Täynnä. Mahdolliset peruutuspaikat: Info@merijooga.fi  Jos haluat saada ennakkotiedon seuraavista Maaret Kallion ja Johanna Pawlin viikonlopusta, voit lähettää yhteystietosi lpostituslistallemme: info@merijooga.fi

Maaret Kallion ja Johanna Pawlin Inhimillisiä kohtaamisia hyvinvointiviikonloppu kehon ja mielen teemojen äärellä Suomen etelässä Hangossa rauhaisassa tunnelmassa. Viikonloppu pohjautuu Maaretin Inhimillisiä kohtaamisia -kirjaan (WSOY).

Suosittu viikonloppukurssimme Inhimillisiä kohtaamisia saa jatkoa myös keväällä 2018. Maaretin mielen osuuksissa saat pohdiskeltavaa tietoa itseymmärryksen ja myötätunnon vahvistumiseksi. Johannan kehollisissa osuuksissa laskeudut, hellität ja opit kuuntelemaan kehosi viestejä sekä löydät sinulle sopivaa tapaa vahvistaa kehosi hyvinvointia. Viikonloppuohjelmamme sisältää useita luentomaisia osuuksia sekä  jooga- ja mindfulnessharjoitteita. Sinulla ei tarvitse välttämättä olla minkäänlaista aiempaa kokemusta joogasta tullessasi tähän viikonloppuun.

Tavoitteenamme on viedä sinut puhutteleviin kohtaamisiin oman itsesi ja elämäntilanteesi äärellä. Viikonlopun harjoitteisiin voit osallistua tarpeitasi ja vointiasi kunnioittaen. Kaikki harjoitukset tehdään yksin ja itseä kohti kääntyen.

Kurssipaikkana toimii Merijoogan Hangon tunnelmallinen hyvinvointistudio sataman ja meren äärellä Hangon keskustan tuntumassa.

Upea Hanko antaa rauhaisat  puitteet keskittyä oman hyvinvoinnin ja voiman elvyttämisen lähteille. Omalla ajallasi voit nauttia Hangon merellisyydestä tai vaikkapa Regatta Spa -kylpylän altaista ja hoidoista.

Kenelle:

Kurssimme on Sinulle, joka haluat aidosti pysähtyä oman mielesi ja kehosi äärelle rauhallisesti kuulostellen ja sovinnollisesti kysellen. Sinulle, joka kaipaat hengähdyshetkeä arkeen tai levollista kohtaamista itsesi kanssa  johdollamme kuullaksesi paremmin miten mielesi ja kehosi juuri tällä hetkellä voivat. Sinulle, joka kaipaat keinoja rauhoittumisen ja hyväksymisen tielle. Voit tulla yksin, ystävän kanssa tai pariskuntana.

Mitä tarjoamme:

Viikonlopussamme luomme mahdollisuuden kohdata oma mieli ja keho kokonaisvaltaisella, mutta syvän inhimillisellä otteella. Emme lupaa suuria ihmeitä tai äkkimuutoksia, sillä niihin emme usko. Sen sijaan lupaamme tarjota viisasta tietoa mielen toiminnasta ja läsnäolemisen taidosta sekä kehoa voimallisesti kunnioittavia jooga- ja  hengitysharjoituksia, joista saat poimia omasi viikonlopun aikana. Kurssin kokonaisvaltainen ote antaa mahdollisuuksia pysähtyä itsen äärelle niin mielen kuin kehon keinoin. Noin puolet viikonlopusta olet Maaretin ja puolet Johannan hoivissa. Kurssi sisältää myös yhteisiä osuuksia.

Maaretin mielen osuuksissa käsitellään mielen taitoja itsensä inhimillisen kohtaamisen syventämiseksi sekä luennoin että harjoituksin. Johannan keholllisissa osuuksissa keskitymme joogan keinoin kehoa avaaviin harjoituksiin sekä hellittäviin hengitysharjoituksiin, joilla opimme kuuntelemaan kehoamme ja tunnistamaan sen mahdollisia jännitystiloja ilman kiirettä. Joogaharjoitteet pohjautuvat ensisijaisesti syvävenyttävään Yinjoogaan, joka on rauhallinen kehoa syvältä elvyttävä joogamuoto.

Molemmat kurssin vetäjät ohjaavat sinulle myös kurssin aikana läsnäoloharjoitteita (mindfulness), joita on laajasti tutkittu hyvin tuloksin jo vuosikymmenien ajan. Kaikki harjoitteet tehdään itsen äärelle rauhallisesti syventyen ja saat niitä mukaasi myös kurssimateriaalistamme kotiin vietäväksi.

Sinulla ei tarvitse olla joogakokemusta tullessasi tähän viikonloppuun. Toisaalta voit olla joogannut paljonkin ja saat silti varmasti uutta ihmeteltävää viikonlopun kehollisesta annista.

Viikonlopun kapteenittaret:

Viikonlopun ohjelma yhdistää mielen ja kehon osuudet yhdeksi kokonaisuudeksi, jotka täydentävät toinen toisiaan.

Kurssin mieltä käsittelevistä osuuksista vastaa psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio, johon voit tutustua tarkemmin www.lujastilempeä.fi

Kurssin kehollisista joogaosuuksista vastaa Merijoogan perustaja, joogaopettaja  Johanna Pawli. Tutustu Johannaan täällä.

Viikonlopun aikataulu:

  • Perjantai 18.30-20.30

Tervetuloa ja laskeutuminen viikonloppuun vetäjien johdolla. Alustuksen ja lempeiden harjotteiden kautta kuljetamme sinut matkaan. Kaikki odottaa tilassa omasta matosta lähtien saapumistasi.

  • Lauantai 9.00-17.00

Koko päivän ohjelma vuorotellen Johannan ja Maaretin kanssa, jonka välissä on lounastauko  ja aikaa omille hetkille Hangossa.

Lauantaina kurssin jälkeen mahdollisuus nauttia esimerkiksi Regatta Span altaista (auki klo 20.00 asti) . Kurssilaiset voivat lähteä yhteiselle illalliselle halutessaan lauantaina 19.30.

  • Sunnuntai 9.30-13.00.

Johanna ja Maaret kuljettavat viikonlopun osuuksillaan satamaan, jonne saavumme klo 13.00.

Tarkka aikataulu ja ohjelma  lähetetään infokirjeen yhteydessä.

Viikonlopun hinta ja ilmoittautuminen:

Viikonloppu on täyttynyt ja varauslinkki on  suljettu

Peruutusehdot:

Ilmoittautuminen on sitova, ja sen yhteydessä peritään varausmaksu 150 €.

2 kk ennen kurssin alkua suoritetaan kurssimaksun loppuosa. Maksutiedot lähetetään emailitse varausvaiheessa ilmoittamaasi osoitteeseen 9 viikkoa ennen viikonloppua.

Jos osallistuja peruu osallistumisensa, varausmaksua ei palauteta, eikä kurssia voi siirtää eteenpäin. 2 kk tai vähemmän ennen kurssia tulleesta peruutuksesta veloitetaan täysi kurssimaksu (100%) . Voit veloituksetta vaihtaa aina itse toisen osallistujan tilallesi. Kurssin peruuntuessa järjestäjän taholta ”force majeure” –syistä on järjestävän vastuulla palauttaa osallistumismaksut, mutta ei mahdollisia muita ilmoittautuneille aiheutuneita kuluja. Huolehdithan myös omasta matkavakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen sairastumisen.

Majoitus:

Majoitus tulee varata itse varattuasi paikan kurssille. Suosittelemme historiallista ja täysin modernisoitua  Hotel Regattaa viikonloppuumme tulijoille.

Saat viikonlopun osallistujana Regatan Superior-tason huoneista hinnan 115 €/yö. Hotellihuoneen voit varata itse suoraan Regatasta koodilla Merijooga, info@hotelregatta.fi. Kiintiöhinta on voimassa 2 kk ennen viikonloppua tehdyille varauksille. Majoitus kannattaa varata heti ilmoittautumisen jälkeen.

Inhimilisiä kohtaamisia kursseille osallistuneiden palautteita:

”Tuhannet kiitokset superihanasta, rentouttavasta ja antoisasta viikonlopusta! Nautin aivan hirmuisesti kaikesta annista ja sain paljon enemmän eväitä mukaani kuin mitä olisin koskaan osannut odottaakaan. Joogaa haluan elämääni ehdottomasti lisää. Se on juuri sitä puolta, mitä elämässäni on ollut aivan liian vähän viime vuosina.”

”Pidin erityisen hyvänä, että kurssi alkoi jo perjantaina, mikä teki viikonlopusta pidemmän. Koin myös hyvänä ja miellyttävänä ja Johannan kehon harjoitusten vaihtelua sekä Maaritin luentojen ja mielenharjoitusten välillä. Viikonloppu rauhoitti ja rentoutti sekä antoi arvokkaita oivalluksia sekä työkaluja oman mielen kanssa työskentelyyn, läheisiin ihmissuhteisiin sekä työkaluja asiakkaiden kohtaamiseen ja heidän kanssa olemiseen. Sain viikonlopusta todella paljon! Lämmin kiitos teille molemmille!

”Paikka on loistava, on pakko irtautua arjesta! Todella hyvä kokonaisuus jälleen. Pidän kursseillanne siitä, että reflektointi taphatuu matolla yksin. Saa osallistua keskusteluun, muttei ole pakko. Johannan elämänkokemus näkyy ja tuntuu ohjauksessa ja pidän valtavasti Maaretin lähestymistavasta myös: ei luvata turhia, mutta haastetaan samalla itseä. Kiitos ihanasta ja voimauttavasta viikonlopusta <3.”

Tärkeintä oli pysähtyä ja miettiä mitkä ovat itselleen tärkeitä asioita ja miten paljon niihin oikeasti panostaa vai puuttuvatko teot. Myös suhtautuminen muihin ja kanssakäymiseen läheisimpien kanssa. Rentoutus- ja yinjoogaharjoitukset olivat erinomaisia. Tunsin saavani hurjan määrän energiaa ja hyvinvointia, joka nyt säteilee ympärilleen.”

”Maaretin luennot olivat hyvin antoisia. Perjantain jooga pysäytti kiireen hyvin, sen tajusi lauantai aamuna. Kokonaisuus kaikinensa teki hyvää; hotelliyö, valmiit ruuat, jooga, asioiden pohdiskelu.”

Näin pääset Hankoon:

Helsingin suunnalta Hankoon ajaa 1,5 h ja saman verran esimerkiksi Turun seudulta. Junayhteys Karjaan asemalta Hankoon  tuo sinut 10 minuutin kävelymatkan päähän Merijoogan studiosta ja majoituspaikoista.

Hiljaiset rannat ovat upeita sesongin ulkopuolella antaen mahdollisuuksia laskeutumiselle. Hangosta löytyy myös mm. Suomen eteläisin luontopolku, joka johtaa Tulliniemen kärkeen.

Lisätiedot: 
Sisältö/Johanna ja Maaret: johanna@meriwellness.fi.
Käytännön järjestelyissä sinua auttaa Merijoogan toimisto: info@merijooga.f