Anne Slåen

”Arjessani jooga on läsnä sekä matolla että sen ulkopuolella. Jooga on avannut minulle tietä hyväksyvään ja suoritusvapaaseen olemiseen, tähän hetkeen ja omaan itseeni. Tällä tiellä toivon voivani ohjata myös muita.”

Anne löysi joogapolulle vuonna 2010 astangajoogan kautta. Sittemmin harjoitus  on siirtynyt asanoita vapaammin yhdistelevän flowjoogan sekä rauhallisen yinjoogan pariin.

”Ohjaan virkistävää ja vahvistavaa flowjoogaa sekä kehoa ja mieltä rauhoittavaa yinjoogaa. Usein dynaamisena pidettyä flowjoogaa ohjaan lempeällä kosketuksella hitaasti liikkuen. Yinjoogaa lähestyn perinteisen kiinalaisen lääketieteen näkökulmasta sekä Mindfulnessin keinoin.”

Anne ohjaa myös lapsi- ja perhejoogaa. Lasten tunneilla joogaharjoitus tehdään sadun muodossa. Satu antaa mahdollisuuden rauhoittumiseen, keskittymiseen, hengittämiseen sekä tietysti liikkumiseen – ilman suorituksia tai kilpailua.

Omaa polkuaan kehon, mielen ja sydämen asioiden ihmettelyn parissa Anne jatkaa tällä hetkellä Mindfulness-peruskoulutuksessa sekä Tara Judellen Embodied Flow Advanced Mentorship -ohjelmassa.

Joogaopettaja (RYT200)
Yinjoogaopettajakoulutus (Satu Tuomela)
Lapsijoogaopettaja (Diplomerad Barnyogaledare)
Oikeustieteiden maisteri

Anne Slåen

Arjessani jooga on läsnä sekä matolla että sen ulkopuolella. Jooga on avannut minulle tietä hyväksyvään ja suoritusvapaaseen olemiseen, tähän hetkeen ja omaan itseeni. Tällä tiellä toivon voivani ohjata myös muita.