>>>> Tutustu viikonloppuun Maaretin ja Johannan videotervehdyksestä täältä.

Viikonloppu on täyttynyt. Voit ilmoittautua jonotuslistalle: info@merijooga.fi
Maaret Kallion ja Johanna Pawlin Inhimillisiä kohtaamisia hyvinvointiviikonloppu kehon ja mielen äärellä Suomen etelässä Hangossa Merijoogan hyvinvointistudion rauhaisassa tunnelmassa. Viikonloppu pohjautuu Maaretin Inhimillisiä kohtaamisia -kirjaan (WSOY). Kurssi jatkaa kaksikon Hangon yksilöviikonloppujen sarjaa, joista ensimmäinen oli suosittu Lujasti lempeä viikonloppu. Marraskuun kurssi on syyskauden ainoa Inhimillisiä kohtaamisia viikonloppu.

Maaretin mielen osuuksissa saat pohdiskeltavaa tietoa itseymmärryksen ja myötätunnon vahvistumiseksi. Johannan kehollisissa osuuksissa laskeudut, hellität ja opit kuuntelemaan kehosi viestejä sekä löydät sinulle sopivaa tapaa vahvistaa kehosi hyvinvointia. Viikonloppuohjelmamme sisältää useita luentomaisia osuuksia sekä  jooga- ja mindfulnessharjoitteita. Sinulla ei tarvitse välttämättä olla minkäänlaista aiempaa kokemusta joogasta tullessasi tähän viikonloppuun.

Tavoitteenamme on viedä sinut puhutteleviin kohtaamisiin oman itsesi ja elämäntilanteesi äärellä. Viikonlopun harjoitteisiin voit osallistua tarpeitasi ja vointiasi kunnioittaen. Kaikki harjoitukset tehdään yksin ja itseä kohti kääntyen.

Kurssipaikkana toimii Merijoogan Hangon tunnelmallinen studio sataman ja meren äärellä Hangon keskustan tuntumassa. Hanko antaa rauhaisat  puitteet keskittyä oman hyvinvoinnin ja voiman elvyttämisen lähteille. Omalla ajallasi voit nauttia Hangon merellisyydestä tai vaikkapa Regatta Spa -kylpylän altaista ja hoidoista.

Kenelle:

Kurssimme on Sinulle, joka haluat aidosti pysähtyä oman mielesi ja kehosi äärelle rauhallisesti kuulostellen ja sovinnollisesti kysellen. Sinulle, joka kaipaat hengähdyshetkeä arkeen tai levollista kohtaamista itsesi kanssa johdollamme kuullaksesi paremmin miten mielesi ja kehosi juuri tällä hetkellä voivat. Sinulle, joka kaipaat keinoja rauhoittumisen ja hyväksymisen tielle.

Mitä tarjoamme:

Viikonlopussamme luomme mahdollisuuden kohdata oma mieli ja keho kokonaisvaltaisella, mutta syvän inhimillisellä otteella. Emme lupaa suuria ihmeitä tai äkkimuutoksia, sillä niihin emme usko. Sen sijaan lupaamme tarjota viisasta tietoa mielen toiminnasta ja läsnäolemisen taidosta sekä kehoa voimallisesti kunnioittavia jooga- ja  hengitysharjoituksia, joista saat poimia omasi viikonlopun aikana.

Kurssin kokonaisvaltainen ote antaa mahdollisuuksia pysähtyä itsen äärelle niin mielen kuin kehon keinoin. Noin puolet viikonlopusta olet Maaretin ja puolet Johannan hoivissa. Kurssi sisältää myös yhteisiä osuuksia.

Maaretin mielen osuuksissa käsitellään mielen taitoja itsensä inhimillisen kohtaamisen syventämiseksi sekä luennoin että harjoituksin. Johannan keholllisissa osuuksissa keskitymme joogan keinoin kehoa avaaviin harjoituksiin sekä hellittäviin hengitysharjoituksiin, joilla opimme kuuntelemaan kehoamme ja tunnistamaan sen mahdollisia jännitystiloja ilman kiirettä. Joogaharjoitteet pohjautuvat ensisijaisesti syvävenyttävään Yinjoogaan, joka on rauhallinen kehoa syvältä elvyttävä joogamuoto.

Molemmat kurssin vetäjät ohjaavat sinulle myös kurssin aikana läsnäoloharjoitteita (mindfulness), joita on laajasti tutkittu hyvin tuloksin jo vuosikymmenien ajan. Kaikki harjoitteet tehdään itsen äärelle rauhallisesti syventyen.

Pitääkö olla joogakokemusta ennakkoon? Sinulla ei tarvitse olla yhtään  joogakokemusta tullessasi tähän viikonloppuun. Toisaalta voit olla joogannut paljonkin ja saat silti varmasti uutta ihmeteltävää viikonlopun kehollisesta annista.

Viikonlopun kapteenittaret yhteistyökumppanit ja ystävykset Maaret Kallio ja Johanna Pawli:

Viikonlopun ohjelma yhdistää mielen ja kehon osuudet yhdeksi kokonaisuudeksi, jotka täydentävät toinen toisiaan.

Kurssin mieltä käsittelevistä osuuksista vastaa psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio, johon voit tutustua tarkemmin www.lujastilempeä.fi

Kurssin kehollisista joogaosuuksista vastaa Merijoogan perustaja, joogaopettaja Johanna Pawli. Tutustu Johannaan täällä.

Paikka

Kurssi pidetään Merijoogan hyvinvointistudiolla, os Satamakatu 2 , 2 krs. Keskustan hotelleista studiolle on noin reilun 5 minuutin kävelymatka.

Viikonlopun aikataulu

  • Perjantai 18.30-20.30

Tervetuloa ja laskeutuminen viikonloppuun vetäjien johdolla. Alustuksen ja lempeiden harjotteiden kautta kuljetamme sinut matkaan. Kaikki odottaa tilassa omasta matosta lähtien saapumistasi.

  • Lauantai 9.30-17.00

Koko päivän ohjelma vuorotellen Johannan ja Maaretin kanssa. Välissä on yhteinen lounashetki.

Lauantaina kurssin jälkeen mahdollisuus nauttia esimerkiksi Regatta Span altaista (auki klo 20.00 asti). Kurssilaiset voivat lähteä yhteiselle illalliselle halutessaan lauantaina klo 19.00. Kysymme halukkuutta osallistumista illalliselle ennen kurssia emailitse.

  • Sunnuntai 9.30-13.00.

Johannan ja Maaretin päättävät osuudet kuljettavat  meidät satamaan, jonne saavumme noin klo 13.00.

Tarkka aikataulu ja ohjelma  lähetetään infokirjeen yhteydessä noin viikkoa ennen kurssia.

Viikonlopun hinta ja ilmoittautuminen:

Kurssin kokonaishinta on 440,00 € (sis alv). Mikäli maksajana  on yritys/toiminimi, kurssin hintaan lisätään alv (440,00 € + alv 24 %).

Hinta pitää sisällään koko  viikonlopun ohjelman sekä lauantain lounaan. Majoituksesta huolehdit itse.

Varausmaksu  150 € vahvista paikan. Ilmoittautumislinkki on suljettu/kurssi on jo täyttynyt.

Peruutusehdot:

Ilmoittautuminen on sitova, ja sen yhteydessä peritään varausmaksu 150 €.

2 kk ennen kurssin alkua suoritetaan kurssimaksun loppuosa. Maksutiedot lähetetään emailitse varausvaiheessa ilmoittamaasi osoitteeseen 9 viikkoa ennen viikonloppua.

Jos osallistuja peruu osallistumisensa, varausmaksua ei palauteta, eikä kurssia voi siirtää eteenpäin. 2 kk  tai vähemmän ennen kurssia tulleesta peruutuksesta veloitetaan täysi kurssimaksu (100%) . Voit veloituksetta vaihtaa aina itse toisen osallistujan tilallesi. Kurssin peruuntuessa järjestäjän taholta ”force majeure” –syistä on järjestävän vastuulla palauttaa osallistumismaksut, mutta ei mahdollisia muita ilmoittautuneille aiheutuneita kuluja. Huolehdithan myös omasta matkavakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen sairastumisen.

Majoitus:

Mikäli tarvitset majoitusta, se tulee varata itse varattuasi paikan kurssille. Hangon vaihtoehtoja Marraskuussa ovat HOtel Regatta ja Bulevardi sekä lukuisat yksityismajoitukset

Hotel Regatta 

Saat viikonlopun osallistujana Hotel Regatan superior-huoneesta hinnan 115 €/yö (1hh tai 2hh). Hotellihuoneen voit varata itse suoraan Regatasta koodilla Merijooga, info@hotelregatta.fi. Kiintiöhinta on voimassa 2 kk ennen viikonloppua tehdyille varauksille. Majoitus kannattaa varata heti ilmoittautumisen jälkeen.

Mikäli etsit hieman edullisempaa  majoitusta ja paikkaa, jossa voi myös esim saunoa,, Hangon keskustassa sijaitsee  perheomisteinen ja lämmintunnelmainen  Hotel Bulevardi, josta löytyy erihintaisia huoneita tarpeesi mukaan. Myös yksityismajoituksia löytyy kattavasti lomahanko.fi tai Air bnb:n kautta.

Inhimillisiä kohtaamisia kursseille osallistuneiden palautteita:

”Tuhannet kiitokset superihanasta, rentouttavasta ja antoisasta viikonlopusta! Nautin aivan hirmuisesti kaikesta annista ja sain paljon enemmän eväitä mukaani kuin mitä olisin koskaan osannut odottaakaan. Joogaa haluan elämääni ehdottomasti lisää. Se on juuri sitä puolta, mitä elämässäni on ollut aivan liian vähän viime vuosina.”

”Pidin erityisen hyvänä, että kurssi alkoi jo perjantaina, mikä teki viikonlopusta pidemmän. Koin myös hyvänä ja miellyttävänä Johannan kehon harjoitusten vaihtelua sekä Maaritin luentojen ja mielenharjoitusten välillä. Viikonloppu rauhoitti ja rentoutti sekä antoi arvokkaita oivalluksia sekä työkaluja oman mielen kanssa työskentelyyn, läheisiin ihmissuhteisiin sekä työkaluja asiakkaiden kohtaamiseen ja heidän kanssa olemiseen. Sain viikonlopusta todella paljon! Lämmin kiitos teille molemmille!

”Paikka on loistava, on pakko irtautua arjesta! Todella hyvä kokonaisuus jälleen. Pidän kursseillanne siitä, että reflektointi taphatuu matolla yksin. Saa osallistua keskusteluun, muttei ole pakko. Johannan elämänkokemus näkyy ja tuntuu ohjauksessa ja pidän valtavasti Maaretin lähestymistavasta myös: ei luvata turhia, mutta haastetaan samalla itseä. Kiitos ihanasta ja voimauttavasta viikonlopusta <3.”

Tärkeintä oli pysähtyä ja miettiä mitkä ovat itselleen tärkeitä asioita ja miten paljon niihin oikeasti panostaa vai puuttuvatko teot. Myös suhtautuminen muihin ja kanssakäymiseen läheisimpien kanssa. Rentoutus- ja yinjoogaharjoitukset olivat erinomaisia. Tunsin saavani hurjan määrän energiaa ja hyvinvointia, joka nyt säteilee ympärilleen.”

”Tunsin, että minusta pidettin aidosti huolta heti, kun olin astunut Merijoogan ovesta sisään. Lämpö huokui kaikkilata. Maaretin luennot olivat hyvin antoisia. Perjantain jooga pysäytti kiireen hyvin, sen tajusi vasta lauantai aamuna. Kokonaisuus kaikkinensa teki mielettömän hyvää; hotelliyö, valmiit ruuat, jooga, asioiden pohdiskelu.”

Näin pääset Hankoon:

Helsingin suunnalta Hankoon ajaa 1,5 h ja saman verran esimerkiksi Turun seudulta. Junayhteys Karjaan asemalta Hankoon tuo s10 minuutin kävelymatkan päähän Merijoogan studiosta ja majoituspaikoista.

Hiljaiset rannat ovat upeita sesongin ulkopuolella antaen mahdollisuuksia laskeutumiselle. Hangosta löytyy myös mm. Suomen eteläisin luontopolku, joka johtaa Tulliniemen kärkeen.

Lisätiedot:

Sisältö/Johanna ja Maaret: johanna@meriwellness.fi.

Käytännön järjestelyissä sinua auttaa Merijoogan toimisto: info@merijooga.fi

Lämpimästi tervetuloa matkaamme mukaan!