Espoon kurssit

Lämpimästi tervetuloa Espoon studion kursseillemme. Studiomme sijaitsee Ison Omenan läheisyydessä Olarin puolella vaaleassa EKE-yhtiöiden rakennuksen katutasossa. Parkkitilaa löytyy suoraan rappumme edestä tai Tokmannin parkkipaikalta.

Voit ilmoittautua kursseillemme webshopimme kautta maksamalla kurssimaksun tai info@merijooga.fi, jos haluat maksaa kurssin liikuntaseteleillä, -korteilla tai sporttipassilla.

Avoimet viikkotunnit studiolla

Voit käydä avoimilla joogatunneilla sarjakorteilla/kertamaksulla silloin, kun sinulle sopii. Pääset katsomaan ja varaamaan tunteja suoraan täältä. Tunnin toteutuminen edellyttää 3 ilmoittautumista 2h ennen tunnin alkua. 

Unnata Aerial YOgan kehittäjä Michelle Dortignac NYistä vierailee jälleen tänä vuonna Merijoogan studiolla.

Work shop maiset tunnit sunnuntaina ja maanantaina 15.-16.4.

Lue lisää kevään aerialjoogan kohokohdastamme ja tule mukaan täältä

Seniorijooga Espoo kevätkausi

Merijoogan seniorijoogassa harjoitukset tehdään lempeästi kehoa kuunnellen. Tunnilla tehdään joogaliikkeitä ottaen huomioon iän mukanaan tuomia tarpeita kehossa. Liikkeeseen edetään kiireettömästi valmistellen kehoa ja myös vaihtoehtoja tarjotaan paljon.

Ryhmään ovat tervetulleita niin joogaa jo aikaisemmin harrastaneet kuin uudetkin seniori-ikäiset joogasta kiinnostuneet. Seniorijoogaryhmämme toimii pienryhmänä; otamme mukaan vain max 12 osallistujaa. Saat paljon yksilöllistä opastusta.

Aikataulu: Tiistaisin klo 10.00-11.00, Ryhmän ohjaaja Arja Heinilä

Kauden kesto 16.1.2018 – 22.5.2018

Ei tuntia 20.2 ja 1.5.2018 – muutoin viikoittain.

Kevätlukukauden kurssin hinta: 230 € sisältäen kaikki harjoitukset ja tarvittavat apuvälineet kurssin ajaksi (joogamatto, tiilet, joogavyö, joogatyyny ja peitto).

Ryhmän koko on rajattu (max vain 12 osallistujaa) ja se toimii kurssimuotoisesti, sillä se tukee säännöllistä joogan harjoittamista. Kun ryhmä pysyy samana, ohjaaja voi paremmin ottaa huomioon yksilölliset tarpeet ja tunneilla voidaan edetä harjoituksessa. Näin osallistujat myös hyötyvät harjoituksesta mahdollisimman paljon.

Ilmoittaudu seniorijoogaan emailitse info@merijooga.fi tai soittamalla meille (arkisin 10-13, jätä viesti ellemme pääse vastaamaan), 044 766 7556/Johanna Pawli.

MIkäli ryhmässä on tilaa kauden alettua, voit tulla kokeilemaan uutena joogaajana ennen päätöstä ryhmään sitoutumisesta. Kysy lisää tästä mahdollisuudesta: info@merijooga.fi

Nuorten jooga palaa Merijooga Espooseen!

Nuorten joogassa tehdään joogamatolla dynaamisia joogaliikkeitä, jotka vahvistavat ja avaavat lempeästi kehoa. Teemme myös rauhoittumista ja rentoutumista tukevia harjoitteita. Joogassa ei tarvitse kilpailla tai suorittaa eikä etukäteen tarvitse osata joogata. Jokainen on tervetullut ihan omana itsenään <3
 
Jooga kehittää mm. tasapainoa, koordinaatiota, voimaa ja liikkuvuutta. Joogaharjoitus opettaa tuntemaan omaa kehoa lisäten itsetuntemusta, vaikuttaen myönteisesti itsetuntoon, rauhoittaen mieltä ja vahvistaen keskittymiskykyä sekä kykyä rentoutua.
 
Nuorten jooga on n. 11-14-vuotiaille sopiva joogatunti. Opetus tapahtuu pienryhmässä, jossa on korkeintaan 12 osallistujaa.
 
Aika: keskiviikkoisin klo 16.00-17.00 (31.1.-2.5.2018 – ei tuntia 21.2. eikä 28.3.)
Paikka: Merijooga, Piispanportti 5, Espoo (www.merijooga.fi)
 
HUOM! Järjestämme kokeilutunnin 17.1/10€. Siihen ilmoittautuminen emailitse: info@merijooga.fi
 
Kevätlukukauden hinta: 199 €
 
Ilmoittautuminen ryhmään tapahtuu maksamalla kurssimaksu täältä: www.holvi.com/shop/merijooga
 
Hinta sisältää joogassa tarvittavat välineet sekä ohjauksen pienryhmässä.
 
Lisätietoja ja infoa: info@merijooga.fi. tai 044 766 7556
 
Ryhmää ohjaa joogaopettaja (RYT200) Anne Slåen. Anne on myös lasten joogaohjaaja (Barnyoga.com) ja valmistuu keväällä 2018 Mindfulness CFM -ohjaajaksi. Anne ohjaa joogaa lempeästi kannustaen ja jokaisen osallistujan huomioiden.
 
*** Lämpimästi tervetuloa mukaan! ***

Kysy lisää