Arja Heinilä

RYT 200, Unnata Aerial Yoga Teacher (basics and advanced TT)

Arja pyrkii suhtautumaan joogaan, ihmisiin ja yleensäkin elämään positiivisesti. Arjan mahtavalla elämänasenteella ilo ja valoisuus tarttuvat helposti oppilaiden mukaan hänen tunneillaan. 

”Ohjaustyylini on rauhallinen ja selkeä ja erityisesti sydäntäni lähellä on flow-joogan kevyesti koreografinen leikkimielisyys. Kaikenlaiset lisävarusteet, kuten Aerial-keinu ja SUP-lauta saavat lapsenmielisyyteni entisestään innostumaan.

Joogan avulla ennen herkästi oireileva alaselkäni onkin pysynyt hyvässä kunnossa ja olen saanut uuden mahdollisuuden jatkaa juoksu- ja pyöräilyharrastuksiani. Hyvältä tuntuu myös ajatus, ettei ikä ole esteenä oman hyvinvoinnin kehittymiselle ja siksi kannustankin kaikkia ikään katsomatta suhtautumaan vakavasti joogan hyviin vaikutuksiin ja lisäämään joogan elämänsä tärkeimpien asioiden listaan. 

Jooga on tuonut kehon tervehdyttävien vaikutusten lisäksi elämään tasapainoisuutta ja onnea, eikä vähiten ihanien ystävien muodossa, joita ilmaantuu kokoajan suurisydämisen joogaperheen joukosta. Jooga on parhaimmillaan elämäntapa, jossa kehonhuolto, mielen tasapaino ja rakkaat ystävät yhdistyvät kauniilla tavalla.

Luonteeltani Arja on  ikuinen opiskelija ja haluaa saada jatkuvasti lisää tietoa ja vaikutteita toisilta opettajilta kursseilla ja workshopeissa. Parhaillaan Arja kouluttautuu myös urheiluhierojaksi.

Arja Heinilä

Jooga on tuonut kehon tervehdyttävien vaikutusten lisäksi elämään tasapainoisuutta ja onnea, eikä vähiten ihanien ystävien muodossa, joita ilmaantuu kokoajan suurisydämisen joogaperheen joukosta.