Hinnasto ja korttityypit

Panostamme laadukkaaseen ja kiireettömään joogaopetukseen. Harjoituksen kesto on 60–90 minuuttia. Tunnin kesto selviää ajanvarauksesta

Sarjakorttimme ovat sähköisiä ja ostat ne helposti ennakkoon verkkokaupastamme. Kortteja voi myös lunastaa studioiltamme. Espoossa toimivat maksutapoina pankki- ja luottokortit, liikuntasetelit tai liikuntakortit. Hangossa voit maksaa käteisellä liikuntasetelien lisäksi.

Yinjoogan tunneille hintoihimme kuuluu halutessasi lainajoogamatto tunnin ajaksi. Dynaamisille Flowjoogan, Yin&Yangjoogan, aerialjoogan ja hot-tunneille otathan oman joogamaton mukaasi. Voit vuokrata meiltä tarvittaessa maton (vuokra 2 €).

Tunneille tulee ilmoittautua ennakkoon. Huomaathan, että tunnin toteutuminen vaatii 4 ilmoittautumista 2 h ennen tunnin alkua. Ilmoittaudu siten tunnille etukäteen. Mahdollisesta tunnin peruuntumisesta saat tekstiviestin varausvaiheessa antamaasi GSM-numeroon. Emme käytä tekstiviestejä muuhun tarkoitukseen.

Korttimme ovat virtuaalisia ja viemme ne sähköiseen ajanvarausjärjestelmään oston jälkeen. Seuraat helposti käyntiesi määrää ja kortin voimassaoloaikaa asiakastililläsi kirjautumalla sisään varausjärjestelmäämme ja valitsemalla oma käyttäjätili › prepaid kortit. Huomaathan, että vanhentunut kortti ei käy maksuksi tunneille, eikä kortteihin voi saada voimassaoloajan pidennystä ilman sairaslomatodistusta (yli 2 viikon sairasloma). Sarjakorttien maksimipidennysaika on 6 kk. 

Hinnasto (voimassa  toistaiseksi)

 

 

Uusi asiakas voi hyödyntää Merijooga Espoon studiolla toisen alla mainituista eduista tullessaan ensimmäistä kertaa studiollemme tunnille:

25 € » Kaksi joogatuntia, tutustumiskortti on voimassa 2 viikkoa ensimmäisestä käyntikerrasta (sis.mattovuokran).

35 € » Kolme  joogatuntia, tutustumiskortti on voimassa 2 viikkoa ensimmäisestä käyntikerrasta (sis. mattovuokran)

Ei aikaisempia käyntejä Merijoogan studiolla.  Tutustumiskortti käy Espoon studiolle

Hangon ja Helsingin Hietsun  tunneille sarjakortti tai kertamaksu (20/18€)

20 € (18 €*) » Joogatunti 90-90 min/ Espoo ja Hanko (Merijoogan studio ja Regatta Spa)

15 € (13€*) » Joogatunti 60 min /Espoo

Kertamaksuun sisältyy aina halutessasi myös joogamaton laina tunnin ajaksi.

*) Alennettu hinta opiskelijoille, eläkeläisille, työttömille ja äitiysvapaalla oleville.

Sarjakortit ovat henkilökohtaisia ja niiden voimassaoloa alkaa ostopäivästä. Vanhentunut kortti ei käy maksuksi. Omaa korttia voi helposti seurata kirjautumalla sisään www.varaaheti.fi/merijooga ja valitsemalla käyttäjätili -> prepaidkortit.

Tarjoamme 5 ja 10x joogakortteja.

8 x joogakortti Merijoogan studiolle 100 €

Kortin käyttöaika on 30.5. asti. Huomioithan, että tähän kampanjakorttiin ei ole mahdollista saada lisäaikaa sairastumista vastaan, vaan käyttöaika loppuu kaikissa tapauksissa 30.5.

Tarjous on voimassa 25.3.2018 saakka

80 € (75 €) » kortti on voimassa 8 viikkoa ostopäivästä.

*) Alennettu hinta opiskelijoille, eläkeläisille, työttömille ja äitiysvapaalla oleville. Alennettu kortti lunastettavissa vain studiolta.

140 € » kortti on voimassa 13 viikkoa ostopäivästä.

Voit ostaa kortin studioltamme ennen tuntiasi tai suoraan webshopista www.holvi.com/shop/merijooga, jolloin se viedään automaattisesti asiakastilillesi. Jos sinulla ei ole Merijoogaan vielä asiakastiliä, se tulee luoda www.varaaheti.fi/merijooga/Espoo kautta.

Voimassaoloaika on mainittu oston yhteydessä. Vanha kortti ei käy maksuksi ja kortteihin ei saa pidennystä ilman sairaslomatodistusta.  Pidemmät yli 2 viikon sairastumiset oikeuttavat luonnollisesti pidennykseen. Ota ystävällisesti tällöin yhteyttä info@merijooga.fi. Studiolla ei voida myöntää pidennystä korttiin.

Opiskelij/eläkeläis/työtön hinta 10 x kortille on  130 €. Otathan alennukseen oikeuttavan kortin/todistuksen mukaan tullessasi tunnille. Namaste.

140 € (125 €) » Kortti on voimassa 1 kk ostopäivästä.

1 kk joogakortti on valintasi. jos käyt tunnilla 2 krt tai useammin viikossa!

*) Alennettu hinta opiskelijoille, eläkeläisille, työttömille ja vanhemmainvapaalla oleville. Alennettu kortti lunastettavissa vain studiolta.

Joogan yksityistunti sisältää haluamasi joogakokonaisuuden (60 min) Tunti voi keskittyä tekniikkaan, asanoihin tai olla esimerkiksi yinjoogan tunti. Tunti pidetään Merijoogan studiolla joko Espoossa tai Hangossa.

Hinta: 110€ (ma-pe) 60 min. Osallistujamäärä 1-2 henkilöä.

Tunti on myös räätälöitävissä pidempinä 75/90/120 min kokonaisuutena erillisestä tilauksesta tai voimme rakentaa kokonaisuuden valitsemassasi paikassa.

Lisätiedot: info@merijooga.fi

Kaikkia korttejamme voi ostaa myös lahjakortteina tai määritellä haluamansa euromääräisen summan.

Euromääräiset lahjakortit ovat voimassa 6 kk ostopäivästä.  Lahjakortin voi lunastaa studiolta tai toimistostamme. Kortin tilaus onnistuu myös emailitse ja maksun jlkeen saat paluuviestinä PDF-muotoisen lahjakortin. Ota yhteyttä info@merijooga.fi

Korttien voimassaoloajat sekä sairastumistapaukset

Kortin voimassaolo aika on mainittu kunkin korttityypin kohdalla. Seuraat helposti korttiasi omilla tunnuksillasi järjestelmästämme.

Huomaathan, ettei vanhentunutta korttia voi käyttää voimassaoloajan jälkeen tunnin maksuksi, eikä korttiin voi saada pidennystä lukuun ottamatta yli 2 viikon sairastumista toimistoomme toimitettua sairaslomatodistusta vastaan. Kampanjakortit voivat sisältää erikoisehtoja, jotka on mainittu kuvauksen yhteydessä. Normaalihintaisissa sarjakorteissa yhteyttä tulee ottaa toimistoomme kortin vielä ollessa voimassa: info@merijooga.fi ja toimittaa kopio sairastodistuksesta. Vastaamme tiedusteluihin 1–2 arkipäivän kuluessa. Studioilla ei voida myöntää pidennyksiä kortteihin tuntien yhteydessä. Sarjakorttien maksimiaika pidennykselle sairastumista vastaan on 6 kk. Tarvittaessa voi nimetä toisen käyttäjän kortilleen tai vaihtaa sen muihin palveluihimme (kurssit).

Maksutavat

Maksuvälineenä toimivat käteisen ja luottokorttien lisäksi Smartum, Sporttipassi, Virikeseteli, Tyky-kuntoseteli ja Mind&Body kortti, Smartum saldo sekä Epassi/Sporttipassi. Hangon studiolla käteinen ja liikuntasetelit.

Hangon kaupungin liikuntatuki (50 % tuki kortin arvosta) on voimassa Hangon kaupungin työntekijöille. Edun hyödynnät lähettämällä meille sähköpostia

Hinnasto on voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden muutoksiin.  Kampanjakohtaiset tarjoukset voivat sisältää erikoisehtoja. Ikärajasuosituksemme tunneillemme on 16-vuotta.

Tilinumeromme: Meriwellness Oy, Nordea FI8213303000123771.