Helsinki

Merijooga Helsinki toimii Töölön Hietsun uimarannan äärellä upeassa täysin vuonna 2015 uudistetussa Hietsun Paviljongissa (Hiekkarannantie 9). Meillä vallitsee lämmin ja lempeä tunnelma. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet rentoutumaan ja voimaantumaan läpi vuoden. Olemme toimineet paviljongin yhteisössä vuodesta 2017.

Pienempi oma tilamme tarjoaa mahdollisuuden yksityistunteihin ja pienryhmiin esim äänimaljarentoutus pienryhmälle.

Paviljongin isommissa tiloissa tarjoamme syyskaudella  2019 Johanna Pawlin suosittuja pitkiä Sound of Yin iltoja noin kerran kuukaudessa  ja arkiviikolla ti hengityspienryhmän (täynnä jo )   ja ke  Yin&Hengitys kurssin, sekä Charlotta Savanderin Prana Flow kurssin  (to)  sekä kaikille avoimia drop in tunteja viikonloppuisin.

Kesäisin pidämme rantajoogaa rannalla/sateella sisätiloissa. Rantajoogat ovat tauolla heinäkuun ja jatkuvat jälleen 3.8.

Löydät alta tulevat syksyn 2019 kurssimme/päivittyy vielä.

Ilmoittautuminen tapahtuu suoraan maksamalla kurssimaksu webshopimme kautta. Maksuvälineiksi käyvät myös liikuntasetelit ja -kortit: Ilmoittaudu: info@merijooga.fi.

Yksittäinen tunti varataan tuntien ajanvarauksesta täältä. Ovet avautuvat 15 min ennen tuntien alkua ja kursseille pääset aiemmin. Joogamatto ja kaikki muut apuvälineet sisältyvät aina hintoihimme. Tiloissamme on lukollinen huone vaatteiden ja tavaroiden säilytystä varten.

Yksityistunnit ryhmille ja työyhteisöille Hietsussa

Järjestämme Hietsun Paviljongissa myös Merijoogan pidettyjä tunteja, mindfulness-kokonaisuuksia ja äänimaljarentoutuksia ystävä- ja työporukoille. Ota yhteyttä ja kerromme erittäin mielellämme lisää: info@merijooga.fi. Merijooga Helsinki, Hiekkarannantie 9, 00100 Helsinki.

Tulevat kurssit ja tunnit:

Katso tunnelmavideo Hietsusta