussa 2020 Helsingissä. Lue lisää täältä.

Jos haluat kysyä ISHTA Yogan suuntauksesta myös Merijoogan perustajan Johanna Pawlin henkilökohtaisia kokemuksia, ota yhteyttä johanna@meriwellness.fi