Aikataulu

Tarjoamme avoimia joogatunteja Yinjoogasta, Flowjoogaan ja  Aerialjoogaan. Tutustu eri tuntityyppeihin ja varaa tunti Espoon tai Hangon studiolle ajanvarausjärjestelmämme kautta. Voit tulla kertamaksulla tai sarjakortilla. Katso lisää hinnastosta.

Tutustu myös viikonloppukursseihin ja varaa kurssipaikka  suoraan webshopista.

Joogatunnin varaus www.varaaheti.fi/merijooga ajanvarausjärjestelmän kuatta:

Voit varata joogatunnin luomalla käyttäjätunnuksen tai hyödyntämällä Facebook-tunnuksiasi. Kaikki tuntimme ”varaa” -toiminnolla ovat avoimia tunteja, joille voit liittyä mukaan milloin vain. Kun luot tunnukset, kerro myös GSM-numerosi, niin saat mahdollisista tuntimuutoksista tekstiviestitse tiedon.

Käytämme studiollamme virtuaalikortteja, jotka ladataan profiiliisi. Varsinaista fyysistä korttia ei siis anneta. Rekisteröityminen järjestelmään on tehtävä ja tuntivaraukset tehdään järjestelmän kautta. Voit ostaa kortin etukäteen helposti holvi-webshopista tai saapuessasi studiolle. Muista kuitenkin varata tunti ennakkoon.

Saat emailitse muistutuksen tunnista 3h ennen sen alkua. Esteen sattuessa voit joustavasti vielä 2h ennen tunnin alkua perua varauksesi suoraan järjestelmästämme. Peruuttamattomasta varauksesta peritään käynnin arvo virtuaalikortista ehtojemme mukaisesti. Tuntia ei voi peruuttaa myöhässä.

Yksityistuntien tiedustelut ja ajanvaraus info@merijooga.fi