Espoon kurssit

Lämpimästi tervetuloa Espoon studion kursseillemme. Studiomme sijaitsee Ison Omenan läheisyydessä Olarin puolella vaaleassa EKE-yhtiöiden rakennuksen katutasossa. Parkkitilaa löytyy suoraan rappumme edestä tai Tokmannin parkkipaikalta.

Voit ilmoittautua kursseillemme webshopimme kautta maksamalla kurssimaksun tai info@merijooga.fi, jos haluat maksaa kurssin liikuntaseteleillä, -korteilla tai sporttipassilla.

Avoimet viikkotunnit studiolla

Voit käydä avoimilla joogatunneilla sarjakorteilla/kertamaksulla silloin, kun sinulle sopii. Pääset katsomaan ja varaamaan tunteja suoraan täältä. Tunnin toteutuminen edellyttää 3 ilmoittautumista 2h ennen tunnin alkua. 

Niina Koiviston tammikuun iltapäivä kuljettaa Yinjoogan, Reikin ja aromaterapian maailmaan. Kurssille otetaan maksimissaan vain kahdeksan osallistujaa. Lue lisää täältä ja ilmoittaudu mukaan!

Seniorijooga Espoo kevätkausi

Merijoogan seniorijoogassa harjoitukset tehdään lempeästi kehoa kuunnellen. Tunnilla tehdään joogaliikkeitä ottaen huomioon iän mukanaan tuomia tarpeita kehossa. Liikkeeseen edetään kiireettömästi valmistellen kehoa ja myös vaihtoehtoja tarjotaan paljon.

Ryhmään ovat tervetulleita niin joogaa jo aikaisemmin harrastaneet kuin uudetkin seniori-ikäiset joogasta kiinnostuneet. Seniorijoogaryhmämme toimii pienryhmänä; otamme mukaan vain max 12 osallistujaa. Saat paljon yksilöllistä opastusta.

Aikataulu: Tiistaisin klo 10.00-11.00, Ryhmän ohjaaja Arja Heinilä

Kauden kesto 16.1.2018 – 22.5.2018

Ei tuntia 20.2 ja 1.5.2018 – muutoin viikoittain.

Kevätlukukauden kurssin hinta: 230 € sisältäen kaikki harjoitukset ja tarvittavat apuvälineet kurssin ajaksi (joogamatto, tiilet, joogavyö, joogatyyny ja peitto).

Ryhmän koko on rajattu (max vain 12 osallistujaa) ja se toimii kurssimuotoisesti, sillä se tukee säännöllistä joogan harjoittamista. Kun ryhmä pysyy samana, ohjaaja voi paremmin ottaa huomioon yksilölliset tarpeet ja tunneilla voidaan edetä harjoituksessa. Näin osallistujat myös hyötyvät harjoituksesta mahdollisimman paljon.

Ilmoittaudu seniorijoogaan emailitse info@merijooga.fi tai soittamalla meille (arkisin 10-13, jätä viesti ellemme pääse vastaamaan), 044 766 7556/Johanna Pawli.

MIkäli ryhmässä on tilaa kauden alettua, voit tulla kokeilemaan uutena joogaajana ennen päätöstä ryhmään sitoutumisesta. Kysy lisää tästä mahdollisuudesta: info@merijooga.fi

Nuorten jooga palaa Merijooga Espooseen!

Nuorten joogassa tehdään joogamatolla dynaamisia joogaliikkeitä, jotka vahvistavat ja avaavat lempeästi kehoa. Teemme myös rauhoittumista ja rentoutumista tukevia harjoitteita. Joogassa ei tarvitse kilpailla tai suorittaa eikä etukäteen tarvitse osata joogata. Jokainen on tervetullut ihan omana itsenään <3
 
Jooga kehittää mm. tasapainoa, koordinaatiota, voimaa ja liikkuvuutta. Joogaharjoitus opettaa tuntemaan omaa kehoa lisäten itsetuntemusta, vaikuttaen myönteisesti itsetuntoon, rauhoittaen mieltä ja vahvistaen keskittymiskykyä sekä kykyä rentoutua.
 
Nuorten jooga on n. 11-14-vuotiaille sopiva joogatunti. Opetus tapahtuu pienryhmässä, jossa on korkeintaan 12 osallistujaa.
 
Aika: keskiviikkoisin klo 16.00-17.00 (31.1.-2.5.2018 – ei tuntia 21.2. eikä 28.3.)
Paikka: Merijooga, Piispanportti 5, Espoo (www.merijooga.fi)
 
HUOM! Järjestämme kokeilutunnin 17.1/10€. Siihen ilmoittautuminen emailitse: info@merijooga.fi
 
Kevätlukukauden hinta: 199 €
 
Ilmoittautuminen ryhmään tapahtuu maksamalla kurssimaksu täältä: www.holvi.com/shop/merijooga
 
Hinta sisältää joogassa tarvittavat välineet sekä ohjauksen pienryhmässä.
 
Lisätietoja ja infoa: info@merijooga.fi. tai 044 766 7556
 
Ryhmää ohjaa joogaopettaja (RYT200) Anne Slåen. Anne on myös lasten joogaohjaaja (Barnyoga.com) ja valmistuu keväällä 2018 Mindfulness CFM -ohjaajaksi. Anne ohjaa joogaa lempeästi kannustaen ja jokaisen osallistujan huomioiden.
 
*** Lämpimästi tervetuloa mukaan! ***

UUTTA! Merijoogan vanhempi-vauva/taaperojooga -ryhmä käynnistyy 7.2. ke klo 9.45

Oletko kotona pienen lapsen tai pienten lasten kanssa? Haluaisitko löytää hetken aikaa liikkumiselle ja virkistymiselle rauhallisessa paikassa, jonne myös lapset ovat tervetulleita? Siinä tapauksessa Merijoogan vanhempi+vauva/taaperojooga on sinua varten!

Kurssilla tehdään lempeää, kehoa avaavaa ja virkistävää harjoitusta lasten ehdoilla. Lapset ovat tervetulleita mukaan viltille köllöttelemään, leikkimään ja vaikka kokeilemaan vanhemman kanssa joogaliikkeiden tekemistä. Aikuiselle kurssi tarjoaa mahdollisuuden ohjattuun joogaharjoitukseen ilman, että tarvitsee miettiä lapsenhoitokiemuroita joogatunnin ajaksi.

Kurssi järjestetään Merijoogalla, Piispanportti 5, katutaso, keskiviikkoisin klo 9.45-10.30.

Kurssi alkaa 7.2. ja päättyy 25.4. Talvilomaviikolla 21.2. ja pääsiäisviikolla 28.3. ei ole tuntia.

NÄIN ILMOITTAUDUT ja Hinta:

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu emailitse info@merijooga.fi. Lähetämme paluuviestissä vahvistuksen ja kurssin maksutiedot (hinta 149 €)

Kurssille voi osallistua, kun on käynyt synnytyksen jälkeen lääkärintarkastuksessa ja saanut luvan harrastaa liikuntaa.

Kurssin ohjaa Anne Slåen. Anne on äiti, joogaopettaja (RYT200) ja lasten joogaohjaaja (Barnyoga.com). Anne ohjaa joogaa lempeästi jokaisen osallistujan huomioiden.

Auli Nissisen 3h sunnuntai matka Healing yin

Tiedot tulossa.

 

Johanna Pawlin kevään ainut yinjoogamarathon Espoon studiolla.

perjantai 4.5. klo 18.00-21.00

Tiedott ulossa.

 

Kysy lisää