Helsinki Hietsu

Merijooga Helsinki toimii Töölön Hietsun uimarannan äärellä upeassa täysin vuonna 2015 uudistetussa Hietsun Paviljongissa (Hiekkarannantie 9). Meillä vallitsee lämmin ja lempeä tunnelma. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet rentoutumaan ja voimaantumaan läpi vuoden.

Pienempi oma tilamme tarjoaa mahdollisuuden yksityistunteihin ja pienryhmiin esim äänimaljarentoutus pienryhmälle.

Löydät alta tulevat syksyn 2019 kurssimme. Avoin yinjoogan tunti tarjotaan sunnuntaisin 18.30. Muu toiminta on kurssimuotoista.

Ilmoittautuminen tapahtuu suoraan maksamalla kurssimaksu webshopimme kautta. Maksuvälineiksi käyvät myös liikuntasetelit ja -kortit: Ilmoittaudu: info@merijooga.fi.

Yksittäinen tunti varataan tuntien ajanvarauksesta täältä. Ovet avautuvat 15 min ennen tuntien alkua. Joogamatto ja kaikki muut apuvälineet sisältyvät aina hintoihimme.

Yksityistunnit ryhmille ja työyhteisöille Hietsussa

Järjestämme Hietsun Paviljongissa myös Merijoogan joogatunteja, mindfulness-kokonaisuuksia ja äänimaljarentoutuksia sekä luentokokonaisuuksia mm stressinhallinnasta työyhteisöille ja ystäväporukoille. Ota yhteyttä ja kerromme erittäin mielellämme lisää: info@merijooga.fi. 044 766 7556.

Tulevat kurssit ja tunnit:

Katso tunnelmavideo Hietsusta