Hengähdä hetki Hangossa

Lämpimästi tervetuloa hengähtämään Suomen etelään Hankoon. Panostamme korkeatasoisiin viikonloppukursseihin ja elämyksien tuottamiseen suurella sydämellä. Olemme toimineet Hangossa vuodesta 2013. Teemme yhteistyötä kehomieli-kurssien osalta psykoterapeutti, tietokirjailija Maaret Kallion kanssa.

Merellinen ja valoa tulviva joogastudiomme sijaitsee vanhassa Helkama-tehtaassa lähellä Hangon Itäsatamaa omassa rauhassaan, mutta kuitenkin aivan Hangon keskustan tuntumassa. 

Voit ilmoittautua kursseillemme maksamalla varausmaksun webshopimme kautta. Osasta kursseja kurssimaksu suoritetaan kerralla. Tiedot löydät kurssikuvauksen kohdalta. Joogaviikonlopuissa joogaosuuden maksuksi käyvät myös liikuntasetelit ja -kortit.

Syksyn 2018  retriitit ovat jotäynnä. Kevätkauden 2019 tapahtumat avataan ilmoittautumisille vähitellen/viimeistään lokakuun aikana.

Tulevat viikonloppukurssimme Hangossa:

Suunnitellaanko teille oma hyvinvointikurssi Hankoon?

Järjestämme yksityisryhmille sekä ystäväporukoille etttä yritysryhmille tarpeisiinne rakenenttuja viikonloppuja ja päivän retriittejä, kysy lisää! Kauttamme saat varattua teille sopivan hyvinvoinnin ohjelman tai kokonaisuuden  majoittumisista ja menuista lähtien.

Kysy lisää