Hinnasto

Panostamme laadukkaaseen ja kiireettömään joogaopetukseen jokaisella tunnillamme . Harjoituksen kesto on 75–90 minuuttia. Tunnin kesto selviää ajanvarauksesta

Syksystä 2018 tarjoamme mahdollisuuden käydä joustavasti tunneillamme kertamaksulla, Ei sitoutumispakkoa tai vanhaksi meneviä sarjakortteja. Käynnin voi  helposti  maksaa ennakkoon verkkoajanvarauksestamme tai tuntisi Maksutapoina pankki- ja luottokortit, liikuntasetelit tai liikuntakortit. Rantajoogatuntien maksu käteisellä/liikuntaseteleillä.

Tunneille tulee ilmoittautua ennakkoon. Tunnin toteutuminen vaatii 4 ilmoittautumista 2 h ennen tunnin alkua. Mahdollisesta tunnin peruuntumisesta saat tekstiviestin varausvaiheessa antamaasi GSM-numeroon. 

Joogatuntien hinnat

 

 

Kertamaksu  20 € (18 €*) » Joogatunti  75-90 min

Kertamaksuun sisältyy aina halutessasi myös joogamaton laina tunnin ajaksi studiotunneilla.

Rannalle oma pyyhe/matto/alusta mukaan.

*) Alennettu hinta opiskelijoille, eläkeläisille, työttömille ja äitiysvapaalla oleville.

80 €

5 x joogakortti on voimassa 3 kuukautta.

Joogan yksityistunti sisältää haluamasi joogakokonaisuuden (75 min) Tunti voi keskittyä tekniikkaan, asanoihin tai olla esimerkiksi yinjoogan tunti. Tunti pidetään Merijoogan studiolla joko Espoossa tai Hangossa.

Hinta: 110€ (ma-pe) 60 min. Osallistujamäärä 1-2 henkilöä.

Tunti on myös räätälöitävissä pidempinä 90/120 min kokonaisuutena erillisestä tilauksesta tai voimme rakentaa kokonaisuuden valitsemassasi paikassa.

Lisätiedot: info@merijooga.fi

Kaikkia korttejamme voi ostaa myös lahjakortteina tai määritellä haluamansa euromääräisen summan, jolla lahjansaaja voi itse päättää hyvinvointinsa kohteen.

Euromääräiset lahjakortit ovat voimassa 12 kk ostopäivästä. Kortin tilaus onnistuu myös emailitse ja maksun jälkeen saat paluuviestinä PDF-muotoisen lahjakortin. Ota yhteyttä info@merijooga.fi

Maksutavat

Maksuvälineenä toimivat käteisen ja luottokorttien lisäksi Smartum, Sporttipassi, Virikeseteli, Tyky-kuntoseteli ja Mind&Body kortti, Smartum saldo (polku sovellus) sekä Epassi/Sporttipassi. Hangossa talvikaudella vain käteismaksu..

Hangon kaupungin liikuntatuki (50 % tuki kortin arvosta) on voimassa Hangon kaupungin työntekijöille. Edun hyödynnät lähettämällä meille sähköpostia

Hinnasto on voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden muutoksiin.  Kampanjakohtaiset tarjoukset voivat sisältää erikoisehtoja. Ikärajasuosituksemme tunneillemme on 16-vuotta/vanhemman harkinnan mukaan.

Tilinumeromme: Meriwellness Oy, Nordea FI8213303000123771.