Hinnasto

Panostamme laadukkaaseen ja kiireettömään joogaopetukseen. Harjoituksen kesto on 60–90 minuuttia. Tunnin kesto selviää ajanvarauksesta

Hankit käynnin tai kortin tunneillemme  helposti ennakkoon verkkoajanvarauksestamme. Kortteja voi myös lunastaa studioiltamme. Maksutapoina pankki- ja luottokortit, liikuntasetelit tai liikuntakortit. Rantajoogatuntien maksu käteisellä/liikuntaseteleillä.

Tunneille tulee ilmoittautua ennakkoon. Tunnin toteutuminen vaatii 4 ilmoittautumista 2 h ennen tunnin alkua. Ilmoittaudu siten tunnille etukäteen. Mahdollisesta tunnin peruuntumisesta saat tekstiviestin varausvaiheessa antamaasi GSM-numeroon. 

Korttimme ovat virtuaalisia ja viemme ne sähköiseen ajanvarausjärjestelmään oston jälkeen. Seuraat helposti käyntiesi määrää ja kortin voimassaoloaikaa asiakastililläsi kirjautumalla sisään varausjärjestelmäämme ja valitsemalla oma käyttäjätili › prepaid kortit. Huomaathan, että vanhentunut kortti ei käy maksuksi tunneille, eikä kortteihin voi saada voimassaoloajan pidennystä. Kampanjakortit voivat sisältää erityisehtoja, jotka on mainittu tuotekuvauksien yhteydessä.

Hinnasto (voimassa toistaiseksi 1.8. lähtien)

 

 

20 € (18 €*) » Joogatunti  60-90 min

Kertamaksuun sisältyy aina halutessasi myös joogamaton laina tunnin ajaksi studiotunneilla.

Rannalle oma pyyhe/matto/alusta mukaan.

10 €  » Beachjooga 60 min

15 €  » Beahjooga 75-90 min

*) Alennettu hinta opiskelijoille, eläkeläisille, työttömille ja äitiysvapaalla oleville.

80 € (75 €)

5 x joogakortti on voimassa 3 kk. Voit käyttää korttia Hangon ja Helsingin studiomme käynteihin. Kortti on henkilökohtainen. 

*) Alennettu hinta opiskelijoille, eläkeläisille, työttömille ja äitiysvapaalla oleville. Alennettu kortti lunastettavissa vain studiolta.

Joogan yksityistunti sisältää haluamasi joogakokonaisuuden (75 min) Tunti voi keskittyä tekniikkaan, asanoihin tai olla esimerkiksi yinjoogan tunti. Tunti pidetään Merijoogan studiolla joko Espoossa tai Hangossa.

Hinta: 110€ (ma-pe) 60 min. Osallistujamäärä 1-2 henkilöä.

Tunti on myös räätälöitävissä pidempinä 90/120 min kokonaisuutena erillisestä tilauksesta tai voimme rakentaa kokonaisuuden valitsemassasi paikassa.

Lisätiedot: info@merijooga.fi

Kaikkia korttejamme voi ostaa myös lahjakortteina tai määritellä haluamansa euromääräisen summan.

Euromääräiset lahjakortit ovat voimassa 6 kk ostopäivästä.  Lahjakortin voi lunastaa studiolta tai toimistostamme. Kortin tilaus onnistuu myös emailitse ja maksun jlkeen saat paluuviestinä PDF-muotoisen lahjakortin. Ota yhteyttä info@merijooga.fi

Korttien voimassaoloajat

Kortin voimassaolo aika on mainittu kunkin korttityypin kohdalla. Seuraat helposti korttiasi omilla tunnuksillasi järjestelmästämme

Huomaathan, ettei vanhentunutta 5 x korttia voi käyttää voimassaoloajan jälkeen tunnin maksuksi, eikä korttiin voi saada pidennystä. Kampanjakortit voivat sisältää erikoisehtoja, jotka on mainittu kuvauksen yhteydessä.

Jos sairastut tarvittaessa voi nimetä toisen käyttäjän kortille tai vaihtaa sen muihin palveluihimme (kurssit). PIdemmistä sairastumisisista (yli 2 viikkoa sairastodistusta vastaan) voit saada max 2 kk korttiin pidennystä.

Maksutavat

Maksuvälineenä toimivat käteisen ja luottokorttien lisäksi Smartum, Sporttipassi, Virikeseteli, Tyky-kuntoseteli ja Mind&Body kortti, Smartum saldo sekä Epassi/Sporttipassi. Hietsun studiolla ei pankkikorttimahdollisuutta.

Hangon kaupungin liikuntatuki (50 % tuki kortin arvosta) on voimassa Hangon kaupungin työntekijöille. Edun hyödynnät lähettämällä meille sähköpostia

Hinnasto on voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden muutoksiin.  Kampanjakohtaiset tarjoukset voivat sisältää erikoisehtoja. Ikärajasuosituksemme tunneillemme on 16-vuotta/vanhemman harkinnan mukaan.

Tilinumeromme: Meriwellness Oy, Nordea FI8213303000123771.