Alkusyksyn väriloiston Hanko. Suomen etelä. Meri. Hiekka. Lempeä lämpö. Jykevät kalliot. Jooga. Tilaa hengittää. Suomen etelän energian taika. Iloa ja yhdessäoloa. 

Syyskuun MERIMIND joogaviikonloppu vie sinut kehon ja mielen kuuntelemisen sekä voimaantumisen äärelle ja samalla pääset nauttimaan Hangon upeasta tunnelmasta ja väljistä rannoista. Teemme harjoitteita mahdollisimman paljon ulkona rannalla hyödyntäen luontoa ja merellisyyttä. Tule nauttimaan viikonlopusta hyvässä tunnelmassa. Kumppanimme on tuttuun tapaan upea Hotel Regatta.

Osallistujamäärä on rajoitettu pienemmäksi kuin aiemmin.

Retriitin kokonaisuudesta vastaavat  Jutta Janhonen (pe-su) ja lauantain hengitysworkshopissa kanssasi Johanna Pawli.

Syyskuun viikonlopun paikkana on  luonnollisesti Hangon upea luonto, Hotel Regatta sekä Regatta Spa kylpylä. 

Kenelle?

Mukaan voi viikonloppuumme tulla yksin, ystäväporukalla tai pariskuntana. Sekä aloitteleva että kokeneempi joogaaja löytää itselleen sopivan lempeät ja halutessaan haastavat variaatiot asanoista. Jos haluat kysyä lisää harjoituksista, ota yhteyttä info@merijooga.fi

Ohjelma (infokirje 1 vko ennen antaa sinulle  tarkat tiedot paikoista ja aikataulusta)

Perjantai

 KLO 18.30-20.30  Tervetuloa viikonloppuun

Pitkä harjoitus on hermostoa rauhoittava yinjooga Jutan hellässä hoivassa . Voit vain tulla ja laskeutua viikonlopun tunnelmaan. Kokoonnumme Hotel Regatan ihanassa merisalissa. Jos majoitut Hotel Regattaan, voit vain hipsiä aamutosssuissasi laskeutumaan matolle.

Lauantai 

KLO 8.00-18.00

Aamu käynnistyy kehoa ja mieltä herättelevän liikkuvan joogaharjoituksen äärellä rannalla /sateella sisällä.  Harjoituksen jälkeen leppoisaa aamiaisaikaa majoituspaikassasi.

Lauantain aamupäivän pitkä work shop Johannan johdolla: Hengityksen voima ja läsnäolo  – työpaja: Mitä on luonnollinen hengitys? Miten voin hengityksellä rauhoittaa itseäni? Hengitykseni pyhä rytmi ja virtaus. Länsolo  ja hengittäminen.  

Klo 13.30  Makuaisteja hellivä retriitin lounas  

Lounaan jälkeen omaa aikaa: Nauti Hangon tunnelmasta,
merellisyydestä, rannoista.

16.00-18.00 Tyynnyttävä Yin ja sointukylpy

Ilta on omaa aikaa, voit esimerkiksi nauttia Regatta Spa kylpylän hoidoista tai altaista.

Mikäli  kiinnostuneita yhteiselle illalliselle löytyy, teemme pöytävarauksen klo 20.00 Hotel Regatta Span Brasserie-ravintolaan.

Sunnuntai klo 8.00-13.00

Aamuhengittelyt ja herättelevä Slow flow rannalla tai Regatta Spassa. Aamut ovat Hangon parhainta aikaa hiljentyä uuteen päivään.

Aamiaisaikaa ja oma hengittelyhetki ennen päättävää osuutta

Retriitin päättävä harjoitus. Lempeä Syksun kutsu – Yinjooga ja hellää hoivaa.

13.00 Lounas ja retriitin päätös n. 14.00

Kokonaisuuden hinta

299  € sisältäen koko retriitin ohjelman pe-su sekä siihen kuuluvat kaksi lounasta.

Majoituksesta osallistuja vastaa itse ja yhteistyökumppanimme syyskuun viikonlopussa on  Hotel Regatta. Katso varaustiedot alta.

Majoitusehdotuksia

Majoituksen varaat itse.

Olemme varanneet retriittiläisille kiintiön  upeaan kylpylähotelli  Hotel Regattaan. Superiorhuoneen hinta 2hh 140 € /yö  sis aamiaisen (norm hinta alk 185 € per yö)

Varaa huone suoraan itse info@hotelregatta.fi koodilla MERIJOOGA. Hotellivaraus tulee olla tehty  2kk ennen retriittiä saadaksesi etuhinnan ja sinun tulee osallistua retriitille.

 Hotel Regatta

Hanko on ko. viikonloppuna jo muutoin hyvin täynnä. Voit tutustua muuhun tarjontaan mm yksityimajoituksiin: airnb.fi tai  www.lomahanko.fi

Ilmoittautumislinkki varausmaksuun:

Paikan varaus tapahtuu maksamalla retriitin varausmaksu 100 € /hlö webshopista täältä. Loppumaksu (199€) erääntyy 30 vrk ennen retriittiä ja lasku lähetetään emailitse noin 5 viikkoa ennen viikonloppua.

Peruutusehdot

Jos peruutus tehdään 30 vrk ennen viikonloppua peritään  varausmaksu 100 €. Tämän  jälkeen ei maksun palautusta (100% kurssimaksu). Voit veloituksetta vaihtaa aina  itse toisen osallistujan tilallesi. Huolehdithan omasta  matkavakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen äkillisen sairastumisen. Meriwellness Oy vastaa retriittiohjelman sisällöstä, suunnittelusta ja toteutuksesta. Majoituksesta, sen varauksesta ja maksusta osallistuja vastaa  itse.

Seuraamme tarkoin COVID-ohjeistuksia ja mikäli retriitti säännösten muuttuessa joudutaan perumaan, retriittimaksun palautus osallistujalle kokonaisuudessaan.

Lisätietoja: Info@merijooga.fi