Aikataulu

Tarjoamme avoimia joogatunteja studioillamme kurssien lisäksi. Tutustu eri tuntityyppeihin ja varaa tunti  ajanvarausjärjestelmämme kautta. Voit tulla kertamaksulla tai sarjakortilla. Katso lisää hinnastosta.

Tutustu myös viikonloppukursseihin ja varaa kurssipaikka  suoraan webshopista.

Avoimen joogatunnin varaus www.varaaheti.fi/merijooga

Voit varata joogatunnin luomalla käyttäjätunnuksen tai hyödyntämällä Facebook-tunnuksiasi. Kaikki tuntimme ”varaa” -toiminnolla ovat avoimia tunteja, joille voit liittyä mukaan milloin vain. Kun luot tunnukset, kerro myös GSM-numerosi, niin saat mahdollisista tuntimuutoksista tekstiviestitse tiedon.

Rekisteröityminen järjestelmään on tehtävä ja tuntivaraukset tehdään järjestelmän kautta. Voit ostaa kortin etukäteen helposti varaa ja maksa sovelluksella varatessasi tai saapuessasi studiolle. Muista kuitenkin varata tunti ennakkoon.

Saat emailitse muistutuksen tunnista 4 h ennen sen alkua. Esteen sattuessa voit 3 h ennen tunnin alkua perua varauksesi suoraan järjestelmästämme. Peruuttamattomasta varauksesta peritään käynnin arvo virtuaalikortista ehtojemme mukaisesti tai maksu jälkikäteen, ellet saavu paikalle.

Yksityistuntien tiedustelut ja ajanvaraus info@merijooga.fi