Hinnasto ja korttityypit

Panostamme laadukkaaseen ja kiireettömään joogaopetukseen. Harjoituksen kesto on 60–90 minuuttia. Tunnin kesto selviää ajanvarauksesta

Sarjakorttimme ovat sähköisiä ja ostat ne helposti ennakkoon verkkokaupastamme. Kortteja voi myös lunastaa studioiltamme. Espoossa toimivat maksutapoina pankki- ja luottokortit, liikuntasetelit tai liikuntakortit. Hangossa voit maksaa käteisellä liikuntasetelien lisäksi.

Normaalilämmön YINjoogan tunneille hintoihimme kuuluu halutessasi lainajoogamatto tunnin ajaksi. Dynaamisille, aerialjoogan ja hot-tunneille otathan oman joogamaton mukaasi, Voit vuokrata meiltä tarvittaessa maton: mattovuokra 2 €.

Tunneille tulee ilmoittautua ennakkoon. Tunnin toteutuminen vaatii 3 ilmoittautumista 2 h ennen tunnin alkua. Mahdollisesta tunnin peruuntumisesta saat tekstiviestin. 

Korttimme ovat virtuaalisia ja viemme ne sähköiseen ajanvarausjärjestelmään oston jälkeen. Seuraat helposti käyntiesi määrää ja kortin voimassaoloaikaa asiakastililläsi kirjautumalla sisään varausjärjestelmäämme ja valitsemalla oma käyttäjätili › prepaid kortit. Huomaathan, että vanhentunut kortti ei käy maksuksi tunneille, eikä kortteihin voi saada voimassaoloajan pidennystä ilman sairaslomatodistusta (yli 2 viikon sairasloma).

Hinnasto voimassa 1.8.2017 alkaen toistaiseksi:

 

 

Uusi asiakas voi hyödyntää Merijooga studiolla toisen alla mainituista eduista tullessaan ensimmäistä kertaa studiollemme tunnille:

25 € » Kaksi joogatuntia, tutustumiskortti on voimassa 2 viikkoa ensimmäisestä käyntikerrasta (sis.mattovuokran).

35 € » Kolme  joogatuntia, tutustumiskortti on voimassa 2 viikkoa ensimmäisestä käyntikerrasta (sis. mattovuokran)

Ei aikaisempia käyntejä Merijoogan studiolla. 

20 € (18 €*) » Kaikki mattotunnit studiolla

22 € » SUPjooga

10 € Beachjooga (oma matto mukaan, käteismaksu)

*) Alennettu hinta opiskelijoille, eläkeläisille, työttömille ja äitiysvapaalla oleville

Sarjakortit ovat henkilökohtaisia ja niiden voimassaoloa alkaa ostopäivästä. Vanhentunut kortti ei käy maksuksi. Omaa korttia voi helposti seurata kirjautumalla sisään www.varaaheti.fi/merijooga ja valitsemalla käyttäjätili -> prepaidkortit.

85 € (80 €) » kortti on voimassa 2kk ostopäivästä.

*) Alennettu hinta opiskelijoille, eläkeläisille, työttömille ja äitiysvapaalla oleville. Alennettu kortti lunastettavissa vain studiolta.

145 € (135 € ) » voimassa 3kk ostopäivästä.

Huomaathan kortin oston yhteydessä, että Hangossa tarjotaan keskimäärin 1 tunti/vko kesäkauden ulkopuolella.

*) Alennettu hinta opiskelijoille, eläkeläisille, työttömille ja äitiysvapaalla oleville. Jos ostat kortin webshopista, varaudu ensimmäisen tunnin yhteydessä näyttämään etuun oikeuttava dokumentti.

Voimassaoloaika on mainittu oston yhteydessä. Vanha kortti ei käy maksuksi ja kortteihin ei saa pidennystä ilman sairaslomatodistusta.

130 € (120 €) » Kortti on voimassa 1 kk ostopäivästä.

1 kk joogakortti on valintasi. jos käyt tunnilla 2 krt tai useammin viikossa!

*) Alennettu hinta opiskelijoille, eläkeläisille, työttömille ja vanhemmainvapaalla oleville. Alennettu kortti lunastettavissa vain studiolta.

Kaikkia korttejamme voi ostaa myös lahjakortteina tai määritellä haluamansa euromääräisen summan. Lahjakortit ovat voimassa 6 kk ostopäivästä.  Lahjakortin voi lunastaa studiolta tai toimistostamme. Kortin tilaus onnistuu myös emailitse ja maksun jlkeen saat paluuviestinä PDF-muotoisen lahjakortin. Ota yhteyttä info@merijooga.fi

Joogan yksityistunti sisältää haluamasi joogakokonaisuuden (60 min) Tunti voi keskittyä tekniikkaan, asanoihin tai olla esimerkiksi yinjoogan tunti. Tunti pidetään Merijoogan studiolla joko Espoossa tai Hangossa.

Hinta: 110€ (ma-pe) 60 min. Osallistujamäärä 1-2 henkilöä.

Tunti on myös räätälöitävissä pidempinä 75/90/120 min kokonaisuutena erillisestä tilauksesta tai voimme rakentaa kokonaisuuden valitsemassasi paikassa.

Lisätiedot: info@merijooga.fi

Korttien voimassaoloajat sekä sairastumistapaukset

Kortin voimassaolo aika on mainittu kunkin korttityypin kohdalla. Seuraat helposti korttiasi omilla tunnuksillasi järjestelmästämme.

Huomaathan, ettei vanhentunutta korttia voi käyttää voimassaoloajan jälkeen tunnin maksuksi, eikä korttiin voi saada pidennystä lukuun ottamatta yli 2 viikon sairastumista toimistoomme toimitettua sairaslomatodistusta vastaan. Yhteyttä tulee ottaa toimistoomme kortin vielä ollessa voimassa: info@merijooga.fi ja toimittaa kopio sairastodistuksesta. Vastaamme tiedusteluihin 1–2 arkipäivän kuluessa. Studioilla ei voida myöntää pidennyksiä kortteihin tuntien yhteydessä.

Maksutavat

Maksuvälineenä toimivat käteisen ja luottokorttien lisäksi Smartum, Sporttipassi, Virikeseteli, Tyky-kuntoseteli ja Mind&Body kortti, Smartum saldo sekä Epassi/Sporttipassi. Hangon studiolla käteinen ja liikuntasetelit.

Hangon kaupungin liikuntatuki (50 % tuki kortin arvosta) on voimassa Hangon kaupungin työntekijöille. Edun hyödynnät lähettämällä meille sähköpostia

Hinnasto on voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden muutoksiin.  Kampanjakohtaiset tarjoukset voivat sisältää erikoisehtoja. Ikärajasuosituksemme tunneillemme on 16-vuotta.

Tilinumeromme: Meriwellness Oy, Nordea FI8213303000123771.