Viikonloppu on täyttynyt. Mahdollisia peruutuspaikkoja voi tiedustella info@merijooga.fi

Maaret Kallion ja Johanna Pawlin uutuusviikonloppu kehon ja mielen teemojen äärellä. Viikonloppu pohjautuu Maaretin syyskuussa julkaistavaan Inhimillisiä kohtaamisia -kirjaan (WSOY). Kurssi  jatkaa Maaretin ja Johannan yksilöviikonloppujen sarjaa, joista ensimmäinen oli suosittu Lujasti lempeä viikonloppu. Voit tulla tähän viikonloppuun mukaan, olitpa  tai et osallistunut aiemmin Lujasti lempeä kurssille.

Viikonlopun aikana sinulla on mahdollisuus levähtää ja latautua Merijoogan studiossa. Maaretin mielen osuuksissa saat pohdiskeltavaa tietoa itseymmärryksen ja myötätunnon vahvistumiseksi. Johannan kehollisissa osuuksissa laskeudut, hellität ja opit kuuntelemaan kehosi viestejä sekä löydät sinulle sopivaa tapaa vahvistaa kehosi hyvinvointia. Viikonloppuohjelmamme sisältää useita jooga- ja mindfulnessharjoitteita sekä luento-osuuksia. Sinulla ei tarvitse välttämättä olla minkäänlaista aiempaa kokemusta joogasta tullessasi tähän viikonloppuun. Harjoitukset luovat tilaa Maaretin luentojen osuuksien vastaanottamiselle.

Tavoitteenamme on viedä sinut puhutteleviin kohtaamisiin oman itsesi ja elämäntilanteesi äärellä. Viikonlopun harjoitteisiin voit osallistua tarpeitasi ja vointiasi kunnioittaen. Olemme rakentaneet sekä mielen että kehon osuudet tukemaan toisiaan. Kaikki harjoitukset tehdään yksin ja itseä kohti kääntyen.

Suomen etelä Hanko ja joulukuun alku luovat rauhaisat  puitteet keskittyä oman hyvinvoinnin ja voiman elvyttämisen lähteille viikonlopun ajan. Käytössäsi ovat myös halutessasi uuden Hangon Regatta Span altaat kurssin ohessa.

Kurssipaikkana toimii Merijoogan Hangon tunnelmallinen hyvinvointistudio sataman ja meren äärellä Hangon keskustan tuntumassa.

Tutustu kurssiin Maaretin ja Johannan kertomana videosta täältä.

Kurssipaikaksi on valittu juuri Hanko, sillä se tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön hiljentymiselle. Saavut hiljaiseen kaupunkiin perjantaina arkesi keskeltä. Merijoogaan tilassa kaikki odottaa sinua valmiina joogamatoista lähtien.

Uskomme vahvasti näiden kehomieli-kurssien voimaan. Lue täältä Maaretin blogista lisää kehomieli-yhteyden vahvistamisen tärkeydestä.

Kenelle:

Kurssimme on Sinulle, joka haluat aidosti pysähtyä oman mielesi ja kehosi äärelle rauhallisesti kuulostellen ja sovinnollisesti kysellen. Sinulle, joka kaipaat hengähdyshetkeä arkeen tai levollista kohtaamista itsesi kanssa  johdollamme kuullaksesi paremmin miten mielesi ja kehosi juuri tällä hetkellä voivat. Sinulle, joka kaipaat keinoja rauhoittumisen ja hyväksymisen tielle. Voit tulla yksin, ystävän kanssa tai pariskuntana mukaamme.

Mitä tarjoamme:

Viikonlopussamme luomme mahdollisuuden kohdata oma mieli ja keho kokonaisvaltaisella, mutta syvän inhimillisellä otteella. Emme lupaa suuria ihmeitä tai äkkimuutoksia, sillä niihin emme usko. Sen sijaan lupaamme tarjota viisasta tietoa mielen toiminnasta ja läsnäolemisen taidosta sekä kehoa voimallisesti kunnioittavia jooga- ja  hengitysharjoituksia, joista saat poimia omasi viikonlopun aikana. Kurssin kokonaisvaltainen ote antaa mahdollisuuksia pysähtyä itsen äärelle niin mielen kuin kehon keinoin. Noin puolet viikonlopusta olet Maaretin ja puolet Johannan hoivissa. Kurssi sisältää myös yhteisiä osuuksia.

Maaretin mielen osuuksissa käsitellään mielen taitoja itsensä inhimillisen kohtaamisen syventämiseksi sekä luennoin että harjoituksin. Johannan keholllisissa osuuksissa keskitymme joogan keinoin kehoa avaaviin harjoituksiin sekä hellittäviin hengitysharjoituksiin, joilla opimme kuuntelemaan kehoamme ja tunnistamaan sen mahdollisia jännitystiloja ilman kiirettä. Joogaharjoitteet pohjautuvat ensisijaisesti syvävenyttävään Yinjoogaan, joka on rauhallinen kehoa syvältä elvyttävä joogamuoto.

Molemmat kurssin vetäjät ohjaavat sinulle myös kurssin aikana läsnäoloharjoitteita (mindfulness), joita on laajasti tutkittu hyvin tuloksin jo vuosikymmenien ajan. Kaikki harjoitteet tehdään itsen äärelle rauhallisesti syventyen ja saat niitä mukaasi myös kurssimateriaalistamme kotiin vietäväksi.

Sinulla ei tarvitse olla joogakokemusta tullessasi tähän viikonloppuun. Toisaalta voit olla joogannut paljonkin ja saat silti varmasti uutta ihmeteltävää viikonlopun kehollisesta annista.

 

Viikonlopun kapteenittaret:

Viikonlopun ohjelma yhdistää mielen ja kehon osuudet yhdeksi kokonaisuudeksi, jotka täydentävät toinen toisiaan.

Kurssin mieltä käsittelevistä osuuksista vastaa psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio, johon voit tutustua tarkemmin www.lujastilempeä.fi

Kurssin kehollisista osuuksista vastaa Merijoogan perustaja, joogaopettaja  Johanna Pawli. Tutustu Johannaan täällä.

Viikonlopun aikataulu:

  • Perjantai 18.30-20.30

Tervetuloa ja laskeutuminen viikonloppuun vetäjien johdolla. Alustuksen ja lempeiden harjotteiden kautta kuljetamme sinut matkaan. Kaikki odottaa tilassa omasta matosta lähtien saapumistasi.

  • Lauantai 9.00-17.15

Koko päivän ohjelma vuorotellen Johannan ja Maaretin kanssa, jonka välissä on yhteinen lounas upeassa rantamakasiinien ravintola Origossa ja pieniä välipalataukoja.

Lauantaina kurssin jälkeen mahdollisuus nauttia esimerkiksi Regatta Span altaista. Kurssilaiset voivat lähteä yhteiselle illalliselle halutessaan lauantaina (teemme pöytävarauksen). Illallinen on omakustanteinen ja vapaaehtoinen, jotta voit itse päättää, miten haluat iltasi viettää.

  • Sunnuntai 9.30-13.00.

Maaretin pitkä luento ja Johannan kehollinen harjoitus kuljettavat  meidät satamaan, jonne saavumme noin klo 13.00.

Tarkka aikataulu ja ohjelma  lähetetään sinulle infokirjeen yhteydessä noin 1 viikko ennen viikonloppua.

Viikonlopun hinta ja näin ilmoittaudut: 


Kurssin hinta on 350 € (sis alv)
  Hinta pitää sisällään koko ohjelman pe-su, kurssilla jaettavan materiaalin ja harjoitukset, lauantain yhteisen lounaan Hangon rantamakasiinien ravintolassa sekä välipalaa studiolla. Majoituksesta vastaat ja sen varaat itse. Paikkoja on rajoitetusti. Jokaiselle kurssilaiselle odottaa tilassa joogamatto sekä kaikki tarvittavat apuvälineet. Tulet vain paikalle laskeutumaan omalle matkallesi perjantaina.

Ilmoittautuminen tapahtuu Merijoogan verkkokaupan kautta. Varausvaiheessa peritään varausmaksu150 €.

Ilmoittaudu täältä webshopin kautta maksamalla varausmaksu. Kurssin joogaosuuden voi myös maksaa liikuntaseteleillä/korteilla, jolloin  ilmoittaudu:  info@merijooga.fi. Paikkoja on tarjolla niin kauan, kuin niitä voi webshopista lunastaa.

 

Peruutusehdot:

Ilmoittautuminen on sitova, ja sen yhteydessä peritään varausmaksu 150 €. 30 päivää ennen kurssin alkua on suoritettava kurssimaksun loppuosa. Maksutiedot lähetetään emailitse varausvaiheessa ilmoittamaasi osoitteeseen 2 kk ennen viikonloppua.

Jos osallistuja peruu osallistumisensa, varausmaksua ei palauteta, eikä kurssia voi siirtää eteenpäin. 1 kk tai vähemmän ennen kurssia tulleesta peruutuksesta veloitetaan täysi kurssimaksu (100%) . Voit veloituksetta vaihtaa aina itse toisen osallistujan tilallesi. Kurssin peruuntuessa järjestäjän taholta ”force majeure” –syistä on järjestävän vastuulla palauttaa osallistumismaksut, mutta ei mahdollisia muita ilmoittautuneille aiheutuneita kuluja. Huolehdithan myös omasta matkavakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen viime hetken sairastumisen.

 

Majoitus:

Majoitus tulee varata itse varattuasi paikan kurssille. Suosittelemme historiallista ja täysin modernisoitua kumppanihotelliamme Hangossa  Hotel Regattaa, joka luo ihanan hemmottelevan tunnelman joulukuun alkuun.

Saat viikonlopun osalistujana Superior-tason huoneista hinnan 110 €/yö (norm 160 €/yö). Hotellihuoneen voit varata itse suoraan Regatasta koodilla Merijooga, info@hotelregatta.fi. Majoitus kannattaa varata heti ilmoittautumisen jälkeen. Hotel Regatan yhteydessä on keväällä avautunut Hanko Regatta Spa, jonka palvelut ovat viikonlopun ajan myös käytössäsi pientä lisämaksua vastaan (15€). Hotel Regatassa on myös ravintola Regatta Brasserie, jossa illallastaminen käy helposti.

Muita suosituksiamme ovat perheomisteinen ja paljon kiitosta palvelustaan saanut Hotel Bulevardi. 2hh alkaen  70-90 €/yö. Yhden hengen huoneen hinta alkaen vain 60 €/yö (kylpyhuone silloin käytävällä). Myös Hotel Bulevardiin majoittujilla on käytössään halutessaan Regatta Span altaat ja hemmotteluhoidot lisämaksulla (20€)  Hotel Bulevardissa on myös oma sauna.

Voit kysyä myös muita majoitusvaihtoehtoja Merijoogan toimistosta info@merijooga.fi tai katsoa vinkkejä Hangon matkailun sivuilta.

Näin pääset Hankoon:

Helsingin suunnalta Hankoon ajaa 1,5 h ja saman verran esimerkiksi Turun seudulta. Junayhteys Karjaan asemalta Hankoon  tuo sinut 10 minuutin kävelymatkan päähän Merijoogan studiosta ja majoituspaikoista.

Hankovinkkejä tarjoamme sinulle kattavasti infokirjeen yhteydessä. Joulukuussa hiljaiset rannat ovat upeita ja Hangosta löytyy myös mm. Suomen eteläisin luontopolku, joka johtaa Tulliniemen kärkeen.

Lisätiedot:

Sisältö/Johanna ja Maaret: johanna@meriwellness.fi.

Käytännön järjestelyissä sinua auttaa Merijoogan toimisto: info@merijooga.fi

Erittäin lämpimästi tervetuloa matkaamme mukaan!