Hengähdä hetki Hangossa

Ajankohtaista: Kesän 2018 joogan aikataulu viikoittain löytyy ajanvarauksestamme täältä

Lämpimästi tervetuloa hengähtämään Suomen etelään Hankoon. Panostamme korkeatasoisiin viikonloppukursseihin ja elämyksien tuottamiseen suurella sydämellä. Olemme toimineet Hangossa vuodesta 2013. Merijooga valittiin vuoden 2017 parhaaksi matkailun yhteistyökumppaniksi Hangossa. Teemme yhteistyötä kehomieli-kurssien osalta psykoterapeutti, tietokirjailija Maaret Kallion kanssa.

Merellinen ja valoa tulviva joogastudiomme sijaitsee vanhassa Jopoja aikanaan valmistaneessa Helkama-tehtaassa lähellä Hangon Itäsatamaa omassa rauhassaan, mutta kuitenkin aivan Hangon keskustan tuntumassa. 

Voit ilmoittautua kursseillemme maksamalla varausmaksun webshopimme kautta. Osasta kursseja kurssimaksu suoritetaan kokonaan kerralla. Tiedot löydät kurssikuvauksen kohdalta. Viikonloppujen lisäksi järjestämme viikoittaisia joogatunteja läpi vuoden ja yksityistunteja. Joogaviikonlopuissa joogaosuuden maksuksi käyvät myös liikuntasetelit ja -kortit.

Tulevat kurssimme Hangossa:

Suunnitellaanko teille oma hyvinvointikurssi Hankoon?

Järjestämme yksityisryhmille, niin yksityisille kuin yrityksille, räätälöityjä joogaviikonloppuja (esim. la–su) ihanassa Hangossa. Kokoa oma porukka ja kysy lisää! Kauttamme saat pelkän ohjelman tai koko paketin majoittumisista ja menuista lähtien.

Kysy lisää