Helsinki

Merijooga Helsinki toimii Töölön Hietaniemen uimarannan äärellä upeassa täysin vuonna 2015 uudistetussa Hietsun Paviljongissa (Hiekkarannantie 9). Meillä vallitsee lämmin ja lempeä tunnelma. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet rentoutumaan ja voimaantumaan hoiviimme läpi vuoden.

Tarjoamme Hietsussa keväällä 2019 pääsääntöisesti 3h kursseja eri joogan ja hengittämisen teemoilla viikonloppuisin sekä avoimia Yinjoogan tunteja tiistaisin. Rantatunnit alkavat toukokuussa ja jatkuvat juhannukseen sekä jälleen elokuussa.

Löydät alta ajankohtaiset kurssimme. Ilmoittautuminen tapahtuu suoraan maksamalla kurssimaksu webshopimme kautta. Maksuvälineiksi käyvät myös liikuntasetelit ja -kortit: Ilmoittaudu: info@merijooga.fi.

Voit myös tulla avoimille tiistain Yinjoogan tunneillemme kertamaksulla. Yksittäinen tunti varataan tuntien ajanvarauksesta www.varaaheti.fi/merijooga  täältä. Ovet avautuvat 15 min ennen tuntien alkua. Matto ja muut apuvälineet sisältyvät aina hintoihimme.

Yksityistunnit ryhmille

Järjestämme Hietsun Paviljongissa myös Merijoogan pidettyjä tunteja, mindfulness-kokonaisuuksia ja äänimaljarentoutuksia ystävä- ja työporukoille. Ota yhteyttä ja kerromme erittäin mielellämme lisää: info@merijooga.fi. Merijooga Helsinki, Hiekkarannantie 9, 00100 Helsinki.

Tulevat kurssit ja tunnit:

Katso tunnelmavideo Hietsusta