Espoon kurssit

Lämpimästi tervetuloa Espoon studion kursseillemme. Studiomme sijaitsee Ison Omenan kauppakeskuksen läheisyydessä Olarin puolella vaaleassa EKE-yhtiöiden rakennuksen katutasossa. Parkkitilaa löytyy suoraan rappumme edestä tai Tokmannin parkkipaikalta.

Voit ilmoittautua kursseillemme webshopimme kautta maksamalla kurssimaksun tai info@merijooga.fi, jos haluat maksaa kurssin liikuntaseteleillä, -korteilla tai sporttipassilla.

Avoimet viikkotunnit studiolla

Syksyn avointen tuntien aikataulumme (voit käydä näillä tunneilla sarjakorteilla/kertamaksulla silloin, kun sinulle sopii!) käynnistyy kokonaisuudessaan 28.8. Löydä oma viikoittainen lempituntisi. Annamme mielellämme tunneista lisätietoja info@merijooga.fi . Pääset katsomaan ja varaaamaan tunteja suoraan täältä. Tunnin toteutuminen edellyttää 3 ilmoittautumista 2h ennen tunnin alkua. Ilmoittauduthan tunnile etukäteen. Namaste.

Seniorijooga Espoo Syyskausi 22.8 alkaen

Merijoogan seniorijoogassa harjoitukset tehdään lempeästi kehoa kuunnellen. Tunnilla tehdään joogaliikkeitä ottaen huomioon iän mukanaan tuomia tarpeita kehossa. Liikkeeseen edetään kiireettömästi valmistellen kehoa ja myös vaihtoehtoja tarjotaan paljon.

Ryhmään ovat tervetulleita niin joogaa jo aikaisemmin harrastaneet kuin uudetkin seniori-ikäiset joogasta kiinnostuneet. Seniorijoogaryhmämme toimii pienryhmänä; otamme mukaan vain max 12 osallistujaa. Saat paljon yksilöllistä opastusta.

Aikataulu: Tiistaisin klo 11.00-12.00

Kausi alkaa 22.8 ja päättyy 12.12.

Ei tuntia syyslomaviikolla 17.10.

Ohjaaja: Arja Heinilä

Syyslukukauden kurssin hinta: 220 € sisältäen kaikki harjoitukset ja tarvittavat apuvälineet kurssin ajaksi (joogamatto, tiilet, joogavyö, joogatyyny ja peitto).

Ryhmän koko on rajattu (max vain 12 osallistujaa) ja se toimii kurssimuotoisesti, sillä se tukee säännöllistä joogan harjoittamista. Kun ryhmä pysyy samana, ohjaaja voi paremmin ottaa huomioon yksilölliset tarpeet ja tunneilla voidaan edetä harjoituksessa. Näin osallistujat myös hyötyvät harjoituksesta mahdollisimman paljon.

Ilmoittaudu seniorijoogaan emailitse info@merijooga.fi tai soittamalla meille (arkisin 10-15, jätä viesti ellemme pääse vastaamaan)

MIkäli ryhmässä on tilaa kauden alettua, voit tulla kokeilemaan uutena joogaajana ennen päätöstä ryhmään sitoutumisesta. Kysy lisää tästä mahdollisuudesta: info@merijooga.fi

DETOX DELUX Yinjooga & Reiki aromaterapialla -kurssi (pienryhmä, vain 8 osallistujaa

Syksyn Niina Koivistomme kurssin teema on DETOX – kehon ja mielen puhdistaminen. Elämme nykymaailmassa, jossa toksiinit ympäröivät meitä kaikkialla. Yksi iso ongelma on ruoan tehotuotanto, jossa käytetään mm. antibiootteja ja hormooneja. Näitä joutuu nykyään myös juomaveteemme. Kaikki tämä kuormittaa kehoamme jatkuvasti ja pikku hiljaa alkaa olo tuntumaan väsyneeltä, saamattomalta ja raskaalta. Myös ajatuksen kulku usein hidastuu. Pahimmillaan sairastumme, jopa hyvinkin vakavasti.

 

Yinjoogan, reikin ja aromaterapian yhdistelmä on kehomielikokonaisuuttamme tehokkaasti puhdistava harjoitus. Aromaterapia osuudessa käytämme puhtaita Young Livingin öljyjä. Kurssille valitus öljyt tukevat detoksifikaatiota eli myrkyistä puhdistumista sekä ruoansulatusjärjestelmämme tehokkaampaa toimintaa. Tuemme mm. maksan, munuaisten ja suoliston toimitaa, jotta koko ruoansulatusjärjestelmämme toimisi tehokkaammin. Terveytemme lähtee pitkälti suosiston hyvinvoinnista. 80% immuunipuolustuksestamme tulee suolistosta. Kohti pimenevää ja kosteaa syksyä kohden mentäessä vahva immuunipuolustus eli vastustukyky on todella tärkeässä roolissa.

Lämpimästi tervetuloa siis mukaan kokemaan Yinjooga, jossa yhdistyy idän vanhoista viisauksista intialaisen joogan ja kiinalaisen lääketieteen hienous. Yhdistelmää täydentää Reiki, japanilainen energiahoitomuoto ja Aromaterapia. Näiden kolmen hoitomuodon yhdistelmä luo monipuolisen kokonaisuuden, jonka äärellä on ihana rentoutua, rauhoittua, puhdistua ja samalla myös energisoitua.

Aromaterapia on ikivanha yrttilääkinnän muoto, jota käyttivät jo muinaiset egyptiläiset 5000 vuotta sitten. Aromaterapian avulla mm. stimuloidaan kehon ja mielen tasapainotiloja sekä rentoutetaan lihaksia. Se myös lisää kehon nestekiertoa ja aineenvaihduntaa, aivan kuin yinjooga ja sopii mainosti lisäelementiksi tähän harjoituskokonaisuuteen.

Aromaterapia vaikuttaa sekä ihon läpi että hengitysteiden kautta. Vaikutukset leviävät koko kehoon verenkierron ja hermojärjestelmän avulla. Aromaterapiassa käytetyt eteeriset öljyt ovat antiseptisia ja aktivoivat siksi myös kehon suoja- ja puolustusmekanismeja.

Yinjoogassa stimuloimme energiakanavia (meridiaaneja) ja Reikillä hoidamme energiakeskuksia (chakroja). Näiden yhdistelmä toimii voimaannuttavana ja energsoivana kokonaisuutena, jonka äärellä sulaa stressin tuomat kireydet sekä kehosta että mielestä. Reiki vapauttaa energian (Qi:n) kiertämään kehossamme vapaammin. Vapaa energian kulku on terveyden perusta.Kurssin hinta: 65€. Huom! Tämä on pienryhmän kurssi ja mukaan otetaan vain max 8 osallistujaa.

Aika ja paikka: Merijooga Espoo, Piispanportti 5, katutaso

Ohjaaja: Niina Koivisto

Ilmoittautumiset tapahtuvat maksamalla kurssimaksu Merijoogan webshopin kautta www.holvi.com/shop/merijooga.

Kurssin voi maksaa myös liikuntaseteleillä, jolloin voit ennen setelien toimitusta ottaa yhteyttä ja ilmoittautua info@merijooga.fi

Peruutusehdot:

Varaus on sitova 14 vrk ennen kurssin alkua, jolloin vahvistamme kurssin toteutumisen. Tätä aiemmin tulleissa peruutuksissa perimme toimistomaksun 10 eur. Voit aina veloituksetta vaihtaa toisen osallistujan tilallesi. Mikäli et pääse paikalle, voit nimetä toisen osallistujan tilallesi.

Dynaamisen Flowjoogan alkeet kurssi Espoo la 28.10. klo 12:00-15.00 (kurssiharjoitus päättyy noin 14.30, jonka jälkeen aikaa keskustella ja kysellä)

Ohjaaja: Jarna Paalanen

Hinta: 50 € sisältäen opetuksen pienryhmässä sekä kurssille kaikki tarvittavat varusteet

Opi ja/tai kertaa oikeaa dynaamisen Vinyasa Flow-joogan tekniikka tällä lauantaikurssilla,  Opit keskeisimmät Flowjoogan asanat ja erityisesti tekemään ne oikein.

Pienryhmän kurssi!

Ilmoittaudu: www.holvi.com/shop/merijooga webshopista tai jos haluat maksaa liikuntaseteleillä, info@merijooga.fi

Peruutusehdot: varaus on sitova 7 vrk ennen kurssin alkua. Tätä aiemmin tulleissa peruutuksissa kurssimaksun palautus lukuunottamatta toimistomaksua 10€

Merijooga Espoo, Piispanportti 5, katutaso. Kurssi alkaa klo 12.00 ja sisään pääset 15 min ennen kurssin alkua

TIedustelut info@merijooga.fi

Johanna Pawin syyskauden toinen  yinjoogamarathon Espoon studiolla

Lauantain 11.11..11 13:00-16:00  Marraskuun voima – Sound of Yin

 

Tee tilaa syksylle ja tule voimaantumaan keskellä pimeintä marraskuuta Isäinpäiväviikonlopun lauantain tunnelmassa. Yinjoogan harjoitus syksyn teemoissa, Kurssi sisältää pitkän syksyn teemoihin sovitetun äänimaljarentoutuksen. Sointukylpy hellii kehoa ja lisää rentoutumisen kokemusta. Kuuntelemme, kuulemme, hellitämme.

Tule kokemaan harmoninen tunnelma

Kurssin hinta : 50€.

Ilmoittautumiset Merijoogan web shopin kautta täältä.

Kurssin voi myös maksaa liikuntaseteleillä, ilmoittaudu tällöin info@merijooga.fi

Merijooga Espoo, Piispanportti 5, katutaso

Peruutusehdot:

Maksuton peruutus mahdolista 7 vrk ennen kurssia, jolloin peritään toimistomaksu 10€, Tätä myöhemmin tulleissa peruutuksissa voit veloituksetta vaihtaa toisen osallistujan tilallesi.

La 25.11 12.00-14.300 Aerialjoogan perusteet kurssi pienryhmässä viimeisen kerran vuonna 2017.

Merijooga Espoo

Ohjaaja Jarna Paalanen.

Lisätiedot ja kurssin varaus suoraan webshopistamme

Jos varaat paikan liikuntaseteleillä/korteilla maksamalla, ilmoittaudu info@merijooga.fi

Joulun Taikaa Yinjoogamarathon 2017 pe 22.12. 18.00-21.00

Tästä alkaa rauhoittuminen joulunaikaan <3 15.12 ilta täyttyi hetkessä ja järjestämme vielä toisen joulukurssin pe 22.12 Espoon studiolla.

Perustajamme Johanna Pawlin perinteinen YInjoogan maratahon Joulun Taikaa vie sinut jouluisten teemojen äärellä rauhoittumaan, laskeutumaan, kuulemaan ja kuuntelemaan , sinun itsesi äärelle.

Vuoden 2017 kurssilla käytössä myös äänimaljat rentoutumisen tukena.

Ilmoittautumislinkki webshopiin

Kurssiaika:

pe 15.12 18:00-21:00 TÄYNNÄ

pe 22.12 18.00-21:00

Hinta: 50 € sisältäen 3 h yinjoogan pitkän harjoituksen, äänimaljarentoutuksen sekä yksilöllistä ohjausta. TUllessasi studiolle kaikki on laitettu valmiiksi mattoja myöten.

Jos haluat ilmoittautua maksaen liikuntaseteleillä, lähetä email Merijoogaan info@merijooga.fi. Setelit tulee olla toimitettuna meille 2 viikkoa ennen kurssin alkua.

Jos halut kysyä kurssista lisää,  voit lähettää emailia suoraan Johannalle: johanna@meriwellness.fi

Peruutusehdot: Kurssi muuttuu sitovaksi 14 vrk ennen sen alkua. Tätä aiemmin tulleissa peruutuksissa peritään toimistomaksu 10 eur. Jos sinulle tulee este, voit veloituksetta vaihtaa toisen osallistujan tilallesi.

Kysy lisää