Hengähdä hetki Hangossa

Lämpimästi tervetuloa hengähtämään Suomen etelään Hankoon. Panostamme korkeatasoisiin viikonloppukursseihin ja elämyksien tuottamiseen suurella sydämellä. Olemme toimineet Hangossa vuodesta 2013. Teemme  yhteistyötä Hangossa kehomieli-kurssien osalta psykoterapeutti, tietokirjailija Maaret Kallion kanssa.

Merellinen ja valoa tulviva joogastudiomme sijaitsee vanhassa Helkama-tehtaassa lähellä Hangon Itäsatamaa omassa rauhassaan, mutta kuitenkin aivan Hangon keskustan tuntumassa. 

Voit ilmoittautua kursseillemme maksamalla varausmaksun webshopimme kautta. Osasta kursseja kurssimaksu suoritetaan kerralla. Joogaosuuden maksuksi käyvät myös liikuntasetelit ja -kortit.

Kevätkauden 2019 Hanko-viikonloput  avataan ilmoittautumisille lokakuussa/marraskuussa. Ennakkotiedustelut  ja liittyminen postituslistalle: info@merijooga.fi.

Tulevat viikonloppukurssimme Hangossa:

Suunnitellaanko teille oma hyvinvointikurssi Hankoon tai haluatko ennakkotiedon tulevista avoimista viikonlopuistamme?

Järjestämme yksityisryhmille myös omia  viikonloppuja ja päivän retriittejä, kysy lisää. Voit myös jättää meille yhteystietosi, jos haluat saada tiedon uusista retriiteistä ensimmäisten joukossa emailitse.

Kysy lisää