Lahjakortit ja maksutavat

Kaikkia kurssejamme ja tuotteitamme voi ostaa myös lahjakortteina tai määritellä haluamansa euromääräisen summan, jolla lahjansaaja voi itse päättää hyvinvointinsa käyttökohteen. Voit katsoa kurssitarjontaamme suoraan webshopista.

Lahjakortit ovat voimassa 12 kk ostopäivästä. Kortin tilaus onnistuu weshopistamme tai  emailitse ja maksun jälkeen saat PDF-lahjakortin. info@merijooga.fi

Katso avointen tuntien aikataulu täältä ja varaa &maksa tunti.

Kertakäynnin voi  helposti  maksaa ennakkoon tunnin varauksen yhteydessä. Maksuksi käyvät paikan päällä myös liikuntasetelit/kortit, käteinen (tasaraha) ja mobilpay. 

Kertamaksut

Kertamaksu  20 €  » Joogatunti  75-90 min.

  • Kertamaksuun sisältyy aina halutessasi myös joogamaton laina tunnin ajaksi studiotunneille.

Rantajooga kesä 2020 Hanko ja Hietsu

  • kertamaksu 10-15 € /ota oma matto/alusta mukaan. Hinta näkyy tuntivarauksen yhteydessä.

Kaikkia korttejamme voi ostaa myös lahjakortteina tai määritellä haluamansa euromääräisen summan, jolla lahjansaaja voi itse päättää hyvinvointinsa kohteen.

Euromääräiset lahjakortit ovat voimassa 12 kk ostopäivästä. Kortin tilaus onnistuu myös emailitse ja maksun jälkeen saat paluuviestinä PDF-muotoisen lahjakortin. Ota yhteyttä info@merijooga.fi

Maksutavat

Maksuvälineenä toimivat käteisen (toive tasaraha kesällä 2020)  lisäksi Smartum, Sporttipassi, Virikeseteli, Tyky-kuntoseteli ja Mind&Body kortti sekä mobile bay, Smartum saldo (polku sovellus) sekä Epassi/Sporttipassi. 

Hinnasto on voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden muutoksiin.  Kampanjakohtaiset tarjoukset voivat sisältää erikoisehtoja. Ikärajasuosituksemme tunneillemme on 16-vuotta/vanhemman harkinnan mukaan.

Tilinumeromme: Meriwellness Oy, Nordea FI8213303000123771.