Jarna Paalanen

Jarna Paalanen RYT-200, Unnata Aerial Yoga Teacher

Jarna löysi Merijoogan miehistöön vuonna 2015 muutettuaan Jyväskylästä Helsinkiin. 

”Minulle tärkeää joogassa ja ohjauksessani on hyväksyvyys, antautuminen kulloiseenkin tilanteeseen: olemme kunakin hetkenä erilaisia; tämä ilmenee hengityksessä, keskittymisessä, tasapainossa jne.”

Jarnan tunneilla lähdetään rakentamaan asanatyöskentelyä sukeltamalla omaan hengitykseen ja ottamalla huomioon kehon tilanne kunakin hetkenä. ” Koitan auttaa tunneillani osallistujia löytämään asentoihin helppoutta ja luonnollisuutta, ottaen huomioon kunkin fysiologiset erot. Liikutaan oman hengityksen johdattamana. Yinjoogatunneillani päästetään tekemisestä tyystin irti ja annetaan kehon ja mielen venyä, levätä ja avautua. Hengitellään kehoon tilaa ja valoa.

Päivätyönään Jarna opettaa  kieliä ja liikuntaa peruskoulussa ja illat kuluvat tiivisti joogan parissa. Jarnan löytää Merijoogan pääkaupunkiseudun studioilta.

Jarna Paalanen

Minulle tärkeää joogassa ja ohjauksessani on hyväksyvyys, antautuminen kulloiseenkin tilanteeseen: olemme kunakin hetkenä erilaisia; tämä ilmenee hengityksessä, keskittymisessä, tasapainossa jne.