Lahjakortit ja hinnasto

Panostamme laadukkaaseen ja kiireettömään joogaopetukseen jokaisella tunnillamme ja kurssillamme .

Kaikkia kurssejamme ja tuotteitamme voi ostaa myös lahjakortteina tai määritellä haluamansa euromääräisen summan, jolla lahjansaaja voi itse päättää hyvinvointinsa käyttökohteen. Voit katsoa kurssitarjontaamme suoraan webshopista.

Lahjakortit ovat voimassa 12 kk ostopäivästä. Kortin tilaus onnistuu weshopistamme tai  emailitse ja maksun jälkeen saat PDF-lahjakortin. Ota yhteyttä info@merijooga.fi

Talvikaudella löydät tuntejamme Hietsun Paviljongista Helsingistä ja Hangon studiostamme. Katso avointen tuntien aikataulu täältä ja varaa tunti.

Kertakäynnin voi  helposti  maksaa ennakkoon webshopin kautta tai paikan päällä. Maksutapoina Hietsusa pankki- ja luottokortit, liikuntasetelit tai liikuntakortit (maksu kortilla itse etukäteen palveluntarjoajan sovelluksen kautta) . Hangon studiolla paikan päällä ja rantajoogatuntien maksu käteisellä/liikuntaseteleillä.

 

 

Kertamaksut

Kertamaksu  20 €  » Joogatunti  75-90 min.

  • Kertamaksuun sisältyy aina halutessasi myös joogamaton laina tunnin ajaksi studiotunneille.

Rantajooga kesä 2020 Hanko ja Hietsu, tulossa

  • 60 min kertamaksu 10 € /ota oma matto/alusta mukaan
  • 75 min kertamaksu 15 €/ota oma matto/alusta mukaan

Kaikkia korttejamme voi ostaa myös lahjakortteina tai määritellä haluamansa euromääräisen summan, jolla lahjansaaja voi itse päättää hyvinvointinsa kohteen.

Euromääräiset lahjakortit ovat voimassa 12 kk ostopäivästä. Kortin tilaus onnistuu myös emailitse ja maksun jälkeen saat paluuviestinä PDF-muotoisen lahjakortin. Ota yhteyttä info@merijooga.fi

Maksutavat

Maksuvälineenä toimivat käteisen ja luottokorttien lisäksi Smartum, Sporttipassi, Virikeseteli, Tyky-kuntoseteli ja Mind&Body kortti, Smartum saldo (polku sovellus) sekä Epassi/Sporttipassi. Hangossa talvikaudella vain käteismaksu..

Hangon kaupungin liikuntatuki (50 % tuki kortin arvosta) on voimassa Hangon kaupungin työntekijöille. Edun hyödynnät lähettämällä meille sähköpostia

Hinnasto on voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden muutoksiin.  Kampanjakohtaiset tarjoukset voivat sisältää erikoisehtoja. Ikärajasuosituksemme tunneillemme on 16-vuotta/vanhemman harkinnan mukaan.

Tilinumeromme: Meriwellness Oy, Nordea FI8213303000123771.