Auli Nissinen

Auli Nissinen ohjaa Merijoogassa Yinjoogaa ja Enegy&Magic iltoja Johannan kanssa

”Tavoitteenani on luoda tunneillani yhteinen tila, jossa on aikaa pysähtyä, aikaa hengittää, aikaa tuntea, aikaa kokea. Lempeä itsensä kohtaaminen, kehon kunnioittaminen ja kuunteleminen ovatkin asioita, jotka ovat lähellä  sydäntäni.” 

Auli muistuttaa meitä siitä, kuinka kaikilla meillä on oma tarinamme, jota kannamme kehossamme. Joogaharjoitus voi olla kuin virkistävä suihku kiireisen päivän jälkeen. Se puhdistaa ja avaa luoden tilaa, vapautta ja rauhaa sisimpään. On mahdollista edes hetken päästää irti kehon ja mielen kireydestä ja tukoksista ja näin energia pääsee taas virtaamaan vapaasti.

Yin Therapeutics Yoga Teacher RYT 200, Holoscendence Integral Psychology, Reiki, energiakehot ja chakra-järjestelmä, Chi Nei Tsang sisäelinhieronta ja elinäänteet, Psykologia perus- ja aineopinnot, sosiaalipsykologian kursseja, avoin yliopisto.

Auli Nissinen

Kaikilla on omat ainutlaatuiset lahjansa. Robert Frostin ajatus koskettaa minua – tavoitteenani on herättää ihmisiä tiedostamaan, tunnistamaan ja muistamaan oma totuutensa.